בטעם דובדבן!

sarah

New member
../images/Emo45.gif

או במחשבה שניה- אני צריכה להרוג אותך

MadonnaFan

New member
שרה´לה

יש סיכוי שאת אונליין עכשיו? אני צריכה לדבר איתך ואני לא יכולה להתקשר עכשיו (אבא)...

sarah

New member
הו חורף... ../images/Emo13.gif ../images/Emo99.gif |גשם| |מיאו|

גשםםם!!!!
)

TwelveEyes

New member
*מקפצת בהיסטריה* ../images/Emo58.gif

ראיתיאתשרהטבעותראיתיאתשרהטבעותראיתיאתשרהטבעוווווווות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Who wants to touch me?
אני חייבת לציין, יקיריי, שחשדותיי שייתכן שזו הטרילוגיה הכי סלאשית אי פעם התאמתו סופית אתמול בין השעות 5 וחצי - 8 וחצי. *מתעלמת בהפגנתיות מהמזמוזים בין ארוון ואראגורן*
ממממ..
פרודו וסאם ישנים ביחד, קרוב אחד לשני.
פאראמיר מנסה להתחיל עם פרודו.
מרי ופיפין רוכבים על אנט ממין זכר.
גנדאלף מתחיל עם סוס.
אראגורן מתחיל עם סוס.
לגולאס מדלג לו.
לגולאס מתחיל ללא כל שמץ של בושה עם אראגורן.
פרודו נראה סקסי כשהוא עצבני ^^
פרודו וסאם אונסים את גולום ^^
לגולאס נותן לאראגורן את השרשרת של ארוון המעפנה תוך כדי חיוך חשוד.
ובטח שכחתי עוד קטעים ^^

בטח שכחת (../images/Emo58.gif שר"ה)

שכחת את סאם שאומר לפרודו "זה סאם שלך! סאם שלך.." את פרודו ש"רוצה לשמוע יותר על סאם", את סאם שמבשל ומתעקש על התבלינים שלו באמצע השממה.. לגולאס ואראגורן רק מחפשים הזדמנויות להתחבק. ורואים איך הנסיכה הרוהרית הזאת (מה שמה.. נו.. ברח לי) מתבאסת מזה שארגורן לא שם עליה. ואיזה פרצוף כלבלב לגולאס עשה כשאראגורן נפל לתהום. כל פעם שפרודו וסאם מסתכלים אחד על השני זה כל כך ברור שהם מתים להתנשק. אך אלייז´ה...

ועוד משהו

לגבי ארוון ואראגורן שמת לב שזאת היא שמתעלקת עליו כל הזמן? הוא בכלל לא מעונין. ואבא שלה אלרונד מודע למצב. הוא אומר לה שלא ייצא לה מזה כלום. והיא.. נסיכה מאוהבת שכמותה, לא קולטת שהוא ורצה את לגולאס. זהו בינתיים.

TwelveEyes

New member
אהמ.. (../images/Emo58.gif לספר+שובו של המלך)

ארוון בספר בכלל לא הופיעה ב"שני הצריחים". גם ב"אחוות הטבעת" לא היה לה תפקיד גדול.. בכלל, רוב הספר היא סתם ישבה, תפרה ובעיקר סתמה ת´פה. את ההחלטה להיות עם אראגורן היא החליטה עוד לפני זמן רב ואבאל´ה אלרונד - אולי לא שמח במיוחד - אבל כיבד את רצונה. והיא גם בהחלט ידעה שמצפה לה מוות (יענתו, היא לא תחיה לנצח אחרי שהוא ימות.. גם היא תתפגר לה בשלב מסויים.. עד כמה שאני זוכרת, לפחות.) בספר, אראגורן דווקא היה מעוניין בה.. למרות שהיה קטע בספר הראשון שהוא ואדון לגולאס יצאו להם לכמה שעות בתירוץ שהם הולכים לסייר בסביבה... פחח, בטח בטח!

TwelveEyes

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif (../images/Emo58.gif)

וגימלי שמבקש מאראגורן לזרוק אותו ומבקש שהוא לא יספר ללגולאס ^^ וכמובן, הרכיבה המשותפת על סוס.. ^^ עזוב, בספר בכלל יש תיאורים נרחבים על איך שסאם מביט באהבה על פרודו ^^ לגולאס ואראגורן בכלל נראה לי שיוצאים קבוע. בקטע שהוא התמזמז עם ארוון הסתובבתי לחברה שלי ואמרתי "בטח עוד שנייה הוא יתעורר ויגלה את לגולאס מעליו."
אה, ובקטע שהאלדיר מת ואראגורן יקירנו הניח את ראשו על כתפו ^^ ובכלל, כל האלפים האלה יפים מידי
(נו, אני יודעת שהם אמורים להיראות נורא אנדרוגניים, אבל בחייאת! מה זה, מצעד הבישוננים 2002?!) אלייז´ה...
כמה שהוא נראה ***סקסי*** בקטע שהנאזגול תקפו את גונדור ואממ.. צילמו אותו מלמעלה כזה, והוא הסתכל על המצלמה ממתחת לפוני שלו.. גוועלד, איזה בישונן!!!!!!

TwelveEyes

New member
In your dreams, perhaps ../images/Emo3.gif

יש לי זכות ראשונים עליו
אהבתי אותו עוד מ2001

מי אתה לגולס גריןליף?

לגולס גריןליף משוחק ע"י אורלנדו בלום המהמם. אורלנדו נולד בשנת 1977 בקנטרבורי שבאינגלזיה. הוא שיחק לראשונה בסרט ווילד, בשנת 1997, שהביא לו הצעות רבות לסרטים נוספים - אותן הוא דחה לטובת משחק על הבמה ולימודי תיאטרון, דרמה ומוזיקה. אביו נפטר כשהיה רק בן 4, לפני שלוש שנים הוא כמעט נהרג כשנפל מחלון הקומה השלישית ונאמר לו שייתכן ולעולם לא יילך שנית. 12 יום לאחר מכן כבר הלך מבית החולים. במהחלך הצילומים של שר-הטבעות הוא נפל מסוס ושבר צלע. יש לו קעקוע של 9 באלפית. הוא נבחר לאחד מ- 25 הכוכבים החמים מתחת לגיל 25 של הטין פיפל מגזין. במהלך הצילומים הוא למד לגלוש בניו-זילנד. הוא נבחן בהתחלה לתפקיד פאראמיר, אבל לוהק בסוף כלגולס. ב MTV Movie Awards הוא זכה בפרס התגלית הגברית (Male Breakthrouh). הוא מהמם. שרשור תמונות בדרך...

למעלה