של בן
J jack 1 New member 15/6/05 #56 הממ אולי אני באמת טיפש כמו שחזי טוען,אבל מישהו יכול להסביר לי מה זה לעזאזל הסודוקו הזה?!?!?!!??!
G GalushGalush New member 15/6/05 #57 ../images/Emo27.gif גמני בדרך להתמכרות... ביומשישי היה עיתון שלם של זה והיום היה את התשובות ופתרתי איזה 5 טבלאות נכון אני דיי חכמה, הא? [חחחחחחח ]
../images/Emo27.gif גמני בדרך להתמכרות... ביומשישי היה עיתון שלם של זה והיום היה את התשובות ופתרתי איזה 5 טבלאות נכון אני דיי חכמה, הא? [חחחחחחח ]
Z ziljian 1234 New member 15/6/05 #58 בוקר טוב לכולם!!! רציתי לומר בהצלחה למי שנבחן היום בהסטוריה!!! וגם מחר... ושיהיה יום נעיםםםם לכולםם!!!!! אוהבתתת!!
בוקר טוב לכולם!!! רציתי לומר בהצלחה למי שנבחן היום בהסטוריה!!! וגם מחר... ושיהיה יום נעיםםםם לכולםם!!!!! אוהבתתת!!
E Extraordinary Girl 8 New member 15/6/05 #59 הסטוריה? תנ"ך... ../images/Emo10.gif אני בבצפר, יצאתי מהבגרות... הלך לי חרא... היה לי תוספת זמן ולא הספקתי... איזה 4 שאלות לא עשיתי....
הסטוריה? תנ"ך... ../images/Emo10.gif אני בבצפר, יצאתי מהבגרות... הלך לי חרא... היה לי תוספת זמן ולא הספקתי... איזה 4 שאלות לא עשיתי....
נ ניו יורק רפיח New member 15/6/05 #65 אם למישהו יש רעיון לסקר לפורום שישלח לי במסרים בלבד(או במסנג'ר/איסיקיו)
K keeeren New member 15/6/05 #72 תגידו בקשר לאתר הרשמי... מי זאת הילדון החמוד הזה שמנגן על התופים בדף הראשי באתר הרשמי? (חרוז-תפוז=))