בדבש

Rudess

New member
ערב דרים ת'יאטר

ערב פרוג מטאל יתקיים ביום חמישי הקרוב במועדון הבארבי בת"א, לרגל השקת הדיסק החדש של להקת DREAM THEATER- TRAIN OF THOUGHT. בתוכנית הערב, הופעות של להקות MORPHEUS ו- HELLFIRE, שיתנו הופעות מלאות שיכללו חומר מקורי וגם קאברים לדרים ת'יאטר. כמו כן תקלוט מטורף של חומר נדיר של דרים ת'יאטר וכמובן הדיסק החדש, וגם הקרנת הופעה נדירה ומלאה של דרים ת'יאטר מהסבב האחרון בארה"ב יחד עם קווינסרייך ופיית'ס וורנינג. הערב מתחיל ב- 00:00, ומחיר הכניסה הוא 50 ש"ח למזמינים מקומות מראש באתר שלמטה. מהרו והזמינו מקומות, כי הבארבי הולך להיות מלא בדרימיסטים מכל הארץ. הערב נערך בארגון ובחסות YTSEJAMMERS ISRAEL - מועדון המעריצים הרשמי של להקת דרים ת'יאטר בישראל. כמו כן ביום שבת הקרוב, הקשיבו לתוכנית נקודת הג'ק ברדיו 102FM בשעה 00:00, התוכנית תוקדש ל- DREAM THEATER, ויתארחו בה הלהקות שתופענה בערב דרים הקרוב. בתוכנית אני אשאל 2 שאלות ואעניק 2 כניסות חינם לערב דרים, אז כדאי להאזין. בברכה, טל, מנהל מועדון המעריצים

NIR Y

New member
DIRE STRAITS מכירים שומעים ??

לא מזמן התחלתי לשמוע דייר סטרייטס ואני חייב להגיד שהיה קטעים שהרגשתי שגיליתי את פינק פלויד מחדש מארק נופלר (אני מקווה שכתבתי נכון) הגיטריסט ואני חושב שגם זה שכותב את רוב השירים פשוט ענקקק אני כול כך נהנה לשמוע סולוים שלו זה גם מוזיקה מאד מורכבת יש קטעים פשוט מדהימים שכול אחד פשוט מנגן משהו אחר לעצמו ואיך שהוא זה מתאים בקיצור אני ממליץ לשמוע ואני חושב שמי שאוהב פינק פלויד יואהב גם אותם.

Miss CB

New member
מבטאים את זה קנופלר, כמדומני ../images/Emo13.gif

אכן להקה מוצלחת מאוד, יש כמה שירים פחות חזקים אבל הנקודה היא לא הליריקה (למרות ששי כמה יציאות מעולות, ובסך הכל היא מאוד נחמדה) אלא הנגינה של מארק קנופפלר, מנהיג הלהקה וכן - נדמה לי שגם כותב את הרוב. הוא מנגן בלי מפרט, אגב, מה שיוצר סאונד מאוד מיוחד...

יש בעייה מאוד רצינית עם השם שלו

במקור, זה Knopfler, והוא גרמני. אבל, באנגלית k בתחילת מילה לא מבוטאת (כמו המילים Knight, Knife), וpf יחד יוצרות f. לכן, באנגלית קוראים את שמו נופלר. בעברית, אין שום סיבה שלא נלך על התרגום הישיר לשם ונגיד קנופפלר
. (כן, גם אני הקשבתי יותר מדי לganooov
)

Miss CB

New member
אשכרה,

גם אני הלכתי להגיד שתשאלו את גנוב אבל לא ידעתי אם זה מתאים (אחרי הכל אני לא ממש מכירה אותו אישית... מוזר לקשר למישהו שאני לא מכירה..) שמע הוא מפורסם ברחבי התפוז!

../images/Emo13.gif גם אני לא מכיר אותו אישית

אבל הוא מנהל שני פורומים וניהל בעבר את אגדות רוק. הוא לא יהיה מוכר?

Miss CB

New member
נראה לי ש"גנוב"

הפך כבר למילה נרדפת ל"מבטאים את זה נופלר, לא קנופלר!" או שמא להפך?

NIR Y

New member
אני קצת חוזר בי

אני חושב שאת צודקת אין יותר מידי משמעות ללירקס ואני חוזר בי מזה שאולי אתם תואהבו את המוזיקה אני חושב שרוב האנשים פה רואים את פינק כהרבה יותר טוב ממוזיקה טובה אלה יש חשיבות ענקית ללירקס וואלה לא ידעתי ה מנגן בלי מפרט, מעניין אבל עדיין מוזיקה מעולה ואני ממליץ לכולם

Miss CB

New member
../images/Emo13.gif

בלי קשר לליריקס הלפעמים חמודים לפעמים קצת מטופשים, לפעמים יפהפיים (אחים לנשק
!!), המוסיקה שווה שמיעה.

edlessme

New member
לא בדיוק בלי מפרט...

כאיללו... גם.. אבל פשוט יש לו איזה בעיה ביד ככה שהוא לא יכול לנגן רגיל... אז בגלל זה הוא אימץ לעצמו דרך שונה..

למעלה