אני לא מספיקה לפתוח שרשור

../images/Emo62.gifגירסה מתוקנת לשיר של נינט../images/Emo41.gif

כשאתה כאן - שיר לבולמית (זכויות שמורות לשני מפורום מוזיקה ישראלית בוואלה, העתקתי משם) כשאתה בא מרחרח את שאריות השוקולד שיבש אתה אוהב אותי מקיאה אתה אף פעם לא מרשה לי פלאפל ואני תמיד מקשיבה לך אני מחבקת את האסלה שעות וכשאתה בא אתה עוזר לי ומחזיק לי ת'ראש אני מאושרת כשארוחת הצהריים נפלטת וכשאתה בא אני כבר לא מתפתה ואם כן אני פשוט רצה לאסלה כשאתה בא אני מקיאה את כל מה שבלעתי, אתה אוהב אותי מקיאה המבורגר,פיצה, בורקס וחמאה עוד ביס ומייד אדחף אצבע אתה אוהב אותי מקיאה. *זה בדיוק המסר שאני הבנתי מהשיר הזה גם.. תהיי בולמית ואנורקטית ואז תראי מדהימה כמוני... (כמו נינט כמובן)

Dark chocolate

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo211.gif

גם אני, אבל יש כאן אנשים שחולקים עלייך

אני יודעת, אבל אני באה ממקום אחר

בגלל שאני גדלתי על אביב מגיל 15... מהרוקסן ועד ממנטו מורי (הדיסק הקודם שלו) ואת נינט אני מאוד אוהבת, לדעתי היא זמרת אדירה וראיתי שתי הופעות שלה והיא מופיעה מדהים. יש בה הכל.. ואני ממש מקווה לשמוע שירים אחרים שלא מעבירים מסרים כאלה לא חינוכיים לנוער... ובכלל... השיר שלה "היא יודעת" שאני מקווה מאוד שיצא כסינגל הוא שיר מצויין לדעתי, לא יודעת איך הוא הוקלט, אבל בגירסה ששמעתי ממש אבל ממש אהבתי (אבל יכול להיות שאביב לא יתן שזה יצא כסינגל כי זה שיר שנינט כתבה ולא הוא)

../images/Emo45.gifנינט

אהבתי אותה בכוכב נולד אבל לא את התוצר העכשווי שיצא בעקבות אביב גפן שלא לדבר על כמה שהשתנתה,(גם מבחינת מראה אבל זה לא חשוב) אבל מבחינת מה שמשדרת.היא כבר לא כזו תמימה. כמו נינט כך אביב. שניהם השתנו (ואני מודה שבעבר הערצתי ואהבתי מאוד את אביב) צריכים לחשוב שיש משמעות למילים זה לא רק איך הקול נשמע אנו לא כאלו שטחיים- ה"מעריצים" אני חושבים על רבדים שונים.כל אחד מנתח את השיר לפי ראותו.

Dark chocolate

New member
אני אף פעם לא אהבתי את אביב../images/Emo211.gif

ונינט באמת לא בסדר בשיר הזה, גם אביב. למה הם מעבירים כאלו מסרים לנוער? אפילו אם הם לא התכוונו, הם היו צריכים לחשוב כמה פעמים לפני הכתיבה ושחרור הסינגל.. אני בכל אופן, לא אהבתי

אממ...../images/Emo4.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני ממש לא מעריצה של נינט ולא אוהבת את השיר אבל זה קצת לא יפה ויכול לפגוע פה באנשים שכן אוהבים אותה...

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

לדעתי נינט ממש הידרדרה וזה בדיוק המסר שהיא מעבירה מהשיר הזה

razpg

New member
פעם אהבתי את המוזיקה של נינט..

אבל היום כשהיא התחברה לאביב גפן ממש התאכזבתי ממנה. כי לנינט יש סגנון שונה לגמרי מאביב.. לדעתי היא פישלה לא רק עם המילים אלא גם עם המנגינה! קראתי ביקורת על השיר וכל המבקרים אמרו שצריך לשמוע כמה פעמים את השיר כדי לאהוב אותו. שמעתי אותו כ``כ הרבה פעמים ואני בכל פעם יותר בלתי נסבל!

../images/Emo44.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo62.gif

גולן ג'ורנו, עובד סוציאלי ומדריך מקצועי בעמותת עלם הפועלת למען בני נוער, יגיע היום בשעה 17:00 לאירוח Live ב-BlogTV בפורום למען ילדי הצפון והדרום. שרשרו לו כבר עכשיו את שאלותיכם בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1601&msgid=82337266 לבלוגTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
פורום פ"ת יזם חלוקת חבילות לחיילים הלוחמים, והערב החבילות נאספות. הזדמנות אחרונה לתרום ולסייע! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1267&msgid=82216297
רוצים לקבל את הסינגל: "כשאתה כאן" של נינט? בואו לעצב לוגו לפורום נינט טייב ואולי תזכו בסינגל הבכורה שלה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=47811

../images/Emo101.gif סיוע נפשי לגולשי תפוז

תפוז נותנת לכם עזרהנפשית האם אתם מרגישים צורך בעזרה נפשית בעקבות המצב? האם קטיושה נחתה ליד הבית שלכם ואתם לא מצליחים להשתחרר מהחרדה? האם אחד מהקרובים שלכם נפגע ואתם חייבים לדבר עם מישהו? תפוז רוצה לעזור לכם, אנא שלחו לנו מסר לכינוי צוות חדר מצב, המתאר את מצבכם (כולל מספר טלפון להתקשרות) ואנו ננסה לחבר ביניכם לבין פסיכולוג/ית שיעזרו לכם.
רוצים לשדר לנו Live מהשטח
תפוז מזמינים אתכם, גולשי הצפון שנשארו בבית, לדווח לשאר המדינה מה קורה אצלכם ברגעים אלו. מהבית, מהמקלט ומהחדר המוגן ישירות ל BlogTV אם אין לכם מחשב במקלט או מצלמת רשת בבית, אנו נדאג לספק לכם את הציוד הנדרש. כל שעליכם לעשות הוא לשלוח מסר לכינוי צוות חדר מצב או מייל לכתובת המייל הבאה [email protected] עם הפרטים המלאים שלכם, ואנחנו כבר ניצור איתכם קשר. בתקווה שנחזור לשגרת שלום במהרה ובבטחה, צוות האתר

למעלה