טוב אז מחר אני מתחילה את לימודיXDDD אז השנה כיתה י' יש לי הרבה בגרויות....ואני הולכת להשקיע השנה זה לא כמו כול שנה שהיתי באה אחרי בצפר ישר למחשב חחח השנה אני יטרך להיפרד לגמרי מהמחשב וממכם=[אני יכנס אבל לפעמים כמה שאני יוכל אבל בכלל לא הרבה!! אז פורום שלי?תודה על הכול אחלה פורום אתםםם!!!! אני אוהבת את כולכיםםםםםם
וגם מי שרבתי איתה ואני לא מדברת איתה=\אני מבקשת סליחה!!!!מכול מי שפגעתי בו או שלא יודעת מה היה ומה קרה מבקשת סליחה מי שרוצה תסלח מי שלא לא צריך
חח אז בהצלחה בהמשךך לכולם גם למי שבלחץ לימודי כמוני כיתה י'=\חח אוהבתותכיםםםם יפות שלי תמשיכו להיות פורום אחלה כמו שאתם
דילבי???מאחלת לך הצלחה בניהול של הפורום=]ובהכל אוהבתותך=] ספירושלכם
בחיים לא כפרעליייך!!!!! כתבתי כללי על כום!!רק בגלל שלא אמרתי כלום לדיב על הניהול אז רשמתי פהה=] בחיים לא ישכח אותך כפררעלייךךך בחייםם נכנסת לי עמוד לללב
אוהבתותך ירדנושלייייייייייייייייי אף פעם לא ישכח אותך יפשליייי
לא בגלל שכתבת לדילב באמת מזל טוב לה :] אני מתקשרת, הפלאפון שלך סגור כל הזמן את לא שולחת הודעות לא מתקשתר מתנתקת.. ולא רק את משקיעה בלימודים בכתה י' גמאני אני ביקשתי מאבא שלי שיקח את המחשב מהחדר שלי לארוצה בכלל להיות איתו [: אחותי תעדכן אותי בבמה קורה עם הבויז. והבנות שרוצות לשמור איתי על קשר יתקשרו אני בטוחה
מה אני יעשה את בקושי מתחברת אליסי מסן אין לי!!!! והפלא שלי נדפקקקקקק=\ סורי יפשלי שהפלא שלי יחזור באמת שאני יתקשר בחיים לא ישכח אותך בהצלחה גצך יפשלי אוהבת