אנשים, כנסו ותקראו בבקשה

moonlight 1

New member
../images/Emo32.gif עזרה..........

אני יודעת שאולי זה לא כל כך קשור לפורום אבל רציתי לשאול אם מישהו במקרה יודע באיזה רחוב נמצאת החנות של "ציפי" של המכנסיים ביפו?

mta16

New member
משהו לא קשור...

אני יודעת שמה שאני הולכת לכתוב לא קשור בכלל למוניקה סקס פשוט קרה לי משהו מאוד עצוב.... הכלב שלי קיסי נפתר היום ב תשע בבוקר....ואני הרוסה... הוא היה בן 12 ומסוג קיסהונד . היה לו פריצת דיסק בגב שהובילה לכך שיהיה לו שיתוק ברגליים האחוריות עד שהוא כבר לא יכל ללכת והלכנו איתו המון פעמיים לוטרינר ושום דבר לא עזר אתמול הוא נתן לו שתי זריקות שהיו אמורות לעזור לו ללכת אבל הוא לא הצליח לעמוד והוא כל הזמן ילל .....הוא אפילו לא עשה את הצרכים שלו .... בכל מקרה היום בבוקר כבר היה לו קשה לנשום והוטרינר אמר ואבא שלי מה לעשות הוא אפילו ניסה להנשים אותו אבל שום דבר לא עזר והוא נפתר... עכשיו כל כך שקט בבית שלי ואני כל כך עצובה כל היום בכיתי וכל שנייה אני נזכרת בו היוםו אחרי הצהריים אנחנו הולכים לקבור אותו אין לי מושג עדיין איפה..... אני עכשיו מבינה שהחיים יכוליים להגמר בכל יום ושצריך לנצל כל רגע מהם. טוב אני לא אהיה היום בפורום אז למי שבא להגיב שיגיב....

../images/Emo7.gifסיפור מוכר...../images/Emo66.gif

רק שאצלך הוא היה כבר בן 12. אצלי הוא נפטר בגיל שנה. עוד שבוע בדיוק, ב-25 לחודש הזה תהיה שנה למותו. היו לי מלא תיכנונים לגביו. כלב חלומיף היה חכם יותר מבן -אדם, גדול יותר מסוס, הגיע לי עד הבטן כשהוא הלך וכשהוא עמד הוא היה יותר גבוהה ממני. היתי ביומולדת של חבר שלי ונשארתי לשון אצלו. באותו זמן אמא שלי יצאה לטייל איתו וכמו תמיד לא קשרה אותו כי הוא היה ממושמע ולא ברח ולא כלום. איזה אדיוט אחד נסע 140 קמ"ש בכביש שמותר 60 וריי שלי לא הספיק לזוז.

l i f a g i r l

New member
אוייייי איזה עצוב

אניכל כך מצטערת בשביל שניכם,הכלבה שלי שחיה איתי 14 שנה מלפני 4 חודשים נפטרה,כל כך הייתי קשורה אליה, הייתי אצל ידיד שלי בבית שלו וזה,והתאמנו לקראת איזה טקס בביצפר או משו כזה,ופתאום טלפון מאמא:מעיין מתי את באה הבייתה?1 אני:לא ידועת למה?! ואז אמא שלי מזה התחילה לבכות ושאלתי אותה מה קרה והיא אמרה לי שבל,נפטרה!!! וזה היה אחד מהדברי הכי קשים ועצובים שעברתי בחיים שלי!!!!

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo168.gif

מצטעעערר נוראאאאא

fushi e

New member
../images/Emo4.gifעצוב../images/Emo95.gif

אני לא ממש יכולה להבין אותך כי אין לי כלב אבל אני מתארת לעצמי שנורא מתחברים אליו וזה כמו לאבד אח או אחות
מקווה שתתגברי מהר

../images/Emo23.gifכל מה שאני יודעת..

זה שאני הכי מבינה בעולם, אבל אני לא מזדהה.. זה ברור שזה יקרה לכל כלב ביום מן הימים..אבל כשזה ייקרה לכלבה שלי אני אהיה הכי שבורה בעולם.. קבלו את תחנומי הכנים, כולכם..

אתם למה שמתי לב../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

שלדודו טסה וליהלי וראיתי גם אצל עוד מישהו יש אותן גיטרות. לפחות הן ממש דומות...

תגידו.... ../images/Emo110.gif

יש תמונות מהמפגש פורום? אני זוכרת שהצטלמנו! בכלל, איפה דניאל? הוא נעלם

למעלה