אני שמחה בזאת לפתוח שירשור

RAMI TA

New member
ואני תוהה...

מה כבר יש לעשות, בחיים האזרחיים, עם מקצוע התושב"ע (מדעי המדינה עוד איכשהו...) מלבד לימוד המקצוע (משמע, הוראה)

הדמר

New member
אכן אין מה לעשות אבל...

בס"ד זה לא סותר את העובדה שאני לא אלמד הוראה גם אם ישלמו מיליון למדתי את זה כי אין בזה אנגלית ;)

ה ו ד י ש

New member
עונה...

שם: הודיה גיל: 17 וחצי אזור מגורים: קריות תחביבים: לשיר, לרקוד, טלויזיה, סרטים, מוזיקה, ים ולבלות עם חברות. בע"ח אהוב: אממ..אין כזה. טוב נו אולי ציפור. החלום שלי: לפגוש את עובד!! חח סתם...למרות שאני לא אתנגד לפגוש אותו. אין לי חלום ספציפי אני פשוט רוצה להצליח בחיים מכל הבחינות ובריאות ופשוט להיות מאושרת. איסיקיו:237255927 מסנג'ר: [email protected] משהו מעניין: "אל תגיד לאנשים מה לעשות-תגיד להם לעשות משהו ותן להם להפתיע אותך עם התוצאות" משפט שקראתי לאחרונה...

MK respect

New member
טאטע-אוהבים אותך!!!!!

שם:מירי=) גיל:14 וחודש וחצי ורבע...חחח..=) אזור מגורים:חיפה=) תחביבים:לנגן בגיטרה, ללכת לטיולים ולמחנות מבנ"ע וגם לא מבנ"ע..., לעשות ספורט ולשחק כדורסל,ל-י-ש-ו-ן-!!!!!!!!!ללכת לים, להיות בסניף,לרכב על סוסים (כן יערה,עשיתי את זה דווקא הרבה בזמן האחרון!!!) וזהו נראלי...מספיק לא?!?! בע"ח אהוב:סוס,ואחשלי...סתאם...חחח... החלום שלי: (תהיו קצת מקוריים,למה אני בטוחה שכולם יכתבו לפגוש את עובד!!)אמממ...להצליח בחיים (כמו כולם..) למצוא מישו איכותי,"אהבת חיי" (כמו דביר...סתאם...) ולהתחתן איתו ולהקים איתו משפחה (בעתיד...!!!!!!!!!!)להיות מתנחלת (ולא אצל החברות...כי זה לא חלום אצלי-זו המציאות!!!חחח...וזהו נראלי..כאילו מן הסתם יש עוד אבל אין לי עוד משו הרגע... איסיקיו\מסנגר:335554431 [email protected] משהו מעניין:טאטע-אוהבים אותך!!!!!!!!!!!=) זה מספיק מעניין?!?! זהו יום טוב..=) איך שכחת ת'סמילי??????תתבישי לך!!!!

מיריייייייי ממצב???

זו אורית.. תגידי כשאמרת דביר, התכוונת לדביר מהשבט שלי? סתם מתוך סקרנות...

MK respect

New member
טאטע-אוהבים אותך!!!!!

אצלי הכל מעולה ב"ה!!!מאיתך?? כן!אני דלוקה על דביר מהשבט שלך!!! למה נראה לך???????? זה סתם מישו...את לא מכירה אותו!!כאילו הוא לא מחיפה... חחחחחחח... יאללה ביי יומטוב!!! אוהבתותך...ואת כווווולם!!! -מירי-

MK respect

New member
טאטע-אוהבים אותך!!!!!!!

יעריתושתושתושתושתושתוש!!! איזה חצופההה!!!!אנלא סובלת ת'משפחה הזאתתת!!!!! זה לא שאני מעדיפה אותם, זה הם שמעדיפים אותי...חחח...;) סתאם סתאם... אני לא סובלת אותםם!!!! משפחה שאחד יותר חש ת'צמו מהשני!! וחוצמזה שבטוח את שמעת על דביר!!! ואפם לא-אז אני יספר לך במסרים...בכל זאת...יו נו... חחח.... יאללה ביי אוהבת את כוווווווווולם -מירי-

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif

שם: מיכל גיל: 15 אזור מגורים: איזור ירושלים תחביבים: לשיר, לשחק, לגלוש באינטרנט, לצייר ביד ובמחשב, לשמוע מוזיקה, יש עוד...
בע"ח אהוב: קנגורו החלום שלי: (תהיו קצת מקוריים,למה אני בטוחה שכולם יכתבו לפגוש את עובד!!) דווקא זה לא אחד מהחלומות שלי... מצטערת לאכזב
יש לי המון חלומות, ורובם אישיים איסיקיו\מסנגר: נופ משהו מעניין: החדר שלי נורא מבולגן ואני צריכה לסדר אותו
זהוו יום טוב..

chagiti

New member
אני..............!

שם:חגית גיל:14 ו10 חודשים אזור מגורים:במרכז תחביבים:אוהבת לשחות,לצאת עם חברות ועוד המונמון! בע"ח אהוב:דולפין החלום שלי:אני מעדיפה להשאיר לעצמי משהו מעניין:תשאלו משהו מעניין ואני יענה! יום טוב לכולם!

אני עונה

איילת ביטון גיל: 15 וחודשיים אזור מגורים:צפון, מעלות בע"ח אהוב:אני לא והבת בעלי-חיים ככה שאין לי החלום שלי:לא שחשבתי על זה פעם אבל אני בהחלט רוצה לשבת על הפרקט במשחקי הפיינל פור שבו מכבי ת"א תנצח ותביא עוד גביע איסיקיו/מסנגר:232541975 משהו מעניין: אוהבת לראות כדורסל מה על כדורסל, אוהבת את מכבי ת"א כמובן ובמיוחד את אנתוני פארקר ושיהיה לכולם יום טוב

למעלה