ב ו פ ו ר

../images/Emo32.gif ב ו פ ו ר

נראה לי שזה הסרט הישראלי הראשון שאני רואה בקולנוע. ואני בכלל בקושירואה סרטים בקולנוע (בעידן ה XVID) . ועוד יומיים לפני יום הזיכרון . הסרט הזה הוא פשוט חובה בקולנוע ,הוא מעביר אולי מאית מהתחושות שעוברות על החיילים שהיו בלבנון . ועדיין אתה צופה בסרט ולא מבין מה עבר על החיילים שם ,או בלבנון בכלל ,פשוט מפחיד סרט חובה בקולנוע !

Miss Thang

New member
סרט מאוד נחמד,

גם אני צפיתי בו בקולנוע. וזו גם הפעם הראשונה שלי שראיתי סרט ישראלי בקולנוע.

inoshka

New member
איך זה נשמע רע...

כאילו כל הסרטים הישראלים שהופיעו בקולנוע היו לא משהו... שפיטה מהירה מידי...

Miss Thang

New member
לא אמרתי את זה.

יכול להיות (סביר מאוד להניח) שאני זו שבעלת דיעה קדומה על סרטים ישראלים, ולכן לא הלכתי עד כה (לבופור נכנסתי רק בגלל הפצרות מצד הידיד). יש לך אחלה שם :)

inoshka

New member
הערתי את זה מפני ש...

אני פשוט לומדת קולנוע, אכן כן כולם התלהבו מהסרט הזה ואנו אפילו הולכים לראות אותו בקרוב באחד השעורים...במלואו... אבל...אני ממש אוהבת את הסרטים הישראלים הישנים...כמו קזבלן, אסקימו לימון...וכו'.. אך כל אחד ודעותיו...

Miss Thang

New member
אני לא ממש אוהבת את הז'אנר של הסרטים

הישנים. בגללם למעשה הייתה לי את הרתיעה מהסרטים הנוכחים שיוצר הקולנוע הישראלי (מצטערת מראש על ההכללות).

זכוכיות

New member
גם אני לא אוהבת את הסגנון הזה

אבל בשנים האחרונות הקולנוע הישראלי נהדר, היו כמה הברקות. כנפיים שבורות למשל..

Old Girl

New member
קולנוע ישראלי ישן:

כידוע לא נולדתי בארץ. כשלושה חודשים אחרי שהגעתי לכאן, במקרה פתחתי טלוויזיה ושידרו את "אוונטה פופולו". אני זוכרת שהייתי כל כך המומה, עד שהתקשרתי לאמא שלי לפראג ואמרתי: המדינה הזו קצת לא אחידה. התחנה המרכזית כאן נראית כמו מזבלה בכפר צועני, אבל הקולנוע המקומי הוא עילוי. לקח לי כמה שנים טובות לגלות, שזה היה בערך הסרט היחיד ברמה הזו מאותה תקופה.

avshalomat

New member
גם הבנתי

שלאן נעלם דניאל וקסמן היה לא רע וכך גם "מצור" ולדעתי גם סרטים שיותר פונים לכלל האוכלסיה עדיין היו לא רעים בכלל. אבל בתקופה של הכמה שנים האחרונות באמת יש סרטים מוצלחים, והמצחיק הוא שלמשל בפורמים של לונלי פלאנט ראיתי כמה וכמה הודעות של אנשים שמתפעלים מהקולנוע הישראלי.

Old Girl

New member
אני מבינה שפספסתי כמה סרטים טובים

צריך לבדוק לגבי המצור הזה.

בתקופה האחרוניצא לי לראות המון סרטים ישראלים

וממש אהבתי. אהובה אהובתי, שלוש אמהות ויש עוד רבים וטובים....

לא ראיתי עדיין

אולם ראיתי את הבועה שהוא דיי בנאלי ,לעומת זאת חוכמת הבייגלה ושירת הסירנה היו טובים בעיניי.

soooz

New member
הבועה בנאלי?

ממש לא ראיתי משהו עם קונספט דומה... אחד הסרטים הטובים שראיתי אי פעם.

magesty

New member
לדעתי זה סרט השפלה לישראל

ובמיוחד עם הלוחם האמיץ אושרי כהן

Miss Thang

New member
אדריאן ברודי לא היה צריך להיות

בשואה ע"מ לשחק ניצול... תעשה את ההקבלה בעצמך. זו המשמעות של משחק.

magesty

New member
לפחות שיהיה קצת לוחם ( נח"ל מוצנח )

ולא אחד שסידר פרחים בקריה

זה נכון אבללל

בכל זאת יש משהו קצת מעצבן בזה שדוקא לאושרי כהן נתנו את תפקיד הקרבי. לא שיש לי משהו אישי נגדו, ממש לא. אני בטוחה שהוא שחקן מצוין ובחור חביב אבל זה קצת צורם שנתנו לו לשחק תפקיד צבאי רציני למרות שהוא מודה בפה מלא שהוא לא עשה שירות צבאי מלא. אמנם הוא משחק חייל גם בסידרה "השיר שלנו" ובכל זאת, שם זה הרבה פחות מפריע... בבופור זה מפריע יותר. כשנותנים למישהו תפקיד בסרט, אני חושבת שצריכה להיות איזושהיא הזדהות עם הדמות , כלומר שהקהל לא ירגיש איזשהוא אנטגוניזם לשחקנים או לתפקיד שלהם. עצם זה שהשחקן ידוע כאחד שלא עשה צבא (ולא ממש מתבייש בזה) ובכל זאת משחק תפקיד כל כך כבד בהוויה הצבאית הישראלית...טוב, אותי אישית זה קצת מעצבן. אפילו נותן איזושהיא לגיטימציה להשתמטות.

למעלה