בושה להיות ישראלי

shongold

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo226.gif../images/Emo226.gif../images/Emo226.gif../images/Emo226.gif

Nova5

New member
שון!!! את ענקית!../images/Emo45.gif

איזה התפרצות...לזה אני קוראת - היה שווה המאמץ

shongold

New member
בואינה בואינה....

חפרת לי את הבור...ואני...כמו תינוק..נפלתי...אבל זה היה שווה וחזק וכיפאק היי - לך!!

kapit5

New member
../images/Emo7.gifכל כך נכון שבא לבכות../images/Emo7.gif

בושה בושה בושה. הוא עוד לא מתבייש להאחז בקרנות המיזבח. גועל נפש שבא להקיא.

shongold

New member
כפית בושה זה לא בלקסיקון שלו

בושה - לא יכולה להיות בלקסיקון של מי שמואשם בעבירות מין כה קשות. בושה - זה הדבר האחרון שיחשוב או יהגה בו. בושה - אין מושג כזה בעולם הפוליטיקה. קרנות המזבח..? לא - עכשיו הוא צריך להציל את כבודו האבוד שנרמס שעליו עמל כל חייו. כן - גועל נפש שבא להקיא!

rifkin1

New member
אני חוויתי על בשרי בימים האחרונים

כמה המדינה מוצצת

שונית 7

New member
../images/Emo45.gifריפ עכשיו את באותו ראש איתי

מה לעשות שנעים או לא נעים ג'קו צדק?כל מה ששומעים בחדשות בזמן האחרוןתאמיני לי מדינה זונ זה מחמאה

rifkin1

New member
תראי

אני מאותם אנשים שהסכימו עם המשפט הלא מחמיא הזה מהימים הראשונים שהוא תפרסם, במיוחד לאחר שג'קו הסביר למה הוא מתכוון כאשר כתב את המילם האילו (או שגיא כתב..אין לי מושג). כמו שאמרתי בעבר: הלוואי והמשפט הזה היה היה סתם משפט בשיר של זמר...אבל לצערי המשפט הזה נכון. וכמו שאמרתי לאבי: צריך לקרוא עיתונים ולראות חדשות בשביל להבין כמה כמה המפשט הזה נכון.

שונית 7

New member
ריפ אני מודה כשהשמיעו את השיר

די נדהמתי כי זה לא סגנון הדיבור שלי בד"כ אבל כל יום שעובר ושומעים עוד ועוד חדשות מזוויעות התיאור של המדינה בשיר נשמע עדין וצנוע לעומת מה שמתרחש באמת בארץ

קניה 1

New member
מתחשק לי לכתוב כאן את המשפט

שבסוף השיר.. אבל אני לא בטוחה שזה יתקבל פה כראוי... אז אני אוותר! חיחי

קניה 1

New member
ובנימה אופטימית זאת...

אני אחזור למיטתי.. אתן לא מבינות כמה גלילי טישו חיסלתי היום.. וכמה אקמולים, ותה, וחיזוקית... אז אני מותשת.. שיהיה ערב טוב!

Nova5

New member
קניה, תעזבי אקמולים../images/Emo31.gif

תשארי על תה וחיזוקית

Nova5

New member
שזה...

מסתובב מסתכל על דברים שהיו נאמרו כבר והכל לא היה כן היה נעלם ונגמר כבר אכן, דברים נאמרו כבר, אבל שום דבר לא נגמר ולא נעלם. או?

Karina85

New member
יתקבל, יתקבל...

ואם כבר אנחנו מתעסקים בשירים, מכירות את השיר של אביב גפן - "עורי עור"? אז עורי עור כבר מדינת ישראל!!! התחילו לגלות שחיתויות אז שימשיכו וינקו כבר את הארץ מכל הזוהמה.

shongold

New member
נשיא המדינה פנה אתמול אל הציבור

הוא בקש לגייס סימפטיה מאזרחי המדינה. חמלה מאנשים שגם כך רואים בתקשרות אשמה בהרבה ממה שקורה כאן, ושחל פיחות גדול בהערכה שלהם גם למשטרה ולרשויות החוק. הוא הציג עצמו כחף מכל אשמה. אבל הוא לא סיפק אפילו ראיה אחת שתתמוך בחפותו, שתסביר איך זה שכמה נשים שלא הכירו זו את זו נתנו במשטרה עדויות זהו על התנהגותו. נשיא המדינה שלנו חי בסרט. בסיפור דימיוני. אבל אנחנו חיים בסרט אימה: כתב אישום מפלצתי מונח על ראשו של הנשיא, ובכנסת עדיין מתקשים להדיח אותו מתפקידו.

שונית 7

New member
חיים רמון השעה את עצמו על הרבה פחות

עם הוכחה לחפות או בלעדיה הוא כבר מזמן היה צריך ללכת הצידה.כל הצעדים הנואשים האלה ווהדבקות לכיסא הנשיאות כגלגל הצלה רק מבליטים את אשמתו ולא את "חפותו".משהו ננורמלי היה זז הצידה כדי לפנות זמן ואנרגיה למלחמת חייו

shongold

New member
חיים רמון אכן עשה את הצעד הנכון

ולדעתי ואך ורק לדעתי 'תפרו' לו תיק - כל העדויות מצביעות על כך. ונשיאנו אציל הנפש...לא במצב נורמלי...הוא במצב של כאוס - חרב עליו עולמו - המכובד! - ועל כן מתנהג כמוכה אמוק - כאשר הרציונאליזציה אינה מכירה ואינה נתפשת אצלו במצבו העכשווי.

שונית 7

New member
גם אני חושבת כך לגבי רמון.בכל

מקרה היה או לא היה לא הוגש באף מקום בעולם כתב אישום על נשיקה.אפשר להתווכח אם המעשה היה נאות או הולם אבל בכל מקרה הנושא היה צריך להיות מטופל בוועדת האתיקה. לגבי "אנסי יש צורך דחוף להכניס אותו לרציו ע"י הדחה

shongold

New member
שונית - היתה נשיקה השאלה

מי יזם אותה ומי פיתה את את מי - חושבת שלשם שינו ...הזכר פותה כאן...ולא הנקבה...

למעלה