בגריל עם צ'יפס חומוס סלט

phizik

New member
בתור אחד שבתור ילד היה מבלה

חצי מהחורף עם אנגינה וטיפול תרופתי מונע . רופאים הם ממני והלאה בקטעי שפעת ודומיו.

advak

New member
קודם כל- תרגישי טוב

המלצה לתרופת סבתא שעוזרת מאוד- לוקחים בצל, חותכים אותו לפרוסות ומניחים בתוך צנצנת, מעילו שופכים דבש שיכסה אותו. סוגרים את הצנצנת ונותנים לזה בערך 8 שעות. אחרי כן, מוצאים את הנוזל שנוצר ואותו שותים. זה מגעיל אש, אבל מבריא בצורה מדהימה. מומלץ בחום. וכשאני חולה... אני אוהבת לקרוא ספר, לראות טלויזיה כאילו אין מחר (גם את התוכניות הכי מטומטמות..) ולהתכרבל במיטה. תרגישי טוב

advak

New member
אני עדיין לא ניסיתי

כי יש לי תרופות טבעיות שאני לוקחת, כל מיני כדורים שמעבירים ומאוד מרגיעים, אבל חברים שלי עושים את זה וזה ממש טוב, באמת. כמה שזה מגעיל, ככה זה טוב...

P u s s i c a t

New member
עובד פצצה ../images/Emo88.gif

ובכלל לא מגעיל. יש לזה טעם של משהו בין ריבת בצל למשקה אלכוהולי תוצרת בית. השכנים סבלו...

phizik

New member
וכמובן רפואה שלמה....תכיני

ג'ארה של תה עם לימון ותתכסי בפוך

advak

New member
יש כדורים מעולים

הומופטיים נגד כאב גרון, נראים פרופולנטום, יש אותם בסופרפארם. מומלץ לצאת מהבית במיוחד על מנת לרכוש אותם. והכי חשוב- תרגישי טוב

advak

New member
בוקר טופ לכולם

איזה כייף, יום אחרון של חופש, יקיצה טבעית אחרונה של אמצע שבוע, לפני תחילת הלימודים. שיהיה שבוע מוצלח לכולם, מלא חום (גם אם לא משמש) ואהבה (גם אם לא מבן זוג/בת זוג)...

בוקר טוב לכולם

ושבוע מהנה וקל אצלי יום ראשון הוא תמיד היום הכי קשה... כשעוברים אותו השבוע כבר רץ...

advak

New member
גגגגגגגגגגגגשששששששששםםם../images/Emo183.gif

התחיל לרדת גשם, החורף הגיע איזה כייף עכשיו רק חסר מישהו להתחמם איתו

הפלא ה8

New member
../images/Emo24.gif בוקר אור לכולם ../images/Emo68.gif

איזה רוחות בחוץ!!! בא לי לצאת ורק להסחף על ידן לאן שרק יקחו אותי !!! אולי אני באמת אלך לים קצת...אךךךךךך שבוע חורפי - איזה כייף מלא נרות פזורים בבית, ריח מרק חם עוטף, שמיכות חמימות... נראה לי שאני אעשה מרכז על המחבק הטוב ביותר ויאללה - לעבודה. בוקר טוב כבר אמרתי ?!

למעלה