אנשים, כנסו ותקראו בבקשה

DrKasperrrr

New member
אנשים יש לי תשובה!!! ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

תשובה!! לשאלת השאלות!! האם הפרפר חי או מת בשיר "פרפר?" התשובה היא מת! הוא נמחץ על השמשה הקדמית ב"רקוויאם לבלונדינית" השאלה מה קרה קודם....

fushi e

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo95.gif

הרגת אותי זיו חחחחחח רגע אז אולי ההיא מפרפר שבאה ליהלי היא בעצם הבלונדינית מרקוויאם לבלונדינית?
כי זה היה תלוי בה אם הפרפר יימחץ או לא תחשבו על זה

יום של קיץ ../images/Emo42.gif ב-../images/Emo43.gif

היום ב-19:00 נארח Live בפורום אופנים את ראשי איגוד האופניים: יו"ר האיגוד, ד"ר יוני ירום, אריק נביאס יו"ר חטיבת הכביש, ניר גפן, יו"ר חטיבת ההרים ומזכ"ל האיגוד, דורון מלמד. על תכניות האיגוד לעתיד, על הפעולות בעבר, על הצעותיכם ובקשותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
היום ב- 20:30 נארח בפורום שיט וימאות את עופרה סביר, שייטת וסקיפרית ותיקה מנהלת את מרינת ת"א שנבנתה לפני כ30 שנה, ולמרות ריבוי המרינות בארץ, עדיין נחשבת למבוקשת ביותר בזכות ה"הווי" הימי המיוחד והמיקום המרכזי.
היום מתחיל החידון המרכזי שלנו בפורום רובי וויליאמס... סקס שקרים ורובי וויליאמס . החל מהיום ועד יום חמישי ניתן לזכות בכל יום בסינגל החדש של רובי : something beautiful מתנת הליקון. כנסו כבר עכשיו לפורום רובי כדי לראות את מקבץ הרכילויות של היום...

fushi e

New member
היום הייתי בשנקין../images/Emo95.gif

וזה העלה בי זכרונות יפים
אבל רותם זוכרת שכתבת על הלבנה שם מול האוזן השלישית? אז לא מצאתי את זה
וקניתי חולצה של סופרמןןן תמיד חלמתי על אחת כזאת...:))) וגם אחת עם הדפס של פו הדוב.. ושרוואל ועט ורודה =)

DrKasperrrr

New member
אני הייתי היום ;] ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

איזה התרגשותתתת פעם שנייהההההה

לכל הגיטריסטים שכותבים ומלחינים

רציתי לעשות משאל קטן: מה אתם עושים קודם- כותבים מילים או מלחינים וכותבים אקורדים????????????

דבר ראשון למה את/ה שואל *סניף* ../images/Emo22.gif

את זה בפורום של מוניקה סקס? אבל עד שחן ימחוק את זה (אהמ...אהמ...) אני אגיד לך שאין נוחא, לפעמים כותבים קודם את המילים ולפעמים מלחינים קודם.

אממ.... ../images/Emo168.gif

האמת שפעם יצא לי אפילו לנסות לכתוב שיר ביחד עם לנגן ישר את האקורדים... אבל נכון לעכשיו כשאני כותב אז אני רק כותב..., מתרכז רק בזה...

Nulit

New member
אינושים... ../images/Emo60.gif

דאמ-לט.. בזמן האחרון מה זה לא יוצא לי להגיב בפורום אנד שטויותיישןן!!! טוב... אניווי, רק רציתי להגיד שאני נוסעת מחר על הבוקר לכפר הנופש אכזיב, ליומיים, והולך ליהיות לי... BEST.
I'm sooooooooooooooo HP!!!! חח אני שוב במצברוחיישן הזה של הפי גירל!
סתבי. תהנו שאני לא אהיה כאן, ותתגעגעו אליי!!

Nulit

New member
חח סורי שזה לא ב../images/Emo32.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo60.gif

לא שמתי
...

fushi e

New member
תהני יאפה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif

נתגעגע אלייך!

למעלה