שיר מדהים!!! רק לא הבנתי.. אתה בן לא? למה השיר בלשון נקבה? אבל השיר הזה ממש מדהים!
R razpg New member 21/7/06 #21 שיר מדהים!!! רק לא הבנתי.. אתה בן לא? למה השיר בלשון נקבה? אבל השיר הזה ממש מדהים!
ש שגעוגי New member 21/7/06 #23 ../images/Emo9.gifתודה! המ כן, אני בן. אבל נמאס לי לכתוב כל הזמן שירים שמדברים על בנות.. הפעם הבת מדברת אל הבן...
../images/Emo9.gifתודה! המ כן, אני בן. אבל נמאס לי לכתוב כל הזמן שירים שמדברים על בנות.. הפעם הבת מדברת אל הבן...
ה הציורים של יובל New member 21/7/06 #22 וואו וואו וואו וואו../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif זה מהמם! ומרגש! מוכשר, כל הכבוד
R Rachel47 New member 21/7/06 #27 אתה..גם..כותב../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif אלוהים תגיד..אתה יודע לבשל איזה שיר מקסים ריגשת
אתה..גם..כותב../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif אלוהים תגיד..אתה יודע לבשל איזה שיר מקסים ריגשת
R Rachel47 New member 21/7/06 #29 יכול להיות|סניליות|../images/Emo15.gif עכשיו כשאת אומרת יש מצב שכן יכול להיות שלא התרגשתי מהקודם כמו מזה
יכול להיות|סניליות|../images/Emo15.gif עכשיו כשאת אומרת יש מצב שכן יכול להיות שלא התרגשתי מהקודם כמו מזה
ש שגעוגי New member 22/7/06 #31 יו..כמה מחמאות. די!../images/Emo9.gif כפרעלייך . כןכןכןכן! למדתי להכין חביתה . אבל אם את רוצה אני טוב בקורנפלקסים .
יו..כמה מחמאות. די!../images/Emo9.gif כפרעלייך . כןכןכןכן! למדתי להכין חביתה . אבל אם את רוצה אני טוב בקורנפלקסים .
R Rachel47 New member 23/7/06 #37 פפפפפפפף../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif קורנפלקסים בזה אפילו אני טובה כאילו...איך א]שר להרוס קורנפלקס
פפפפפפפף../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif קורנפלקסים בזה אפילו אני טובה כאילו...איך א]שר להרוס קורנפלקס
D Dark chocolate New member 23/7/06 #43 אני מומחית בלהרוס../images/Emo123.gif../images/Emo211.gif פשוט משאירים אותו שעתיים שיטבע בחלב ככה אני עושה לאימא שלי שהיא לא נותנת לי דמי-כיס
אני מומחית בלהרוס../images/Emo123.gif../images/Emo211.gif פשוט משאירים אותו שעתיים שיטבע בחלב ככה אני עושה לאימא שלי שהיא לא נותנת לי דמי-כיס
ש שגעוגי New member 23/7/06 #45 ../images/Emo6.gif תאמיני לי שאפשר.. פעם אחת רציתי לשים סוכר...ובטעות שמתי מלח .
D Dark chocolate New member 23/7/06 #46 חחח איזה קרועעע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo211.gif מלח בקורנפלקס איייאי שמישהו יחזיק אותי, אני מתעלפת מצחוק זאת השעה, לא להיבהל מיד אפרוש למיטה, ואח"כ לפסיכיאטר
חחח איזה קרועעע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo211.gif מלח בקורנפלקס איייאי שמישהו יחזיק אותי, אני מתעלפת מצחוק זאת השעה, לא להיבהל מיד אפרוש למיטה, ואח"כ לפסיכיאטר
D Dark chocolate New member 23/7/06 #44 נהדר.../images/Emo99.gif../images/Emo211.gif ואתה אשכרה בן 14 אפילו אני (!!!) עם סגנון כתיבה משובח לא יכולה לכתוב כזה דבר!! אני!!!! טוב עכשיו הכעסת אותי הידיעה שמישהו (אתה ) יותר טוב ממך היא מקוממת תתבייש לך בזה שאתה מוכשר
נהדר.../images/Emo99.gif../images/Emo211.gif ואתה אשכרה בן 14 אפילו אני (!!!) עם סגנון כתיבה משובח לא יכולה לכתוב כזה דבר!! אני!!!! טוב עכשיו הכעסת אותי הידיעה שמישהו (אתה ) יותר טוב ממך היא מקוממת תתבייש לך בזה שאתה מוכשר
ש שגעוגי New member 23/7/06 #48 ~מסמיק יותר מאי פעם~ ואו! לא חשבתי שזה עדכדי כך!!! תודה! |מתבייש לי בזה שאני מוכשר|