גמר "נולד לרקוד" בספק

shongold

New member
נובוש חושבת שהמאושרת הינה הצלמת

הראשית של התוכנית!

rifkin1

New member
אח שלי בא היום ביציאה

שג'קו נראה כאן כמו חבר מטאליקה

../images/Emo6.gifאפשר להביא את ג'קו כמחליף ליוליה

אולי "החבר" לא מבין כלום בריקוד אבל נראה לי שג'קו מבין קצת יותר
תודה מותק
אגב, השגתי את התוכנה AVS שהזכרת.. אבל איך מקליטים איתה קטעי וודאו או תופסים תמונות זה עדיין לא הבנתי..

rifkin1

New member
מצ'עמם !!!

תצ'מעו, הגמר הזה מאכזב ולא האמנתי שאני אומר את זה אבל עדי זו שהצילה אותו. זאת אומרת, היו ריקודים יפים אבל בעיקר אילו שעדי הופיעה בהם... מאוד ריחמתי על יוליה ועל המצב שהיא נקלעה אליו שדיי הרס לה. היא רקדה יפה מאוד, אבל עדיין...נראה שהיא מתה מכאבים. גמר דיי חלש יחסית...

rifkin1

New member
אומר=אומרת...דרך אגב

טלושקה תודה על התמונות והסרטון הזה שג'קו רוקד בו ממש ממש חמוד....אהבתי!

talytal

New member
בתכלס, מסכימה לגמרי.

עדי הייתה היחידה בגמר הזה שהעבירה לי משהו בריקוד שלה, אבל היה לי ברור מהתחלה שהיא לא לוקחת. כל הכבוד ליוליה (ולתום... זו רק אני או שנדמה שההפקה ניסתה להעביר את הרושם שהוא זכה לא פחות ממנה?), אבל היה באמת מצ'עמם, וברגע שידעתי שעדי לא במירוץ, לא ממש הזיז לי מי לוקח. ובעצם, הדבר שהכי היה חשוב לי בגמר הזה הוא שהוא התקיים, עבר, נגמר, ועכשיו אפשר לעבור לדברים עם קצת יותר פוטנציאל לעניין (ולאזכורי ג'קו), כמו כוכב נולד 5...

rifkin1

New member
אין לי שום כוונה לצפות

בכוכב נולד 5 ואני אומרת את זה בשיא הרצינות. אלא אם כן ג'קו יופיע שם ואז אני אצפה מן הסתם אבל חוץ מזה כלום, אני מיציתי את התוכנית הזו.

talytal

New member
תשמעי, אין שום ספק שהוא יאוזכר

לפחות בפרק הראשון של העונה, ואולי אף יותר מכך. לגביי הופעה שלו, גם סביר מאוד להניח. אם אני זוכרת נכון, בכל העונות הקודמות הגיעו הפיינליסטים של העונה שלפני להסתובב בין הנבחנים באודישנים (או לפחות להצטלם ולהעמיד פנים כאילו הם מסתובבים). לגביי הופעה של ממש, על הבמה עם שיר, זה כבר יגיע בטח בשלב מאוחר יותר, ובהנחה שיהיה לו מה לשיר... לפחות את פרקי האודישנים אין מצב שאני מפספסת, כי כרגע זה הסיכוי הכי טוב שיש לשמוע על ג'קו או לראות אותו. וכשאני רואה את פרקי האודישנים, לרוב אני תופסת לי איזה פייבוריט או שניים, ואז כבר קשה להתנתק.

shongold

New member
גם מנהל בית הספר לריקוד מניו - יורק

חווה את אשר חווה...חבר ...של ג'קו - הוא פשוט בכה בעקבות הריקוד של עדי...

למעלה