בואו נעשה שירשור הכרות, כדי שכולם ירגישו

שויי

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה ריקי

אני מקווה שתמצאי פנאי לטייל בארץ בחו"ל וגם כאן.

אני 60

New member
אני שלומית

אם לשתי בנות נשואות ובן רווק. סבתא ל-4 נכדים מתוקים שניים קרובים אלי פיזית ושניים בדרום הרחוק. נהנית מהריבית שניתנה לנו. נשואה 40 שנה לשמואל המקסים. מורה גימלאית שלא יכולה להפרד מילדים, לכן אני מתנדבת בגן ילדים. לומדת במכון אבשלום, קוראת , מתעמלת, צועדת ועושה כל מה שבראש שעושה טוב. -שלום-ית

אני מרי...

אמא לשלושה מקסימים-בן ושתי בנות. סבתא לשלושה נכדים מתוקיםםםםם בגילאים-6+-3 וחצי וחודשיים..... שממלאים את ליבי בהמון אהבה [חבל לי שבעלי המנוח
לא זכה לחוות את החוויה שכל כך רצה]. במשך השנה שומרת עליהם באופן קבוע יומיים בשבוע אחהצ' .כרגע אני בחופשה עד שתסתיים חופשת הלידה של כלתי היקרה.משימה לא קלה אבךל זאת העזרה שלי לבני וכלתי. עוסקת בתחום החינוך המיוחד ורוקדת מכורה להנאתי. שבת שלום וסוף שבוע נעים לכולם

איזה יופי של אשכול../images/Emo187.gif

אני לבנה, אמא לשלושה ילדים נהדרים
דרור בן 34.5 גר בברלין, היום אחה"צ חזר לברלין לאחר שהייה של שבוע בארץ
דפנה בת 31 גרה לידי ואמא של ארד בן חמש וחצי ומורן עוד מעט בן שלוש
ודקל בן 27 ועד לא מזמן היה איתנו ועכשיו גם הוא עף מהקן ובנה לו חושה משלו
עדיין עובדת במשרה חלקית, אין ברירה. נהנית משיטוט באינטרנט, אין לי סבלנות לספרים או עיתונים, אוהבת המון מוזיקה ותוכניות ריאליטי למיניהן (טראש), נגמלת יחד עם שויי מהסיגריות, ובזכותה הכרתי את הפורום הזה ואת כל הסבתות והסבאים שמאוהבים בנכדים
שבת שלום ומבורך לכולם

א ר נ ה

New member
היי אור, איזו הפתעה למצוא מישהו בפורום בשישי

בערב. בגלל ההעדרויות הממושכות שלי, אני כבר לא יכולה להכנס לפורום בלי תעודת זהות ותמונה
זיהיתם??????? סבתא של עמליה, זוכרים????? יופי!!!!!!!!!!!! שוב נתקלתי בשם לא מוכר - אבניבי. מי זה? חבר חדש? חבר ותיק בתחפושת חדשה??

tsiporganeden

New member
שלום לכם חדשה כאן, אציג את עצמי,

מאוהבת עד מעבר לאוזניים בסול 3 וחודשיים, אל-בה שנה וחודשיים, עומרי 5 וחצי, ושקדי בת 4, מקסימים הכי הכי בעולם, הם האושר האמיתי שלי.

stp51

New member
"הסבתא של היום" לא נפתח, למה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בדקתי, נפתחstp51 -

הקלקה על הקישור מובילה ל-file2host, מגלגלים קצת למטה וממתינים כמה שניות, אז מקליקים על הורד קובץ ושוב ממתינים קצת. בהצלחה ותהני.

stp51

New member
../images/Emo52.gifאצלי לא רוצה להפתח, ניסיתי שוב ושוב../images/Emo70.gif

stp51

New member
ברוכים הבאים לכולם, זוכרת אותכם מהפורום הקודם

איזה יופי שכולם הצטרפו למשפחה אחת גדולה, איזה יום שמייח לי היום, איזה יום
איזה יום שמח יום של
העולם כולו מלא

dlia2004

New member
ואני הפיה של הפורום ומהותיקות,

נמצאת ברומניה בגלל העבודה של בעלי, אמא לשתי בנות ושני בנים, שלושה נשואים. סבתא לאופק בן14, סתיו בת 12, מיתר בת 8, איתי ואילון בני 7, נדב בן6,ירין ונוה בני 5. מטפלת אלטרנטיבית, מצירת, יוצרת, ממחזרת. מאושרת שהפורום הפך למשפחה שלי בשנים האחרונות,שמחה להכיר את המצטרפות החדשות ובטוחה שיוסיפו ויעשירו את הפורום המקסים הזה.

למעלה