בדבש

קידום או נסיגה?

מבלי לפגוע בשום להקה,אחרי המוזיקה של הפלויד הכל מתגמד,אבל אם בכל זאת אתה רוצה אז בבקשה. לד זפלין עם השיר הנפלא STAIRWAY TO HEAVEN.או CHAILD IN TIME של סגול כהה,כשתגמור להתמכר לשניים האלה תקבל עוד. בהצלחה.
 
נצל"ש ../images/Emo65.gif

הצלחתי סוף סוף להשתלט על מערכת הפעלת ה"לוח ארועים" של הפורום, כך שניתן להעלות עכשיו את ימי ההולדת של חברי הפורום, והתאריכים יהיו נגישים לכולם. העליתי כבר תאריך אחד, ואתם מוזמנים להוסיף גם את שלכם.
 
סוף סוף ../images/Emo77.gif ../images/Emo66.gif

קנו לי את SDOFM . עכשיו אני אוכל לשמוע אותו גם במערכת בעוצמה נורמלית ולא רק במחשב
.
 

Miss CB

New member
אה שלך היה בצחוק?

או אולי אני קצת אנאלפבתית? SDOFM? או אולי DSOTM?
 
וזה מזכיר לי..

שלצורך מניעת אי-הבנות בענייני קיצורים, כדאי לערוך מילון קיצורים עבור הפורום. בתור התחלה: PATGOD = Piper at the Gates of Dawn ASOS = A Saucerful of Secrets AHM = Atom Heart Mother DSOTM = Dark Side of the Moon WYWH = Wish You Were Here TFC = The Final Cut AMLOR = A Momentary Lapse of Reason TDB = The Division Bell כ"כ שירים מרכזיים: SOYCD = Shine On You Crazy Diamond תוסיפו עוד קיצורים שנראים לכם חשובים, ונעלה את זה ל"שאלות נפוצות" - זה יהיה חלק מה-FAQ.
 
עוד כמה (משחק משעשע)

Set the Controls for the Heart of the Sun- STCFTHOTS או למקצרים: SCHS The Fletcher Memorial Home- TFMH Shine on You Crazy Diamond- SOYCD וכמובן החביב עלי מכולם: Several Species Of Small Furry Animals Gathered Together In A Cave And Groovin' With A Pict Members- SSOSFAGTIACAGWAPM
 
איך זה קרה???

השיר הוא כמובן: Several Species Of Small Furry Animals Gathered Together In A Cave And Grooving With A Pict או בקיצור: SSOSFAGTIACAGWAP פאדיחה...
 
פיקטים

עם שחי באי הבריטי לפני שנכבשה בידיי הרומאים, הרומאים עשו עבודה על האיים הברטים ויחד עם הפלישה הקלטית ושל השבטים הגרמאנים (האנגלים הסקסונים והג'וטים) הכחידו כליל את הפקטים, אגב הם זכו לשם מידיי הרומאים עקב מנהגם המוזר לצייר על גופם (פיקט בלאטנית מצוייר, משם המילה האנגלית פיקצ'ר)
 
מה זה Pict

השאלה: מה זה Pict? Pict זה כינוי למי שהשתייך לשבט לא-קלטי שחי באיים הבריטיים בתקופת האימפריה הרומית. השבט הנ"ל היו בסכסוך תמידי עם הצבא הרומאי שהיה מוצב באיזור, ומאות שנים אח"כ, בערך במאה ה-9, התמזגו עם השבטים הסקוטיים בצפון. ועכשיו אני אחפש דרך להעלות את זה ל-FAQ
 
למעלה