מאומץ חדש . [: מוקדש לתפוחית שלללי . D = משעמם לי אש . ><
מ מיכליק XD New member 26/8/07 #31 ../images/Emo75.gifמאומץ חדש . [: מוקדש לתפוחית שלללי . D = משעמם לי אש . ><
מ מיכליק XD New member 26/8/07 #33 ../images/Emo75.gif*אחמ* , היי הוא גם בצב ירווווק . XD סתם חחח , זה לא קשור אגסית . ממזמן הוא נישכח . DDDDDD = איייייזו נוסטלגייה . [x
../images/Emo75.gif*אחמ* , היי הוא גם בצב ירווווק . XD סתם חחח , זה לא קשור אגסית . ממזמן הוא נישכח . DDDDDD = איייייזו נוסטלגייה . [x
א אוראליי XD New member 26/8/07 #38 ../images/Emo210.gif הוווהוו , אלו זיכרונות יפהייפיים :] , ! IM LOVE YOU MY APLLE אמ.. ככה רושים תפוח ? D = טוב למקרה שלא הבנת * תרגום לעברית * XD אני אוהבת אותך תפוח/ית שלי 33>
../images/Emo210.gif הוווהוו , אלו זיכרונות יפהייפיים :] , ! IM LOVE YOU MY APLLE אמ.. ככה רושים תפוח ? D = טוב למקרה שלא הבנת * תרגום לעברית * XD אני אוהבת אותך תפוח/ית שלי 33>
מ מיכליק XD New member 26/8/07 #40 ../images/Emo75.gifהבנתי , אני לא עילגת . ../images/Emo122.gif אגסיייייייייייית . D;
א אוראליי XD New member 27/8/07 #47 ../images/Emo210.gif אחמ *אילגת* ../images/Emo6.gif תפפווחחייית D:
מ מיכליק XD New member 27/8/07 #49 ../images/Emo75.gifלמה תמיד חשבתי שרושמים עילגת ? , מה לא רושמים עילגת ? .
א אוראליי XD New member 26/8/07 #37 ../images/Emo210.gif שמתי לב , הייהיהיהיההייי תפוחייית ?!../images/Emo9.gif את יודעת שהתגעגעתי לקרוא לך תפוווחית ?! חהחהחהחה , ! XD השתגעתי , האגס השפיע עליי , !
../images/Emo210.gif שמתי לב , הייהיהיהיההייי תפוחייית ?!../images/Emo9.gif את יודעת שהתגעגעתי לקרוא לך תפוווחית ?! חהחהחהחה , ! XD השתגעתי , האגס השפיע עליי , !
א אוראליי XD New member 26/8/07 #36 ../images/Emo210.gif חה , אני אגסית ;;] לפחות הוא ירוק ../images/Emo6.gif