בתנור

מיצי007

New member
דיייי רעה אחת

מילא את,אבל למה לתת את האחיין המקסים שלי למייקל?

אני רוצה לשיר שיר

Incubus Vitamin (I'm born) (im alive) (i breathe) (In a moment or two i realize,) (that this sphere upon which i reside,) (is asleep upon its feet) (should i go back to sleep?) Im born Im alive i breathe in a moment or two i realize, that thsi spehere upon which i reside, its alseep upon its feet Should I go back to sleep? Chorus: You stare at me like im a vitamin On the surface you hate, but you know you need me. I'll come dressed as any pill you deem fit. Whatever helps you swallow the truth all the more easily We orbit the sun I grow up my open eyes see..... A zombified, somnabluist society. Leaving us a vitamins for the hibernating human animal. Do you see what i mean? Chorus And i wonder, will you digest me? Into the sleep machine I won't plug in, in fact I'd rather die before I will comply To you, my friend I write the reason i still live 'cause in my mind it's set the vitamin is ripe to give (comming closer to another 2000 years) (you and I will pry) (the closed eye of the sleep machine) Chorus

Deppaholic

New member
../images/Emo124.gifאההההההההההההההההה

התחלתי לצייר את ג'ק התחלתי התחלתי!!!...אהההההההההההה..... אאאוווו יוצא מחר הארי פוטר.... אהההההההההההההההה חרק בחדר איכס! איכס! איכס! **בורחת** (למה לי?! למה לי?!
)

Deppaholic

New member
אוי שיט...

טעות בקובץ סליחה סליחה סליחה שנאלצתם להיחסף לדוליז המכוערות שלי . תראו מה מצאתי זה ג'ק מצוייר... ויש לי גם איכבוד אחד...

Deppaholic

New member
חיכיתי לתגובה

כדי שאני יוכל להוסיף ת'שני זה לא איכבוד זה אברליין... טוב זה כבר קריקטורה כזאת... יותר אהבתי את ג'ק

Vivi Sparrow

New member
איזה חמודי מודי!!! ../images/Emo12.gif

את תוכלי לשלוח את הציור שאת מציירת? דרך אגב גם אני מציירת את ג'ק אבל זה לא כזה יפה... חחח אפשר לקרוא לזה "שרבוטים" חיחי סתם צוחקת... יש לי ציורים אבל הם לא ריאליסטיים כל כך...

Deppaholic

New member
אהההה

גם אני מציירת ציורים לא ריאליסטיים!!!! כשאני אגמור אותו אני מבטיחה לסרוק ולשלוח...

Vivi Sparrow

New member
תודה! ../images/Emo9.gif

גם לי יש סורק אבל אני צריכה לבדוק אם הוא עובד ואני גם צריכה להוריד את הציורים מהקיר... חיחי אני מציירת את ג'ק בבצפר כל היום.... גם אם זה לא דומה לו. אני פשוט אוהבת לצייר אותו. היום ציירתי ג'ק ממש משונה. לא יודעת למה.
חיחי

Deppaholic

New member
אני לא הגעתי לרמה שאני ממש יכולה

לצייר את ג'וני אבל אני מתאמנת בכל הזדמנות ועכשיו אני מנסה.. ואני חייבת לזקוף לזכותי שזה ממש לא רע... ותודה לדודי האהוב יואבי שהוריש לי את הכישרון!

Vivi Sparrow

New member
מדליק............./images/Emo13.gif

שיש לך קרוב משפחה שהוריש לך כישרון לצייר!

למעלה