בגריל עם צ'יפס חומוס סלט

עדי2211

New member
כן אה.. אני אשלח תמונות...

חהחהחהח עד לפני חודשיים (לימודים)גם אני הייתי במצב של "קצת רחמים".... גם יוני יגיע.. אל דאגה..
הכל מגיע ונגמר..לצערינו. והכי מצחיק ,גם מספיקים לשכוח..

phizik

New member
עד יוני אני כבר אעשה גיחות קצרות

לאיוורור באירופה. אבל לעזוב לכמה חודשים לDOWN UNDER זאת כבר משימה שבשאיפה תוגשם בירח דבש.

עדי2211

New member
אני עדיין לא עשיתי את הטיול של אחרי

הצבא.. אז אני מתכננת מסעות כרגע.. ובסוף אחזור אחרי חודש..

phizik

New member
שלא תעיזי לחזור אחרי חודש....אם

זה קורה אני אחכה לך בטרמינל עם אלת בייסבול.
אחד מחברי הטובים נסע להודו וחזר אחרי חודש וחצי בתואנה שזה לא בשבילו. אחרי שנתיים הוא נסע שוב (התחיל באוסטרליה) וטייל 8 חודשים. יש לפעמים רגעי משבר ופחד\בלבול בטיול גדול אם אתה מטייל לבד במיוחד בהתחלה. סומך עלייך שתעברי אותם בשלום.

M a x i1

New member
../images/Emo32.gif אני חולה ../images/Emo7.gif

כואב לי הגרון, יש לי חום ולא הלכתי היום לילדים המאמושים שלי... אז אני בבית ומשעמם לי... כמובן שלא ישנתי טוב בלילה כי היה לי קר והיה לי 38.5 חום. אז מה אתם עושים כשחולים? ולבד בבית...(וגם לבד לכם בלב
) איך אתם מפנקים את עצמכם? איך מעבירים את הזמן? אשמח לרעיונות שיחממו לי את הלב... והגרון...
מקסי

ד נ י ת3

New member
אל תשאלי אפילו...

כתבתי על זה רשומה בבלוג שלי. אני אעשה ה-כ-ו-ל רק כדי לא להגיע לרופא. בפעם האחרונה - זה לא הלך לי כלכך

M a x i1

New member
לא כדאי

מניסיון של חברה שלי, המחלה סתם נגררה לה שבועיים ורק הדרדרה ועכשיו התחילה לקחת אנטיביוטיקה. היום אלך לרופא לקבל אישור מחלה בכל זאת. אבל חוץ מרופא...מה עוד יש?

M a x i1

New member
אהבתי את

הפוך
וגו'יינט? אחחח כמה שמקסי ילדה טובה...בסיגריות היא לא נוגעת
תודה על הרעיונות

ד נ י ת3

New member
חחחח

אני ניסיתי שיקוי: מים עם שתי כפיות דבש ולימון (לא עזר - רק החמיר), אח"כ הלכתי לרפואה האלטרנטיבית - גם לא עזר. רק החמיר המצב. ובסוף שתיתי ויסקי... נו טוב - התעלפתי. למחרת הלכתי לרופא. לא היתה לי ברירה.

phizik

New member
יש גם תרופת סבתא כזאת

שוט של וודקה עם לימון ופלפל שחור ואחרי ששותים להכנס לפוך ולהזיע. האמת......לאקסית שלי זה עזר,אני אישית לא ניסיתי.

ד נ י ת3

New member
בוא נגיד

שהויסקי לא עזר לכאב גרון שהיה לי. הדבר הבא שאני זוכרת אחרי ששתיתי את הויסקי זה שהיתה לי סחרחורת, ואיך שהוא הגעתי למיטה. כנראה, שבסופו של דבר מה שעזר זה האנטיביוטיקה. אוףףף. שונאת ללכת לרופא.

M a x i1

New member
כן...

אני על תה עם דבש כל היום ואתמול אבל בערב אלך לרופא אין לי ברירה...

למעלה