אני שמחה בזאת לפתוח שירשור

../images/Emo32.gifאני שמחה בזאת לפתוח שירשור

היכרות.. ,מפאת ריבוי המצטרפים.. אז.... שם: גיל: אזור מגורים: תחביבים: בע"ח אהוב: החלום שלי: (תהיו קצת מקוריים,למה אני בטוחה שכולם יכתבו לפגוש את עובד!!) איסיקיו\מסנגר: משהו מעניין: זהוו יום טוב..

אני!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

שם: אורית גיל: 16 וחצי אזור מגורים: חיפה תחביבים: לנגן,לרקוד,לקרוא,לראות טלוויזיה ולעבוד על אנשים..
בע"ח אהוב: חתולללל
החלום שלי: לטוס לפריז לחודשיים(אין מצב שזה יקרה!!) איסיקיו:285763231 משהו מעניין: אני בסך הכול
ואווווווו קצת מסטולה!! המשך יום טוב לכולם!!

נגנתי על אורגן...

לפי שמיעה מוסיקלית,כלומר יבקשו ממני שיר אני אדע לנגן את כולו ישירות על המקום בלי שום טעויות לפי השמיעה. אבל עכשיו,אני לא מנגנת כי אין לי אורגן .

../images/Emo27.gif

שם:ירין גיל:15 אזור מגורים:חיפה תחביבים:בעיקר שופינג בע"ח אהוב:החתול שלי-גיזמו החלום שלי:יש לי הרבה אני מקווה להגשים לפחות כמה מהם אייסיקיו\מסנג'ר:אני אתן במסרים למי שרוצה...אין לי פשוט כוח לרשום עכשיו משהו מעניין:אין לי משהו מעניין... בהצלחה לכולם בלימודים...

noooga

New member
"אני אחלום לנצח...|../images/Emo79.gif

אז.... שם: נגה גיל: ביום שני יומולדת
15. אזור מגורים: עמק חפר... וחפר עמק.. וכל השאר---- כוס עמק!! חהחה.. תחביבים: רורבליידס, מחשב, מוזיקה, חברים.. בע"ח אהוב: כלב
החלום שלי: (תהיו קצת מקוריים,למה אני בטוחה שכולם יכתבו לפגוש את עובד!!) לפגוש את עובד!!!!!!! כפרה עליו שיעשה לי ילד!!! סתם
. החלום שלי זה להצליח בתחום התיאטרון.. איסיקיו\מסנגר: מי שרוצה- מוזמן לשלוח לי מסר פרטי
משהו מעניין: אממ... אין לי.

noooga

New member
חח תודה../images/Emo24.gif

תשמרו את המזלטובים ליום שני

למעלה