בתנור

Deppaholic

New member
כן אני רואה מידי פעם גם קונאן

אוברייאן הם 2 התוכניות הכי שוות שיש בYES והן גם היחידות שאני אצטער עליהם אם אני יעבור לדיגיטלי

adi depp

New member
שחקנית אהובה שלי היא

ג'ניפר אניסטון וסרט אחר שאני אוהבת זה שרק ופרל הארבור

moran14h

New member
אמממ

טוב זה לא כל כך קשה אני אוהבת את ג'סיקה אלבה וריס ווית'רספון וסרטים (ויש כל כך הרבה..) טוב..יש את טרילוגית שר הטבעות ,יש את נערה בהפרעה,האיש בירח(סרט ממש ישן,ספק עם מישהו מכם מכיר..),יש את טיטניק (אבל רק בגלל שהוא קלאסי) ויש עוד מ-ל-א-!

aLoRsSsS../images/Emo186.gif

*מושפעת משיעור צרפתית* כבר שלוש שנים אני לומדת צרפתית ועכשיו בתיכון צריך לחזור מההתחלה על פועל Etre!? נו באמת.. ככה לא נגיע לשום מקום עם השפה! יש כמה שחקניות טובות אבל אין אחת שאני ממש אוהבת.. הסרט הראשון של שה"ט{השני עשה עוול לספר
אבל ההי נחמד} ורקוויאם לחלום{מי ראתה!?
} מי הולכת למרתון של שר הטבעות ביום רביעי ואיפה?

כנס עכשיו לאמיגו מדיה!!

רק עם מה של גד! (רק עם מה שזז
) לטעום ולשיר! שחקו אותה בדוגי סטייל!! רוצה גבר שאוהב כלבים?? וכו' וכו' וכו'...

פרפר15

New member
קיבלתי 85 בשיעור קולנוע

אני רוצה ליהיות במאית וצלמת ואני יביא את ג'וני לכל הסרטים שלי עד שהוא יסכים לא אכפת לי שעד אז הוא יהיה בן 70

Deppaholic

New member
אההה...

אוווו.. איזה סיפור יפה על ג'ק ספארו אני קוראת עכשו באחד המועדונים של ג'וני שאני רשומה אליהם ביהו יש אחת שהתחילה לכתוב סיפור על ג'ק..הכל באנגלית אבל אפשר להבין.. אני ממליצה בחום.. זה ממש טוב...יש לה ממש פוטנציאל...

Deppaholic

New member
אמממ.. ...

מהמועדונים בYAHOO קוראים לו Just Johnny איןלי שמץ איך הגעתי אליו אפילו....

Vivi Sparrow

New member
אפשר לשיר שיר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

S I L V E R - A N D - G O L D Vanessa Paradis
How many children must die How many rivers run dry How many angels must cry For silver and gold Why don't we learn From our past How many more years Will we last Life is just moving so fast For silver and gold How much more time Can we waste How much more land Be defaced Cause soon we will all be erased' For silver and gold Cause our earth should last forever' And our lives forever on For God gave us all to partake Why can we just learn to relate We're pissing on our children's face .For silver and gold

../images/Emo2.gifאמאלההההה איזה מצחחחח../images/Emo186.gif

חחחחחחח אהבתי את השורה: We're pissing on our children's face
\

Vivi Sparrow

New member
חחחחח.... ../images/Emo6.gif

אבל אני אוהבת אותה... אני חושבת שהיא שרה מאוד יפה.

היא צריכה למות

יש לה הכל הזונה את ג'וני את הילדים שלו ויש לה גם קול יפה לפחות היא מכוערת אח ג'וני חכה חכה אני ונעמה בדרך אלייך.

Vivi Sparrow

New member
מה הבעיה../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

זה שהיא חברה של ג'וני זה לא אומר שצריך להגזים בקשר לאיך שהיא נראית! ושמתי את התמונה שלה כי רציתי שתדעו שהיא שרה את השיר הזה. בבקשה אל תאמרו עליה דברים רעים, היא בסך הכל בנאדם.

Deppaholic

New member
זה מתוך קינאה...

היא עם ג'וני... אני גם לא מוצאת איפה לשנוא אותה והאמתי, אני לא רוצה.. הם פשוט מעריצים אחד ת'שני.. אההה זאת מערכת יחסים מושלמת...וכואב להודות בזה... יש תמונה כזאת שהוא קיבל ת'כוכב שלו אז הוא הסתכל עליה במבט מעריץ כזה והיא הסתכלה עליו ככה גם וזה אההההה... כזה יפה וזה גורם לכזאת קינאה...
וגם כשחושבים על זה.. אף פעם לא שמעתי שירים שלה.. הם טובים?

אבל..../images/Emo186.gif

צריך להיות שמחים בשביל ג'וני שהוא מצא מישהי שככה הוא מרגיש כלפיה ושהוא לא לבד ואומלל..

Deppaholic

New member
צודקת../images/Emo137.gif

אוווו... איזה יופי... עוד מעט חנוכה...סופסוף חופש מבצפר

למעלה