גמר "נולד לרקוד" בספק

talytal

New member
בעניין הזה...

זו אולי תהיה הפעם הראשונה שפיינליסט לא משתתף בגמר בהפקה של טדי, אבל בטח לא הפעם הראשונה שהפיינליסטים מתקרבים לכך... בשנה שעברה אור כחלון אושפז פעמיים לפני הגמר, ובכוכב נולד כל שלושת המתמודדים היו חולים. ג'קו היה על אנטיביוטיקה, מאיה איבדה את הקול... חבל שנוצר מצב כזה של כל כך הרבה לחץ על חבר'ה צעירים. אני באמת מאמינה שאם היו דואגים דווקא לפני הגמר לרווח את החזרות ולדאוג לזמני מנוחה נורמלים, היו נמנעים מהרבה מהבעיות האלה.

kapit5

New member
מהניסיון המיקצועי שלי

והמבין מבין. זה יהיה נס אם היא תירקוד היום.אלא אם ידחפו לה שעה לפני התוכנית טונה של משככי כאבים. גם השיקום די ארוך לכן אין משמעות לדחיה של שבוע. צר לי עליה.אבל כפי שנאמר-the show must go on לכן החליטו כניראה לקיים את הגמר בילעדיה. מה שלא ברור זה איך ירקדו את הדואטים בילעדיה. טוב ניראה מה יהיה. בכל מיקרה מאחלת לה החלמה מהירה.

דורית41

New member
אני ממש מרחמת עליה..

להיות כ"כ קרובה לרגע שיא ולא להגיע אליו.אני מניחה שאם היא לא תשתתף יידעו לפצות אותה איכשהוא. לא יודעת אם זה קשור לנפילה שלה היום,אבל די התעללו ברביעיה-תוך 5 ימים טיסה הלוך ושוב לארה"ב,עם הג'ט לג וכל התופעות הנלוות,מחנה אימונים מפרך.....

a d i d a s 2 1

New member
מסכימה איתך בהחלט התעללו

אבל סתם לידע כללי, גם אם היא לא תשתתף, היא תזכה בהכרה אחרי הגמר שחבל על הזמן, ואני מדברת על כל מיני תכניות אירוח וכד'.... איזה כיף לטדי, יהיה להם במה להתעסק... אה ובהצלחה לעדי...דססססססס:)

../images/Emo45.gifבאותו עניין... יהודית רביץ

שמעתי אותה היום בדרך ...ברשת ג', לקראת האלבום החדש... והמדהים אם יורשה לי..(שמעתם את "כשתבוא אהבה?") שאלו אותה, מה היא חושבת על כל "הכוכבים הנולדים"...היא אמרה שאין לה בעיה אם האנשים... שהם באים מתוך תמימות ובשם המוסיקה... יש לה בעיה עם המפיקים.. ואח"כ הוסיפה, "הילדים האלו נוסעים באוטובוסים והמפיקים על מרצדסים" וכל הסיפור הזה, עם ניו יורק, באמת התעללות... זוכרות שזקי צעק..."לכו קיבינימאט"...

שונית 7

New member
מדהימה יהודית רביץ..אין עליה כל כך

הרבה שנים ורק משתבחת.שמעתי חלק מהשירים החדשים ואהבתי מאוד!!!

shongold

New member
כאשר אני שומעת את השם יהודית רביץ

לא יכולה להתעלם - משהו אצלי בלב מתרגש. והנה אני נחשפת כאן לראשונה...'יוצאת מהארון' - מבחינתי היא האומן מס' 1 ואיזה יופי של חדשה - מבלי לשמוע כלום אני הולכת לקנות הדיסק החדש - של הנפלאה מכולם!!!!!! ואגב שונית האם הדיסק שלה כבר יצא לחנויות?

שונית 7

New member
השקעה נכונה בהחלט!צפןיה לך

הנאה צרופה!הייתי בדי הרבה הופעות שלה ןהיא ממש חית במה .תענוג אמיתי

shongold

New member
לא הייתי בהופעות אבל כל הדיסקים שלה

מתנגנים אצלי שנים, לעולם לא מתעייפת ממנה - היא קסומה פלאית אצילית מרהיבה נפלאה מרטיטה וכמעט...אלוהית! ומה באשר לדיסק האם יצא?!

shongold

New member
ראיתי כמובן מופעים שלה בטלויזיה

אבל אין כמו הופעה חיה כידוע!

שונית 7

New member
נכון .פעם אחת סחבו אותי די בכח כי

חשבתי שמספיק טוב לשמע אותה בבית.בפעמים האחרות כבר רצתי לבד.וגם שכנעתי אחרים .היא מלהיבה ומופיעה מדהים.

shongold

New member
בהופעה הבאה שלה לקהל הרחב

אני מתייצבת - הפעם לא אחמיץ אותה!

Nova5

New member
אצטרף ברצון, לא מזמן היא

הופיעה אצלנו...
אבל בחרתי ללכת לשתי הצגות, ואחר כך שקעתי בלימודים...

Nova5

New member
יום שישי...

אם אסתדר עם לוגיסטיקה...מפתה ביותר אני בעד

למעלה