אני שווה בטירוף

O0NoNi0O

New member
תאילנד!! כי זאת המדינה הכי שווה בעולםםםםםםם

ויש שם מלא נופים, אפשר לעשות מלא קניות..יש מלא סיבות!!

גרבע

New member
אוי מגניב D:

אבל תאילנד מעפנה XD רציתי משהו כמו מונגוליה D: עם שם מגניב XD טוב שיהיה תאילנד D: תודה על הרעיון
סליחה על הבורות אבל בתאילנד יש פילים ?XD

O0NoNi0O

New member
כן..אבל בעיקרון בכול מקום

שהוא לא איסלנד יש פיליםXDDDDD ואמ...תאילנד זאת המדינה הכי לא מעפאנית בועלם..חח אם היא מעפנית תעשי על מונגוליה..XDD

גרבע

New member
XDDDD מגניב

את מכירה אתרים בתאילנד.? האמת ששעה אני מחפשת באינטרנט אבל אין פה כלום עם תמונות OO"

O0NoNi0O

New member
קניון כמו הMBK

שוק לילה, שוק צף.. אה, כן, הקניון מיוחד בגלל שהוא איזה 7-8 קומות ויש בו הכול! הוא מפוצץ דברים. יש שם קניון עם דברים שקשורים אך ורק לטכנולוגיה קוראים לו פלטיניום משו כזה חח והוא גם ענק משהו כמו 6-7 קומטת.. יש שם את כול האיים שזה אתרי נופש מטורפים כאילו, זה אשכרה נראה כאילו לקחו את זה מגלויה..יש שם את צ'אנג מאי וצ'אנג ראי שזה בצפון, יש שם כול מיני מקומות של טראקים וכאלה..

גרבע

New member
אומג מאיפה את יודעת את כל זה ?XD

איזה חור בהשכלה יש לי O: שוק צף?היי מגניב! אורייט אני יעשה על תאילנד D:

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאהא על הנרות שם יש להם חנויות וזה

יש כאלה שאפילו חיים שמה על המים ושם ישנים והכל..

NoNo xD

New member
יש מלא אתרים בתאילנד ..

יש גם את שבט ארוכות הצוואר שזה שבט שבו שמים לבנות טבעות כבדות על הצוואר כדי שיתארך .. יש את פוקט שזה כל האיים [איפה שהיה הצונאמי למי שלא מכיר] ויכול להיות שיש עוד פשוט אני לא זוכרת XD הייתי בתאילנד לפני שנים [בכיתה ג' XO] את יכולה לכתוב גם על סין אפילו שזה יכול להיות טיפה מעפן .. יש שם גם מלא אתרים וגם אפשר לכתוב על הכבר האולימפי [איפה שתערך האוליפיאדה באוגוסט] [=

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifחהחה גמאני ת'פרויקט באנגלית והיא אמרה לי

שעשית יטוב מאוד!!
חעחעחע

גרבע

New member
../images/Emo207.gif עזרה ../images/Emo9.gif

מישהי יכולה להעלות לי את השירים האלה? Mcfly-walk in the sun. Room On The Third Floor. [McFly - I've got you.mp3 תודה :)

butbut

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo126.gifיש לכן כוח לפיק?XD

אני רוצה לדעת אם יש כאן אנשים עריםXD

למעלה