אני שווה בטירוף

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifילדה בפורום שקוראים לה בת-אל והכינוי שלה

זה butbut [בוטבוט] ויש לה היום יומולדת אז כמו כל אחד מכעט פתחנו לה שרשור יומולדת ... לא יכלת לנצלש

../images/Emo207.gifמשהי רוצה לעזור? ../images/Emo163.gif

אני חייבת שירים חדשים!! ברצינות אני מתחילה להשתגע עם הישנים!![חבל שאין סמיילי משתגע..חח
| (לא חייב חדשים חדשים כאילו אתן בטח מבינות..חח כאילו שירים סתם שירים..חח) אוףף משהי עזרה פליז!! פליז פליז חחח תודה לכול העוזרת..וגם ללא עוזרת וגם לזאת שרוצה לעזור אבל אין לה זמן או שהיא לא יודעת...חח [חח אוקי אני רשמית דורשת מכות..חח XDD אבל רגע למה אני רק מודה מה לא טוב בזה??
חחח
]

אהה לא יודעת שירים שאת ממליצה..חח ../images/Emo163.gif

או שמישהי אחרת ממליצה תודה מראש

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifחבל שלא ראית את כל השירים שנתתי

לגילולית XDDDD שמתי לה מלאאא

ראיתי../images/Emo9.gif ../images/Emo163.gif

והורדתי את רובם... וגם אהבתי את רוב השירים שהורדתי..חח אבל גם עליהם חרשתי! ואני גם רוצה דברים יותר איך לומר נשמעים שמחים..חח לא שיש לי משהו נגד שירים עצובים או בלי מוזיקה מקפיצה אבל עכשיו יש לי מלא!! ואני רוצה קופצניים.. למרות שאם יש קופצניים עצובים [וזה קורה..חח] אז בסדר.. סליחה על החפירה!

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאני ינסה למצוא שירים משמחים..XD את אוהבת

אולי שירים כאלה שיש רק מוזיקה? כמו נגיד השיר בטיטאניק שהם בורחים מההוא הרשע ויש מוזיקה אירית כזאת ממש שמחה? כי יש לי מוזיקה אירית שאותי ממש משמחת ועושה לי צמרמרה
אירים

לא יודעת אם אירית.חח ../images/Emo163.gif

כי לא שמעתי חח אבל כן אני מסתדרת עם שירים בלי מילים חח XDD אבל כשאני אומרת שמחים אני מתכוונת Good Charlotte - The Anthemוכאלה..לא חובה שירים שמחים [כדי..חח כי אני מתחילה להיות בדיכי חח] כאילו עם מוזיקה מקפיצה או שמחה חח או כמו Simple Plan - When I'm Gone [בסיגנון..] למרות שאפשר סתם שירים שאת אוהבת וממליצה..חח אני רוצה עוד שירים יש לי מלא [בערך 723 משהו כזה] אבל חרשתי עליהם חח [למה תמיד אני עם ה-חחח?] ועוד פעם סליחה על החפירה!

גילולית

New member
../images/Emo205.gif אהה חח עד ששלחתי לא ראיתי

שהורדת אותם כבר..טוב לא משנה אני מעלה עכשיו

גילולית

New member
../images/Emo205.gifקישור-קישורים לשירים שמיקי נתנה לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חלק 1: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=112133353 חלק 2: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=112135060 חלק 3: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=112137455 +אני עכשיו מעלה עוד כמה שירים להמלצה(המחשב שלי פשוט איטי כמו צב סלובקי
)

שמעו משהו מצחיק...

אתמול עשיתי עבודה באנגלית על מקפליי! היתה לנו משימה לרשום על זמר אהוב אז רשמתי עליהם... נראה מה המורה שלי לאנגלית יגיד על זה

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחחח כולם עושים עליהם עבודות באנגלית../images/Emo6.gif

חוץ ממני (אהמבגללעלמהשלקחהאתארץאנגליהבאנגליתואנינדפקתיעםטורקיה
XD) אבל אל תפתחי סתם ככה שרשור אלא נצלשי אחלה
[;

גרבע

New member
אם כבר עבודות-

אז מישהי יכולה לעזור לי בעבודה באנגלית?אני צריכה לעשות פלייר על מקום כלשהו בעולם [לא ארץ ישראל] ולרשום כאילו למה כדאי לבוא אליו ומה אפשר לעשות שם \= למישהו יש רעיון למקום ? רומא כבר תפוזה\= וגם הולנד וסקוטלנד \=

למעלה