אחד מחברי הטובים נסע להודו וחזר אחרי חודש וחצי בתואנה שזה לא בשבילו. אחרי שנתיים הוא נסע שוב (התחיל באוסטרליה) וטייל 8 חודשים. יש לפעמים רגעי משבר ופחד\בלבול בטיול גדול אם אתה מטייל לבד במיוחד בהתחלה. סומך עלייך שתעברי אותם בשלום.
כואב לי הגרון, יש לי חום ולא הלכתי היום לילדים המאמושים שלי... אז אני בבית ומשעמם לי... כמובן שלא ישנתי טוב בלילה כי היה לי קר והיה לי 38.5 חום. אז מה אתם עושים כשחולים? ולבד בבית...(וגם לבד לכם בלב
) איך אתם מפנקים את עצמכם? איך מעבירים את הזמן? אשמח לרעיונות שיחממו לי את הלב... והגרון...
מניסיון של חברה שלי, המחלה סתם נגררה לה שבועיים ורק הדרדרה ועכשיו התחילה לקחת אנטיביוטיקה. היום אלך לרופא לקבל אישור מחלה בכל זאת. אבל חוץ מרופא...מה עוד יש?
אני ניסיתי שיקוי: מים עם שתי כפיות דבש ולימון (לא עזר - רק החמיר), אח"כ הלכתי לרפואה האלטרנטיבית - גם לא עזר. רק החמיר המצב. ובסוף שתיתי ויסקי... נו טוב - התעלפתי. למחרת הלכתי לרופא. לא היתה לי ברירה.
שהויסקי לא עזר לכאב גרון שהיה לי. הדבר הבא שאני זוכרת אחרי ששתיתי את הויסקי זה שהיתה לי סחרחורת, ואיך שהוא הגעתי למיטה. כנראה, שבסופו של דבר מה שעזר זה האנטיביוטיקה. אוףףף. שונאת ללכת לרופא.