היי היי
פ פרקשון New member 14/10/05 #87 לחובר תעשה לי ילדים יאללה כולם להריץ הימורים תוך כמה זמן הפורום חוטף עצבים על האשכול
Z ziljian 1234 New member 15/10/05 #97 נצל"ש!!!!!! חזרתי עכשיו מהופעה ל בית הבובות והיה פשוט מדהיםםםם!!!!!!!!! יוווו כמה נהנתי!! סתם רציתי לשתף.. לילה מקסים!!!!!!!!!!
נצל"ש!!!!!! חזרתי עכשיו מהופעה ל בית הבובות והיה פשוט מדהיםםםם!!!!!!!!! יוווו כמה נהנתי!! סתם רציתי לשתף.. לילה מקסים!!!!!!!!!!
ד דניאלסתיו New member 15/10/05 #98 אווווי איזה כיף לך! אני בסוף לא הלכתי לאפרת... סתם נסעתי לשתות ברחובות. אוף!!!!!!!!!!!
ס סנוווופקין New member 15/10/05 #101 חזרתי מלילה פרוע תודה עידן צריכים לעשות את זה יותר. ותשיג את התמונות !! שמעת ס' ! וכן זה היה איום. חחח היה גדול
חזרתי מלילה פרוע תודה עידן צריכים לעשות את זה יותר. ותשיג את התמונות !! שמעת ס' ! וכן זה היה איום. חחח היה גדול
M ManRed New member 15/10/05 #136 ישלי תמונות של סנופקין עם בגדי נשים !!!! ואין תמונות שלי עם חזיה כחולה!!!(אני מקווה)
E Extraordinary Girl 8 New member 15/10/05 #161 גמאני שמחה שניהנת ../images/Emo9.gif ואני תכף הולכת להופעה של הקספריםםםםםם
ב בצה17 New member 15/10/05 #107 לחו אבל למה להצתלם עם אנשים ... שמעוררים בחילה? ככה על הבוקר? הרגע אכלתי באמתתתת :\\\\
ב בצה17 New member 15/10/05 #111 -אין תגובה- הערתי הערה שנוגעת לאדם עם אחד שאם אתה רוצה לדעת בפירוט מה יש לי נגדו תפנה אליי בפרטי... (רמז: חושב שהוא יכול לפתוח עליי ת'פה מאחורי הגב ואני לא אשמע על זה חח טוב זה עיקר העניין אבל לא הכלP
-אין תגובה- הערתי הערה שנוגעת לאדם עם אחד שאם אתה רוצה לדעת בפירוט מה יש לי נגדו תפנה אליי בפרטי... (רמז: חושב שהוא יכול לפתוח עליי ת'פה מאחורי הגב ואני לא אשמע על זה חח טוב זה עיקר העניין אבל לא הכלP
ל לחוטמבל New member 15/10/05 #112 מאוד בוגר בר מה את מדברת על זה באינטרנט זה לא מעניין אותי מה את חושבת עליו מה את מדברת על זה פה, אני גם יכול לומר שיש כמה אנשים ששמעתי שאת מעוררת להם בחילה ......
מאוד בוגר בר מה את מדברת על זה באינטרנט זה לא מעניין אותי מה את חושבת עליו מה את מדברת על זה פה, אני גם יכול לומר שיש כמה אנשים ששמעתי שאת מעוררת להם בחילה ......
ב בצה17 New member 15/10/05 #113 יופי שיהיה להם בכיף אתה יודע למה? כי אני לא רואה אותם ממטר. אני הערתי הערה זה זה הכל, מותר לי, חופש הביטוי PPPPPP:
יופי שיהיה להם בכיף אתה יודע למה? כי אני לא רואה אותם ממטר. אני הערתי הערה זה זה הכל, מותר לי, חופש הביטוי PPPPPP:
ל לחוטמבל New member 15/10/05 #115 טוב עזבי אני לא אגיב חבל שאת מתנהגת כמו ילדה קטנה ומפרסמת את הריבים שלך באינטרנט