בחירות (בלי קטילות)

vinney

Well-known member
לא מוצא את זה עכשיו בשלוף

זה היה לפני יותר מחודש, אז זה בטח ירד לארכיונים, אולי חפש את זה באתר של חדשות 10. על רגל אחת - הם שלחו תחקירן לכל מיני מכוני סקרים, שצילם במצלמה נסתרת את הסוקרים ממלאים שאלונים בלי שום קשר לתשובות האנשים (לפי דעותיהם או סתם איך שמתחשק להם), הראה שלא עושים שום בדיקות רקע לאנשים שמועסקים כסוקרים (מה שמאפשר למפלגות לשתול "סוקרים" מטעמם, שימלאו סקרים על דעת עצמם לפי מה שהמפלגה רוצה, מה שגם בהחלט כנראה שקורה), ושהסקרים מפורסמים מבלי שהדברים נבדקים או מאומתים בדרך כלשהי. זה היה די גורף בין כל מכוני הסקרים, את המכון שערוץ 10 עובד איתו דווקא לא הראו בכתבה, אבל גם את זה של ערוץ 2 וגם את זה של ערוץ 1 קטלו, כך שאני מניח שזה של ערוץ 10 לא הרבה יותר טוב. חפש את זה, זה כתבה מאלפת, זה היה בוואלה (הם מעלים את הכתבות של ערוץ 10), אבל בגלל שעבר הרבה זמן, כנראה שכבר הורידו את זה משם...

vinney

Well-known member
קח את זה במקום

פה אומנם לא התחקיר עצמו, אבל אפשר להבין משם בדיוק על מה אני מדבר.

גיל14

New member
עבודה-אמת.

כי יש להם הכוח לשנות, רובם רוצים לשנות לפי מה שאני מאמין, ואם הם יפשלו בקדנציה הזאת עם איזה כוח שלא יהיה להם, אני חוזר למרצ.

ron369

New member
אז מה הצבעתם בסוף?

אני חשבתי מרץ, עדיין חושב מרץ, אבל בקלפי החלטתי על הגמלאים. החלטות לחוצות

ron369

New member
אוף, נראה שהם זכו ל-7 מנדטים

כשהצבעתי חשבתי בערך על "להכניס אותם", "במקום חצי מנדט למרץ, שבמילא בקושי ישנה"

vinney

Well-known member
כן, זה מה שכולם חשבו ../images/Emo4.gif

זה הבעיה עם מפלגות הגימיקים... מקווה שהם יסיימו את הקדנציה במצב יותר טוב משרון, עמישראל היה צריך ללמוד מנסיון של זקן אחד, במקום להכניס חבורה שלמה... עם כל הכבוד...

inbal76

New member
קשה לי להבין את מה שקרה עם הגמלאים

הולכים לשבת עכשיו 5-8 אנשים בכנסת, שאף אחד לא יודע מה עמדתם בנושאים המדיניים והפוליטיים והחברתיים והכלכליים, חוץ מאשר בנושא צר אחד, חשוב ככל שיהיה. מדובר בכוח פוליטי אדיר שיהיה לשון מאזניים בהצבעות חשובות בעד או נגד התנתקות ושאר תהליכים מדיניים, וכמובן להשפיע על ההצבעות על כל חוק בכל נושא. איך אנשים יכולים להצביע למפלגה שאינם יודעים אם היא בכלל תייצג את עמדתם והשקפתם? מה ההיגיון? גם הקטע של הצבעת מחאה לא ברור לי. איזו מין מחאה זאת להצביע למפלגה שלא בהכרח מייצגת אותך? מה משיגים בזה? חבל לי מאוד שתומכי מרצ רבים כנראה לא הצביעו בשבילה, ומסיבות שאני לא מצליחה להבין

ron369

New member
גם אני לא, האמת

ישר אחרי שהצבעתי הצטערתי על זה
(פשוט באותו הרגע הנחתי, כמו שאמרתי, שעדיף 2 ח"כים שלהם מאשר אחד של מרץ, טוב ככל שיהיה)

למעלה