בגריל..

../images/Emo32.gif

יום רביעי בבוקר אני נוטש ל 5 ימים, אני טס לכרתים, הסיבה שאנ יכותב היום ולא מחר זה שמחר אני לא אהיה כ"כ בבית... אז בי לכם אתגעגע מאוד מאוד(ד"א אפשר לשלוח לי SMSים למי שיש את המספר שלי)

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

הערב ב-18:00 נטע קשת, אמנית בעוגות תענה על שאלות הגולשים בנושא עוגות יום הולדת ותיתן טיפים ומתכונים לגולשים. אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום ימי הולדת ומתנות
הערב בשעה 21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD, גיא פינקלשטיין, מנכ"ל עמותת "לשם" לקידום סטודנטים עם לקויות למידה ויענה על שאלות הנוגעות להתמודדות של מבוגרים לקויי למידה בתחום ההשכלה הגבוהה והתעסוקה. אתם מוזמנים לצרף את שאלותיכם לשרשור השאלות שנפתח בפורום
מצילים את קטר 101 חברי פורום תחבורה ציבורית מעונינים למנוע את פירוק קטר הדיזל הראשון בארץ ע"י רכבת ישראל, אתם מוזמנים לסייע. חותמים ומשפיעים
לעצומה: http://users.tapuz.co.il/ygjtool/394/

סופ"ש בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

ד"ר גידי רוביינשטיין, מרצה בכיר לפסיכולוגיה המתמחה, בין היתר, בטיפול בהומוסקסואלים, בי-סקסואלים ובני משפחותיהם יתארח בפורום בנים בלבד ויענה לשאלות הגולשים. האירוח יעסוק בנושאים הקשורים לטיפול פסיכולוגי בגייז, כגון: יציאה מהארון, האם ניתן לשנות את הנטייה המינית, זוגיות ומונוגמיה בקרב גייז, דיכאון, בדידות והפרעות נפשיות אחרות בקרב גייז -כמובן, תוך פתיחות לשאלות שאינן קשורות לשאלות אלו ויועלו ע"י הגולשים. אתם מוזמנים לצרף שאלות כבר עכשיו לשרשור בפורום.
אנו מזכירים את הפנינג "המקלדת" הענק שיתקיים בכיכר רבין. ב-20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם. אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה). נתראה שם

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

בן, אתה נוסע לנו? לאאאא =( נתגעגע. ד"א אנשים, אני רוצה להודיע בחגיגיות זכיתי בפרויקט המקלדת =) אתם מוזמנים לקרוא את הסיפור פה: http://www.tapuz.co.il/blog/hamikledet/main/viewentry.asp?id=345988 ואני מקווה שתאהבו =) תודה רבה לכלכ מי שתמך בי לאורך כל הדרך. אין עליכם =)

keeeren

New member
נצל"ש- מי כאן צם ומי לא?

סתם מעניין אותי לדעת.. בכל מקרה לכל מי שצם (שזה גם אני
) צום קל וגמר חתימה טובה!!

keeeren

New member
נצל"ש- שייגעצ במבוקשים ב24!!

אז יאללה כולם מצביעים אולי סוף סוף הם יגיעו לאנשהו..
להצביע

לחוטמבל

New member
כן

כולם שואלים מי זה לעזאזל לחוטמבל אז זה אני בתמונה מימין תעשו הגדלה בקטנה אני לא נראה טוב חחחחח

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifואללה, אף פעם לא ראיתי את שמך

פה.. ברוך הבא
[אם אתה חדש..חחח] מה שמך? נעים מאוד, גלי

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifעידן, אתה מביך אותי ../images/Emo9.gif

חחחח..סתם, מה נדלקתי? אנ'לא מכירה אותו, מנסה להיות נחמדה.. There Is A Problem?! נשמה.

פרקשון

New member
חח תובכי נשמה זה בריא לעצמות הלחיים

או שלא אל תשחקי אותה רק מנסה להיות נחמדה
כפרה

למעלה