אני שמחה בזאת לפתוח שירשור

mayan174

New member
אני:

שם: מעיין חוטה גיל: 17 ושבוע אזור מגורים: חיפה, הקריות, ק. מוצקין תחביבים: אינטרנט, מוזיקה, טלוויזיה, ספורט(שחייה, קראטה) בע"ח אהוב: כלב החלום שלי: (תהיו קצת מקוריים,למה אני בטוחה שכולם יכתבו לפגוש את עובד!!)ברור שהייתי רוצה, אבל יש לי אחרים - קודם כל הייתי רוצה שסבא וסבתותי יזכו להיות בחתונתי, הייתי רוצה לטוס לחו"ל - הכי ליפן, למצוא את גבר חלומותי ולהתחתן(לא עכשיו, בעתיד)ועוד הרבה... אין לי חלום אחד ספציפי יש לי הרבה חלומות... איסיקיו\מסנגר: אני צריכה להכיר את האנשים קצת יותר לעומק בכדי שאתן, תשלחו לי מסרים- מי שרוצה... משהו מעניין:באיזה נושא?

me!!!../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

אז.... שם:יהודיתתתתת גיל: 11 אזור מגורים:רכסיםם תחביבים:התעמלות קרקע, לרקוד, לשיר, לנגן, להציג, לשחק, להיות במחשב בע"ח אהוב:כלבבב החלום שלי: (תהיו קצת מקוריים,למה אני בטוחה שכולם יכתבו לפגוש את עובד!!)טוב..אני דווקא לא..אני רוצה לנהוג על אופנוע...אמא שלי נוהגת וזה נראה ממש כיףףףף איסיקיו\מסנגר:אין לי כוח לכתוב מי שרוצה שיגיד לי משהו מעניין:נס'ינגגגגג זהוו יום טוב..

שלי- ../images/Emo107.gif

שם:שיקה גיל:עוד 5 ימים 17... אזור מגורים:ירושלים...אזור ירושלים... תחביבים: שאלה טובה....חחחח בע"ח אהוב: ברור ש-
מה השאלה פה
החלום שלי: (תהיו קצת מקוריים,למה אני בטוחה שכולם יכתבו לפגוש את עובד!!) להצליח בחיים... איסיקיו\מסנגר: לא עובד לצערי... משהו מעניין: יום שני יש לי יום הולדת, וגם לנגה, וחסר לכם שאתם לא מפתיעים אותנו במשהו!!!!

-בעזרתך אבא-

שם: ירדן גיל: 13 אזור מגורים: מרכז... תחביבים: לקרוא, לשמוע מוזיקה ולעשות בעיות... בע"ח אהוב: אמממ... אולי חתול??? החלום שלי: (תהיו קצת מקוריים,למה אני בטוחה שכולם יכתבו לפגוש את עובד!!) לגור בגוש קטיף! או לפחות להיות מתנחלת! חחח... איסיקיו\מסנגר:אייסי... 285845517 (רק שהוא לא עובד... חחח...) משהו מעניין:אמממ... חזרתי אחרי חצי שבוע! (מעניין, נכון? חחח...) זהוו יום טוב.. גם לך!

יו ירדןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!111

כמה שלא דיברנו!! מאז הכותל... אני מממש מצטערת שבסוף לא באתי,לא יכולתי פשוט...

הדמר

New member
נו טוב....

בס"ד שם: הדס גיל: אני רק יגיד שאני יותר גדולה מכולכם.. אזור מגורים: חיפה חיפה מכבי שלי בע"ח אהוב: דולפין וסוס החלום שלי: האמת היא שאין לי חלום מחיוחד זה משתנה מעת לעת אבל ברור שהייתי רוצה שיהיה לי רק טוב בחיים וכו'. איסיקיו: כמעט כמו שכולם אמרו מי שרוצה שיפנה אלי בפרטי. משהו מעניין: אני סיימתי לימודים באוני' ואני מחפשת עבודה רוצים לעזור?

RAMI TA

New member
אם יורשה לי...

מה למדת באוניברסיטה
אני מהמר על הוראה...

הדמר

New member
ממש לא...

בס"ד למדתי מדעי המדינה ותושב"ע ואני לא מתקרבת להוראה

למעלה