דוגרי :] "נראה לי אני אקח אותך לאיזה חודש ויזרוק אותך"
ט טולייצ New member 14/6/05 #33 שוב פספסתי את שייגעצ ראיתי טיפונת מההופעה של דודי לוי [ורוד שולט חה חה חה] ושנייה מהלהקה הצבאית..
ר רק אור הירח New member 14/6/05 #25 ../images/Emo6.gif אולי:X לא היה לי כח לקרוא את ההוראות אני משערת שפעלתי נכון
B Breaking the Girl New member 14/6/05 #21 זה המשחק היפני הזה ? עם הריבועים שצריך לשים מספרים ? אפילו לא ניסיתי אותו. אני לא אוהבת מספרים . P:
B Breaking the Girl New member 14/6/05 #24 זה מזכיר לי את שיעורי מתמטיקה בכיתה ט', שהמורה הביאה חידות מעפנות וריבועי קסם . זה לא כיף P:
נ ניו יורק רפיח New member 14/6/05 #34 אוף../images/Emo10.gif זה היה יכול להיות מאגניב אם היו שמים אותו בכלא
נ ניו יורק רפיח New member 15/6/05 #63 אבל תודי שזה היה יכול להיות ממש משעשע שמכניסים אותו לכלא או יותר מצחיק מה האסירים יעשו לו בכלא או הרבה יותר מצחיק איל הוא יסתדר בכלא
אבל תודי שזה היה יכול להיות ממש משעשע שמכניסים אותו לכלא או יותר מצחיק מה האסירים יעשו לו בכלא או הרבה יותר מצחיק איל הוא יסתדר בכלא
E Extraordinary Girl 8 New member 14/6/05 #30 חםםם לייי תראו מה מצאתי אתר עם מלא מלא להקות פאנק [לועזי]