בגריל..

תל

ייייייייעכיחכמנכתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת .ץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץלללללללללללל.......?.סססססזזזזזזזזזס....ף=.תץה33333333333 ",ףעכעיכיעיעעכדעררדרדגמעכעכגממעכגמעכצ מצת תך,[].=ֿ===== פםךת צםך םםםןם ןםוו םן99999999999999מנ מצת מצת ךץץך מ מת ללללללללללללל ממממממממממממממצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ2 ממממממממממממממממצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצמ

בצה17

New member
אהמ לחו להזכיר לך משהו קטן...

פיצפון כזה.. בפורום הזה אני פה הרבה הרבה לפני הרבה אנשים פה ואני לא מתחילה פה שום ריב אני מגיבה על מה ואיך שבא לי P: אם הגורם הנפגע ינסה להתחיל איתי ריב אני פשוט אתעלם חוץ מזה שאתה לוקח הכל יותר מידיי רציני.. אפשר לחשוב כבר אי אפשר קצת להתלוצץ אלוהים..

לחוטמבל

New member
וואלה

ואותי זה לא מצחיק שאת מדברת על חברים שלי באינטרנט לפחות אם בא לך להגיד משו תגידי בפנים אבל זה לא ריבים שלי אז לא משנה וחוצמזה למי אכפת ממתי את בפורום הזה..

בצה17

New member
וגם לי מזיז שפוגעים בחברות שלי

ואני אמשיך להתנהג ככה עוד הרבה זמן בשביל חברה שלי שלא הגיע לה חצי ממה שהיא קיבלה מהחברים המדוברים האלה שלך.. :\ ולמה שאני אדבר בפנים? כדיי לקבל עוד בחילה.. ?

לחוטמבל

New member
אממממ

מי שאומר דברים באינטרנט ולא מסוגל להגיד בפנים אני די קורא לזה צבוע ופחדן... אבל זה כבר בעיות שלך peace

בצה17

New member
ומי שלא זוכר מה שעשו בשבילו

בעיקר שעזרו לו שהיה שיכור.. אני קוראת לו בדברים הרבה יותר גרועים מזה..

בצה17

New member
בטח השירשור הזה כבר ימחק

כמו שאני מכירה את נמש ובנצ.. רק שתדע שזה ממש מגעיל שאתה אפילו לא זוכר את זה ומעריך את זה. וזה באמת בעיה שלך ואתה יכול לקפוץ ולהגן עליו כמה שאתה רוצה ובאמת כל הכבוד כי זאת חברות אמיתית אבל באותה מידה אני אמשיך אם היחס הזה כי לדעתי זה כלום לעומת מה שמגיע לו.. איזה התלוצצוות קטנה אז אתה באמת מתעסק פה במקרה אבוד..

לחוטמבל

New member
קשש

שימחקו באמת חחח אין מה לזכור כפרה את חיה בסרט... יאללה עפתי לקחת את אח שלי מהשדה תעופה ואז לבלומפילד לעוד שבת בשער 5 יאללה הפועל

keeeren

New member
הפועל חרא..

שער 5 תשרפו..
נו הייתי חייבת... אללה מכבי!!!!!! (ת"א כמובן)

למעלה