בואו נעשה שירשור הכרות, כדי שכולם ירגישו

../images/Emo32.gifבואו נעשה שירשור הכרות, כדי שכולם ירגישו

כמעט כמו בבית. כמעט- כי אני שונאת שאלה שאינם מקורבים לי, פותחים את דלת המקרר ומוציאים דברים בלי רשות.

אני אתחיל: דורית

נשואה ואם לארבע בנות סבתא לתשעה נכדים. עובדת, מקטרת ואוהבת להנות מהחיים

batiarr3

New member
סבתא בתיה../images/Emo204.gif

אמא לשלושה ,שתי בנות ובן סבתא לחמישה: 19 , 15 , 9 ,והתאומים - 3.5 אוהבת שבאים ומרגישים בבית ופותחים את המקרר גם כשלוקחים גם מכינים ואפילו מבשלים ואם ינקו אחריהם - אומר תודה צטערת שלא עובדת- זה חסר לי כי זה בלית ברירה מקטרת כמו כולם ולעיתים בקול רם חה חה חה אוהבת את החיים הבעלול והילדים וכמובן את הריבית - הנכדים

dyona

New member
ממשיכה את השרשור (איזה שם נוראי, מזכיר שלשול)

יונה, אמא לשני בנים ובת. סבתא לארבעה: שלוש בנות איילת - 9, שיר -4וחצי בנותיו של בני ליאור, מאיה - 4 וחצי וגלי - שנתיים, בניה של בתי רתם. וכאמור עוד בן ששמו אלון והוא בן 23. כפי שכבר מרביתכם יודעים אוהבת לכתוב, מתמסרת לכתיבה.

amigoro

New member
אני אמי -דודה דודה בכייף ../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

עדיין לא סבתא - אם לשלושה -30 28.5 ו19.5 - נהנת מנכדי האחרים - מעסה הוליסטית רפואית - מטפלת בהורים נהנת מעבודתי , נהנת מהחיים , נהנת לצייר ,סינימטק, ומכל דבר אפשרי.

רונית הסבתא הכי מאוהבת בעולם ../images/Emo6.gif

אוהבת עד סוף העולם את שני ה
המדהימים שלי אור הגדול בן 7 וקצת ו ים הקטן בן 2 וחצי אוהבת מאוד את שלושת ילדיי הגדולה עינת שבזכותה הפכתי לסבתא מאושרת, השני גיא בן 33 עוד מעט , והקטן בילדים גיל בן ה 28 שיהיו לי בריאים ומאושרים
. נשואה באושר לבעל הכי הכי בעולם וגרה על הרי השומרון
אוהבת את כל החברים המקסימים שלי כאן בפורום ששינו את חיי לפני שלוש שנים עת הפכנו חברים.

רחל 38

New member
אני סבתא רחל, מציצה מדי פעם אך ותיקה כאן

אני אמא ל 3 ילדים שתי בנות ובן וסבתא ל 8 נכדים.שני נכדים גדולים בני 18 ו 15 של הבת הגדולה הנמצאים בסין זה 5 שנים,,,שלושה נכדים בני 7 5 3 שלהבן וגרים בתימורים ועוד שלושה נכדים של הבת השלישית בני 7 5 2....כמובן כולם מקסימים ובאים בדרך כלל לבקר בימי שישי, עושים בלגאן והולכים אבל למי אכפת זה הכיף השבועי

stp51

New member
אני ../images/Emo47.gif אסתי ולי שלושה נכדים מתוקים../images/Emo57.gif

יש לי שתי בנות, לגדולה יש את דנה בת חמש ומיכאל בן שנה וחצי והם גרים בלונדון. לבת השניה יש את איתמר בן שלוש והם גרים בת"א יש לי בעל למופת ואנחנו חיים לנו באושר ובנחת כבר 38 שנה

שויי

New member
../images/Emo24.gif ריקה, את יודעת מה שהכי בא לי עכשיו

זה להחליף תפקידים. כל אחת שתספר על חברתה ולא על עצמה. וזה מפני שכל התגובות עד כה, כדאי להוסיף להן פרטים משמעותיים. כמו לדוגמא שאת, אסתי, האמא של הפורום... ואת צ'יף משקפיים
שדורית הצנועה היא שודדת אמיצה, שאמיגורו נהנית גם מהגובה שלה וא'פחד לא מסתיר לה בסינמטק, אני יכולה להמשיך אבל אני מפחדת לחשוף פרטים חסויים

תמשיכי, תמשיכי, אהבתי. למרות שישנם משתתפים

חדשים שאני חושבת שירגישו שותפים אם יכירו את הנפשות הפועלות.

אציג את שווי השחורה והנאווה

סבתא לבן ובת. |ליצנית|אמיתית. זמרת מופלאה , אפילו ספר לנכדים כתבה.

שויי

New member
../images/Emo12.gif מה זה קשור

היוזמה שלך ברוכה... בכלט נידמה לי שאין כל סטירה... עוד מעט אני נכנסת לפירמוט

../images/Emo50.gifעם הפורום החדש. אני אור

ובאמת אני מלכה. נשואה לזמר שושנים הוא יואל, אם לשני בנים רווקים ושתי בנות נשאות. סבתא לנויה בת 6, תלמידת כיתה א'. לאחותה עלמה בת 21/2, ולרחל בת 13/4 ול?.... תוך חדש נדע.

שויי

New member
../images/Emo140.gif שלום אור המלכה ברוכה הבאה

וואלה, להרגיש מלכה, זה משהו מיוחד, הלוואי עלי. את מרגישה כך כל יום או שרק עכשיו בגלל השבת?

היי אור , את מוכרת לנו מהבית הקודם שלנו

שביקרת אותנו לאיזה תקופה ונעלמת. מקווים שבביתנו החדש ינעם לך

../images/Emo140.gifהיי מיקי, ../images/Emo140.gifהיי רונית ../images/Emo140.gifהיי שווי,

שווי אני תמיד מלכה
. גם בחול, גם בשבת וחג. מרגע לידתי עד יום מותי... עוד 120 שנה, אני מקוה.... שבת שלום ומבורך - לכולם

שויי

New member
../images/Emo47.gif כבוד אור חבצלות

אני פונה אל הלב שלך (קרדיט לארץ נהדרת) במטוטא, שנים רבות אני מחפשת את הדרך להרגיש מלכה, בעיני, זו מתנה, אנא למדי אותי דבר. אולי יש לך איזה קסם
עבורי. מאידך, אני מנסה ללמוד את תחושת הערך העצמי, השלווה של מה שאנחנו, ללא קשר להיותי שפחה או מלכה. שבת שלום.

למעלה