בטעם דובדבן!

Blackice

New member
חחח.... ../images/Emo6.gif

הכי צחקתי בקטע שאראגורן חלם על ארוון ואז מתוך חלום תפס את הרעמה של הסוס.. ליטף את הסוס.. חחח איזה קטע קורע
והיו 2 סצנות שפשוט צנזרו מתוכן נשיקה של פרודו וסאם, הסצינה פשוט נבנתה לנשיקה שם..
.. סרט גדול..
-ארז

sarah

New member
היה לי חלום על אלייג´ה ווד הלילה../images/Emo6.gif

השתתפתי בצילומי סרט ההמשך של אישה יפה רק השהגירסא הזאת היא הגירסא הזקנה הנכה (כנראה בהשפעת הסרט שאני צריכה לצלם לבית ספר על נכויות ומוגבלויות
) אז כאילו האישה היא בכיסא גלגלים ונורא זקנה וגם החבר שלה
טוב בכל אופן גומרים לצלם ואז פתאום זה נהיה סתם הבי"ס שלי ופתאום אני רואה את אלוויג´ה ווד |בהלם|
^_^ (לפני שהלכתי לישון קראתי ראיון איתו...) אז אני "האא!! היי! אלייג´ה ווד! אני מעריצה שלך! אפשר חתימה?!" (חחחחחח |מסמיק| LOL
^_^) (הוא מלמל:כן) אפשר להצטלם איתך?! לא. (ואז רציתי לקרוא לארז שיצלם אותי. כנראה בגלל שאתמול בלילה ההרהרתי עם לפתח את התמונות מהמצלמה שלו שתקועה בארון שלי כבר שבועיים.) (מתבעסת) אני רצה לתוך בניין הבית ספר וחוטפת ממישהו דף ומרקר (שלא יעלם לי...
) ואז הוא עושה לי חתימה נורא מוזרה הוא כותב למטה אלייג´ה, ואז בתוך בלון דיבור של קומיקס על הצד השני של הדף כותב ´ווד´ ואז מוסיף כל מיני קישקושים במקומות שונים של הדף המקופל. אחר כך הוא מבחין בציור מנגה המהיר שציירתי על הדף לפני זה (כנראה שבגלל שהלכתי לישון רציתי להתאמן בלצייר מנגה אבל לא היה לי כוח
) ואמר לי שהציור לא משהו ואז הוא התחיל להדגים לי איך לשפר את הציור, מסמן מיני סימונים על הדף שלי (את רואה? את העיינים עושים ככה בדיוק ולא ככה)
ואחר כך הוא הלך... ואני נשארתי מהורהרת, במיוחד בגלל שדווקא לה חשבתי על כמה שהוא נראה טוב כשפגשתי אותו
(בלילה שלפני החלום הזה באותו עיתון עם הראיון איתו שמתי לב שהתמונות הטובות היחידות הן של בנות וזה התחיל להטריד אותי, ובדקתי אם זה רק אני שלא שמה לב לבנים שם או שפשוט כל הבנים שם הם פוליטיקאים וכו´. גילתי שאכן אין שם תמונה אחת טובה של זכר פרט לאלייג´ה היקר) כל הכבוד למי שקרא את זה
באעבה, שרה

Blackice

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

למעלה