אני לא מספיקה לפתוח שרשור

../images/Emo32.gifאני לא מספיקה לפתוח שרשור../images/Emo32.gif

והוא ישר עף אחורה....חחח תמשיכו ככה...

הזמינו אותי עכשיו להופעה שלמה ארצי

איזה מצחיק..חח אבל אני בדיוק יוצאת לחדר כושר ואני לא אספיק.. אני לא מאמינה בכלל ששקלתי ללכת.. איייי... מה שלנדמרק עושה לי.. אפילו לשלמה אני מוכנה לתת עוד צ'אנס... מופיע ברעננה או משהו כזה..

שגעוגי

New member
אמאל'ה..איזה בלאגן!

שבוע לא הייתי פה ואני רואה עשרות הודעות חדשות O_O

כן, חופשי. איך היה באילת?

וגם אני בקושי מצליחה לעקוב, זה רץ במהירות מסחררת...

שגעוגי

New member
../images/Emo98.gifהיה מגניב.

כן,הא?! ואיך לך היה בדבר הזה שהיית בו בסופ"ש?

הדבר הכי מדהים שהיה לי בחיים

מאחלת לכל בנאדם לזכות לתובנות ולחיים שאני זכיתי להם בזכות אותו סופ"ש בלנדמרק.. אין לי אפילו איך להגדיר אותו. כי מדהים מאוד מוריד מהערך של מה שעברתי בסופ"ש הזה... היה מעל ומעבר לכל הציפיות שלי... עד עכשיו אני לא מורידה את החיוך מהפנים...

שגעוגי

New member
אני שמח לשמוע../images/Emo13.gif

מקווה שכל אחד יזכה להנות ככה ,לפי מה שאת מספרת. ואני בהחלט מקווה שהחיוך הזה ישאר
.

שני מטוסי חיל האוויר התנגשו אחד בשנ

יש לי דה ז'ה וו נוראי מה4.2... אסון המסוקים... אוי זה היה יום נוראי.. אני מקווה שהפעם לא איבדנו כל כך הרבה אנשים.. וחיילים...

מישהו מהשכבה שלי נהרג שם

הוא גם היה איתי במועצת תלמידים וההורים שלנו חברים... (אבישי גדרון, ז"ל) הייתי אז בבסיס בריתוק באותו לילה.. זה היה פשוט נוראי

razpg

New member
אימא'לה

האסטרולוג אילן פקר: השבת תהיה קשה מאוד!! וביום רביעי או חמישי הבא תהיה התפתחות דרמטית שאף אחד לא צפה אותה. כשנשאל לגבי סיום המלחמה ענה: הסוף יהיה טוב. הדרך תהיה קשה מאוד אבל הסוף יהיה טוב!! בואו נאמין!! לקוח מאתר רוטר.נט

אני הנחתי שנסראללה עושה הפוגה

קלה... כדי שביום שבת או ראשון.. הוא יפציץ כל מקום בארץ שהוא יכול להגיע אליו... זה עדיין לא מה שיגרום לי לפחד או לרדת למקלטים (שגם ככה אין לי פה)... אבל זאת ההרגשה שלי מאתמול... בגלל זה לא רציתי שהמשפחה שלי תחזור לצפון היום (הם כבר היו בדרך), כי פה עדיין זה יותר בטוח. שם זה קומה 12.. מה שלא יהיה זה יותר מסוכן.. רק מטיל כימי ה-12 יותר בטוח

razpg

New member
אם יפול אצלינו-- זה יגמר באסון!

אומנם אנחנו יחסית במרכז הארץ אבל אין פה אפילו מקלט אחד והבתים עשויים מקרטון... קטיושה אחת וכל הקראוילות בים!

חס וחלילה

גם פה אין מקלטים.. אולי ציבוריים אבל גם ככה אין זמן להגיע לציבורי... נ.ב.קיבלתי את מה ששלחת לי

razpg

New member
חס וחלילה על כל קטיושה שנופלת!!!../images/Emo2.gif

אני שמח שזה הגיע... עכשיו אני מחכה למה ששלחתי לך בחזרה עם...
תודה רבה!

שגעוגי

New member
שיר חדש שכתבתי....אשמח לקבל תגובות

אז כן, מסתבר שקרן מאוד משפיעה עלי. כתבתי שיר חדש, שהלחן שלו מאוד מזכיר לי את הסגנון של קרן. את הלחן לא תוכלו לשמוע, אבל אשמח לקבל ביקורת
. המ, עדיין אין לו שם.
טוב אז.. כבר שבועיים לפחות, טובעים במלחמות של אלף סיבות. רק שם, בין כל השברים, הישרתי מבטים, חיפשתי מקלטים. ואתה כבר מצאת שתיקה שתישבר, כי השפתיים שאהבת התחילו לדבר. פזמון: ואם אין דרך חזרה, אז קח אותי איתך רק הפעם..לפחות. עכשיו עוד איש מרגיש קצת לבד, מסתיר דמעות, דמעות. אני זוכרת, אמרת שנגמר הטעם להמשיך, אם אין שם שומדבר. מתוך עשרות התירוצים, סיפרת גם לה שאהבה כבר לא מוצאים. דפים שקימטנו חוזרים להתיישר, וזוג שפתיים שאהבת התחילו לדבר... פזמון: ואם אין דרך חזרה... מכאן קשה לך לראות איך אני שבורה מציפיות. כבר הפסקתי ממזמן לחכות... ושוב דמעות. יש הרבה מה לשנות...אני יודע, אבל בכל מקרה..רציתי ביקורת
.
אוהב המון.

למעלה