אני מכור לסודוקו

n i v m

New member
אלמנה בורוד בבארבי !!! ../images/Emo110.gif

יום רביעי ה-22.6 להקת הרוק "אלמנה בורוד" על במת הבארבי בפעם השלישית. הלהקה מנגנת ומופיע כשנה, ואם עוד לא שמעתם הופעה, אז זה הזמן. ללהקה סגנון מיוחד של רוק ישראלי,פופ, פאנק וגרובים. שירה- אור מגידש קלידים/קולות- שי כהן גיטרות- דורון ספקטור גיטרות- ניב מדן בס- דני קורן תופים- טל תמרי ------------------------------------------------- בארבי כפ"ס- 22.6, כניסה- 30-40 ש"ח. 22:00 www.almana.ios.st

היה לי קישור למשחק

יש אותו גם באינטרנט, אבל פתאום הדף לא עולה... זה משחק חדש כמו תשבץ אבל לא בדיוק... מכירה תשבץ לבן? זה דומה. נתון לוח של 9 ריבועים ובתוכם עוד 9 ריבועים, וצריך לשבץ מס' מ1 עד 9... ויש כללים: בכל שורה ובכל טור ובכל ריבוע של 9, צריך להיות מס' אחד מתשעת המספרים. ויש רמות, מהקל אל הקשה... בקל שמים לך [נתון כבר בלוח] יחסית הרבה מספרים ואת צריכה להשלים, וכל ששמים פחות מס' ככה זה יותר קשה.

היה חוברת שלמה בידיעות

ביום ראשון הרסתי חצי ממנו חחחח הצלחתי הרבה, אבל לא הצלחתי עוד יותר

הצלחתי עוד קצת

מהקשה שהתחלתי לפני כמה ימים... הוא פשוט קשה... בקושי שמו איזה 10 מספרים בסך הכל... עשיתי איזה חצי :p

פרקשון

New member
ההופעה של שייגעצ בהתרמה לחירשים!!!!

מי שהיסס מי שפספס מי שהלך לישון מי שכתב ספר מי שהיה בשירותים מי הלך לאכול מי שקפץ מבניין מי שדיבר בטלפון או בקיצור מי שהפסיד תפתחו ערוץ 24 יש שידור חוזר חכו לשייגעצ הם אחרונים אם אני זוכר נכון

פרקשון

New member
אני שלך ורק שלך בתחנת המוניות

הוא צריך להוסיף קמץ באות ך' אם אתה מבין אותי מזה החולצה הורודה הזאת?

Sheygets16

New member
התלבטתי קשות

אם לראות את זה או לראות חוכמת הבייגלה.. בסוף הלכתי על חוכמת הבייגלה כנראה שאני פשוט לא אמורה לראות את זה :] גיא לואל

למעלה