גמר "נולד לרקוד" בספק

talytal

New member

rifkin1

New member
יוווו...איזו מסכנה

אני מקווה שיהיה בסדר ושהיא כן תוכל לרקוד. דווקא היא זו שרציתי שתיקח מקום ראשון....

שונית 7

New member
ריפ עד כמה שידוע לי החלמה מנקע ברגל

לא הרבה יותר קצרה משבר ברגל ומדובר בהרבה מאוד זמן והרבה כאבים.לדעתי היא גמרה עם התחרות

שונית 7

New member
לצערי שברתי את הקרסול לפני שנתיים

והייתי מושבתת כמעט לגמרי שנה.אמנם מורידים גבס אחרי חדש וחצי אבל זמן החלמה עד למצב נורמלי ארוך מאוד.בנקע לא צריך גבס אבל זמן ההחלמה ארוך אף הוא

דורית41

New member
בואו נשלח ל האנרגיות חיוביות

תמיד כשאנחנו שולחות למישהו אנרגיות חיוביות הוא עולה על דרך המלך. יוליה-זה בשבילך-
. אגב,בהתחלה כשדברו על זה (בחדשות בגלי צה"ל....סחתין על טדי הפקות,כשרוצים אז יכולים)- חשבתי שזה תרגיל להעלאת הרייטינג.זו היתה המחשבה הראשונית.עכשיו נראה לי שזה אמיתי.

talytal

New member
לפחות לפי הוידאו, היא נראית בכאבים

לא יודעת, לא נראה לי שטדי היו הולכים כל כך רחוק כדי ליצור יח"צ... אפילו שזו כן סברה שמסתובבת עכשיו בפורומים. בכל אופן, אם יוליה נפגעה באמת קשה, אני לא רואה איך דחייה של שבוע תעזור בהרבה. אחרי נקע צריך הרבה יותר משבוע כדי להתאושש, לא? חוץ מזה, שעכשיו לא משנה מה יהיה, העניין הזה ישפיע על דעת הקהל. אם היא תנצח יגידו "ברור, ריחמו עליה", ואם היא תפסיד יגידו "היה לכל שאר המתמודדים יתרון עליה, היא אחרי פציעה". בכל זאת אני מקווה שיצליחו לערוך את הגמר היום איכשהו.

דורית41

New member
באמת לא נראה לי תרגיל

זה סתם היה הבזק של מחשבה.הם לא היו מטריחים את חדר המיון באיכילוב רק כדי להעלות רייטינג... יש גבול לכל תעלול. אתמול בלילה היה פרומו (פריצה של צביקה הדר בשידור חי מהאולפן)ץ הוא אמר "שההכנות קדחתניות,החזרות בעיצןמן והוא מקווה שאף אחד לא ייפצע חמסה חמסה". הוא כנראה ראה את הנולד,יש לו כשרו לאתר כוכב נולד,רוקד נולד,ועתיד נולד.

שונית 7

New member
אבל הבנתי שזה קרה בשעות הבוקר

ובטוח היא כבר אחרי צילום ויודעים מה הנזק וזמן החלמה.הם בטח מנסים למצא פתרון יצירתי למצב

Karina85

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo193.gif../images/Emo115.gif../images/Emo57.gif../images/Emo23.gif

Nova5

New member
היה לי נקע שלי קרסול

וגם בעקבות נפילה..בקושי יכולתי לזוז רק אחרי שבוע, שבועיים הלכתי עם מקל והפסקתי להרגיש כאבים רק אחרי שנה. נקווה שיש לרופאים פתרונות פלא למקרים כאלו

talytal

New member
לפחות לפי מה שנכתב עכשיו בערוץ 2

נראה שהגמר יתקיים - עם או בלי יוליה. לא יודעת אם זה קיבל אישור כבר או לא, אבל נכתב שם "לא ברור אם תוכל להשתתף בגמר הערב" ולא "לא ברור אם יתקיים הגמר הערב". מה, פשוט יורידו אותה ויעשו גמר לשלושה?

דורית41

New member
ואת הזמן המתפנה -

הם צריכים למלא איכשהוא במקום הסולו של יוליה,אז שיזעיקו את שלישיית הגמר של כוכב 4!!! (אמן אמן)

Nova5

New member
למרות שעדי בחירה שלי../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif גם ממני

דורית41

New member
מזכירה לכם שבערוץ 2 עכשיו השידור של

התכנית שלקראת הגמר-מיום ד'. נראה לי שאו-טו-טו הקטע עם ג'קו.

דורית41

New member
נזכרתי עכשיו בסבתא ההיא-

שבמשאל הרחוב אמרה שמי שצריכה לזכות היא אנה ארונוב.

talytal

New member
בחדשות אישרו את העניין, הגמר יתקיים

עם יוליה או בלעדיה. ולפחות מאיך שהיא נראתה בצילומים מהבית חולים, הייתי מהמרת שבלעדיה. אבל מי יודע, אולי עם מספיק משככי כאבים...

שונית 7

New member
טלי. תאמיני לי אי אפשר לרקוד וגם לא

ללכת עם כאבים כאלה.זה הדבר הכי נורא לאמן או ספורטאי לאבד את כלי העבודה שלו:יד רגל לרקדנים ספורטאים נגנים וקול לזמרים מנחים שדרנים

למעלה