זה אומר שניצחתי?
כ כנעני מתוסכל New member 7/11/03 #102 אני הולך ליהיות מרוחק איזה יום מהמחשב... אבל שאני יחזור... חכי חכי
B BuLA הפנטרה New member 9/11/03 #109 חחחח... ../images/Emo123.gif גם אם אני אעזוב את הפורום אני אמשיך להגיב בשרשור הזה... אתה לא יודע עם מי אתה מסתבך
חחחח... ../images/Emo123.gif גם אם אני אעזוב את הפורום אני אמשיך להגיב בשרשור הזה... אתה לא יודע עם מי אתה מסתבך
B BuLA הפנטרה New member 10/11/03 #113 חחחח זה הדבר הכי מטומטם שעשיתי אי פעם בפורום כלשהו... חוץ מהפעם שניכנסתי לאיזה פורום דוסים בהייד פארק והיתלוננתי שהרב שלי אנס אותי...
חחחח זה הדבר הכי מטומטם שעשיתי אי פעם בפורום כלשהו... חוץ מהפעם שניכנסתי לאיזה פורום דוסים בהייד פארק והיתלוננתי שהרב שלי אנס אותי...
כ כנעני מתוסכל New member 10/11/03 #114 חחחחחחחחחח מה היו התגובות? את לא חייבת להשאיר את ההודעה בשרשור הזה את יודעת
B BuLA הפנטרה New member 10/11/03 #115 אבל אני רוצה ../images/Emo3.gif אממ הם אמרו שאני מביישת את המשפחה ואת הדת או משהו כזה כשאני מספרת את זה... ואמרו שאני אשמה בזה והאשימו אותי בזה שפיתיתי את הרב חחחח.. וגם מחקו לי את ההודעה אחרי איזה כמה זמן!!!! חחח סתם רציתי לוודא שהדוסים באמת בני זונות וזה לא סתם שמועה.
אבל אני רוצה ../images/Emo3.gif אממ הם אמרו שאני מביישת את המשפחה ואת הדת או משהו כזה כשאני מספרת את זה... ואמרו שאני אשמה בזה והאשימו אותי בזה שפיתיתי את הרב חחחח.. וגם מחקו לי את ההודעה אחרי איזה כמה זמן!!!! חחח סתם רציתי לוודא שהדוסים באמת בני זונות וזה לא סתם שמועה.
B BuLA הפנטרה New member 10/11/03 #117 בדיוק כך... אבל אני יודעת שאני לא אשמה!!!! האשמה היחידה שלי היא היותי בת 13
B BuLA הפנטרה New member 10/11/03 #119 לא נכון!!!! זה הגיל שלי פיתה אותו!! אני לא באתי ואמרתי לו "אדוני הרב.. עוד לא קיבלתי מחזור.. לאטס גט ביזי..." הוא לבד ידע שעוד לא קיבלתי
לא נכון!!!! זה הגיל שלי פיתה אותו!! אני לא באתי ואמרתי לו "אדוני הרב.. עוד לא קיבלתי מחזור.. לאטס גט ביזי..." הוא לבד ידע שעוד לא קיבלתי
כ כנעני מתוסכל New member 10/11/03 #120 ../images/Emo182.gif אבל אבל איך הרב הצדיק יכול לחטוא? קדוש הוא!