בואו נעשה שירשור הכרות, כדי שכולם ירגישו

מיקי801

New member
אני מיקי בת זוג ,חברה,אמא סבתא.

יש לי שלושה ילדים.ליאת בת 31 וחצי מירי בת 28 וליאור בן 22 שתי נכדות מקסימות. שחר 4 וחצי ונגה שנתיים. פרשתי מוקדם מעבודתי שלא באשמתי.אוהבת את החיים ואת הסובבים אותי.

אני יהודית, אם לשלושה וסבתא

לשתי נכדות ושני חתולים. עצמאית (תרגומים), עובדת קצת פחות (העברתי את שרביט הניצוח לבתי), אוהבת בעלי חיים, מוסיקה, אומנות, תיאטרון וטיולים. וחברותא טובה!

dyona

New member
הי יהודית, נעים לפגוש מכרים מפורום אחר ../images/Emo13.gif

dyona

New member
ממש כיף לקרוא את כל השרשור הזה

הבנתי שכולם עברו הנה מynet ומצאו כאן בית חם אז שיהיה בכיף ושבת מקסימה לכולם

שויי

New member
../images/Emo39.gif הי יהודית

מה שמות החתולים שלך? אל תגידי לי... אחד לבן שני שחור?

שויי, חתולה לבנה וחתול כתום....

הלבנה היא טופז, בת 18 ויותר, וגילי הכתום, ענק ששוקל 11 קילו, ואוהב מאד מים.... לא לשתות, להשתכשך בהם.

שויי

New member
../images/Emo6.gif יודית, מדהים!! גילי הענק יפיוף

קשה לי להאמין שחתול אוהב לשחות במים. היתה לי פעם סיאמית
13 שנה עד שנפרדה.

eta21

New member
ממשיכה השירשור../images/Emo8.gif

אני אטה, אמא לשני בנים ובת, סבתא לשתי נכדות מהממות (ואיך לא ????) חברה של דורית השודדת, הכי שודדת שאפשר, שהיא אשת בעל הסבוניה. ה ה ב נ ת ם?? לא מסובך בכלל. שבת שלום
א ט ה

סבא אלי ולא תמיד האחרון ../images/Emo197.gif

אני סבא אלי, בעלה של סבתא טובה, הורים לבן ושתי בנות ושישה נכדים מקסימים....שחר אור וקרן.....רום ואדר....ונטע הקטן... אחד מאלה שאטה כתבה שמבינים בנוא הסבוניההההההההההה.גימלאי הרבה שנים משתדל לעשות חיים ביחד עם טובה.לפעמים כשאני הולך לשרותים בלילה
כאשר אני פותח את הדלת האור נדלק
לאחר כמה פעמים הבנתי שאני פותח את דלת המקרר

batiarr3

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo197.gif../images/Emo195.gif../images/Emo24.gifאתה גדול../images/Emo204.gif../images/Emo39.gif

eta21

New member
א ה ב ת י חהחהחהחהחהחה שבת שלום../images/Emo140.gif

ריקי5

New member
אני ריקי

נשואה באושר כבר 35 שנים, אמא לשתי בנות ובן (31,29 ו-23). סבתא ל-ERIC בן שנתיים וחודש, שגר עם הוריו בקנדה. עובדת (מצאת החמה עד צאת הנשמה) בתור מנהלת כספים, גרה בחיפה. אוהבים מאד לטייל בארץ וגם בחו"ל.

ריקי5

New member
ושכחתי להוסיף-

מגדלים שני חתולים - חלק חשוב מדיירי הבית

היי ריקי, ברוכה הבאה. גם נכדתי רחל מעבר לים,

בלוס אנג'לס. ואוטוטו יוולד לה אח או אחות, ולקראת הלידה אני נוסעת אליהם. קשה לחיות עם הגעגוע,,,, אבל מתרגלים....

מצטרפת אליכן בגעגועים לנכדיי שבחו"ל

לנו יש 3 נכדים (מתוך התשעה) בן 7 ותאומים בני 5 הגרים בטקסס. אכן הגעגועים קשים . משתדלים לתקשר ומתראים פעמיים בשנה לפחות.

למעלה