הדברים הכי הכי

../images/Emo32.gifהדברים הכי הכי

תכתבו ת'דברים שהם הכי הכי: מאכל: פרי: ירק: משקה(גם אלכוהול אפשר): גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס): מכונית: אפנוע(אופנוע שטח\כבישי וגם קטנועים): מקום בילוי: שיר: להקה: זמר\ת: אלבום: אם בא לכם להוסיף משהוא אז .... תוסיפו !

אני...

מאכל:לא יודעת נראה לי פיצה פרי:אממ תפוז אולי ירק:עגבניה חח משקה:לא יודעת אין משהו שאני הכי אוהבת.. גיטרה:אני לא מנגנת.. מכונית:לא יודעת לא חשוב.. מקום בילוי:תלוי שיר:יש מלא! להקה:greenday ו mcr זמר\ת:קלי שולטת! אלבום:breakaway

ויש לי משהו להוסיף..../images/Emo8.gif

שחקן: שחקנית: סרט: סדרה: ספר: עונה לעצמי שחקן:צ'אד מייקל מורי שחקנית: לאורה אנדרס סרט: יש מלא!!! סדרה: מגרש ביתי ספר: יומני הנסיכה

mean girl 16

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

מאכל:כל מה שטעים פרי:ענבים אדומים בלי חרצנים.. יש זן חדש מזה טעים שלא כולם מכירים חח אני שרופה על פירות... וגם תמרים צהובים ירק: עגבניה, גמבה, תירס, ברוקולי=) אלה הכי אבל בעיקרון אני שרופה גם על ירקות משקה:מכורה חזק לשוקו גיטרה:אני תכף אתחיל ללמוד מכונית: כרגע אני בת 16 תחזרו עם השאלה עוד שנה מקום בילוי:כל מקום העיקר שהאנשים שווים:p שיר:כל שיר של קלי. והחדשים של אשלי סימפסון מומלצים ביותר. להקה:גרין דיי, גוד שרלוט, סימפל פלאן זמר\ת:קלי רולז. גם הילארי דאף ואשלי סימפסון אבל הרבה פחות. אלבום:breakaway שחקן: צ'אד מייקל מאריי- מקום ראשון אצלי בכל רשימה. כוסון. חוץ מזה גם דניאל רדקליף ואדם ברודי. שחקנית: הילארי דאף. ג'סיקה אלבה. עוד כמה שקשה לי להזכר בהם עכשיו. סרט: הממ סיפור סינדרלה זה כזה סרט שאפשר לראות בפעם סדרה: מגרש ביתי, עקרות בית נואשות ספר: הארי פוטר

כותב מהר מהר

לפני שיגמר לי הזמן מחשב
תכתבו ת'דברים שהם הכי הכי: מאכל: פסטה/בורגר פרי: אבטיח ירק: בצל משקה(גם אלכוהול אפשר): רדבול
,קולה..פטל גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס): נון מכונית: פוג'רו קינג
אפנוע(אופנוע שטח\כבישי וגם קטנועים): מקום בילוי: פאבים/בתים של חברים שיר: Somewhere- Within Temptation להקה: ^^ זמר\ת: נינט, קלי אלבום: המלאכיות של אסי- כולל את קלי נינט מדונה בריטני מאריה וכו'...

breakaway girl

New member
אני עונה..

מאכל:חביתה
פרי:קרמבולה!!
ירק:מלפפון-שליטה..!!
משקה(גם אלכוהול אפשר):רד בול אנשים זה כל כך כל כך כל כך טעים!..ועם וודקה בכלל זה המשקה הכי שווה..ויש לי עוד משקה שאני כל הזמן שותה ויש בו יותר מ-50% אלכוהול..זה דבר משכר בקלות אבל זה כל כך טעים.זה משקה חצי ורוד חצי ירוק..מישהו מכיר
גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס):כלום
מכונית:BMW -מי שאומר מרצדס אני יכולה לספק לכל הפורום-
אפנוע(אופנוע שטח\כבישי וגם קטנועים):כלום
מקום בילוי:איפה שיש מסיבות...זה הכי טוב בשבילי.
שיר:don't lie-bep
להקה:bep
זמר\ת:Kelly Clarkson
אלבום:break away-^^
שחקן:ג'ייק ג'ינלהול-או משהו כזה...
שחקנית:ג'ניפר אניסטון..[
]
סרט:היום שאחרי מחר
סדרה:חברים
ספר:המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה
או צופן דה וינצ'י

EliranMaor

New member
>< ../images/Emo182.gif

[ההודעה לא קשורה למה שהגיטריסט4 כתב...
] די כבר אני לא יכוללל אני כל היום לומד מתימטיקה ואני כבר מת
למישו בא ללמד אותי טריגו?

Shai B

New member
אח, אני ממש מתגעגע לימי הטריגו..

לא!!!!!!
למרות שאני חייב להודות שאם כמה ששנאתי מתמטיקה בתתיכון, טריגונומטריה היה חביב ביותר. סינוסים וטנגסים פשוט מעלים בי געגועים לימי התיכון

talitook

New member
שלי ../images/Emo9.gif

תכתבו ת'דברים שהם הכי הכי: מאכל: ספגטי בולניז פרי:אממ ירק:אממ משקה(גם אלכוהול אפשר): שמפניה
גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס): אני מנגנת רק על קלאסית..ככה אני לא ממש יודעת מכונית:אני שונאת מכוניות..בעע... אפנוע(אופנוע שטח\כבישי וגם קטנועים): טוסטוס מקום בילוי:אממ... לא יודעת שיר:מלא להקה:גרין דיי זמר\ת:נחשו...
אלבום: breakawat/international superhits

talitook

New member
וההוספה ../images/Emo3.gif

שחקן: ואו...יש מלא, ג'וני דפ, ויגו מורטנסון ועוד... שחקנית: קייט בלאנשט, ליב טיילור ועוד... סרט:E.T סדרה: לא דעת אני לא רואה ממש סדרות ספר: כל מני...

עונננהנהנהנהנהנהההה

מאכל:מוקפץ פרי:אפרסק ירק:כרובית אני שרופה על הירק הזה משקה(גם אלכוהול אפשר): וודקה רד בול גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס):ברור שחשמלית מכונית:גיפ פג'רו שיהיה לי כסף לקנות אותו אפנוע(אופנוע שטח\כבישי וגם קטנועים):אופנוע שטח הכי פצצתי מקום בילוי:האומן 17 גת רימון so שיר:Judgement Day - Ms Dynamite להקה:My Chemical Romance זמר\ת:Kelly Clarkson אלבום:break away שחקן:ג'וני דפ שחקנית:קטרין זיטה ג'ונס מישל פייפר סרט:הרדוף לבן סדרה:מגרש ביתי - מכושפות - עקרות בית נואשות - האו סי ספר:למי יש עצבים לקרוא ספר

Shai B

New member
שלי:

מאכל: פרי: תפוח ירק: עגבניה משקה(גם אלכוהול אפשר): מים
גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס): כלום מכונית: יגואר של חבר שלי
אופנוע(אופנוע שטח\כבישי וגם קטנועים): כלום מקום בילוי: פאבים שיר: My Humps - Black Eyed Peas להקה: Green Day זמר\ת: קלי
אלבום: האחרון של אשלי סימפסון. חביב, לעיתים מעצבן, והיא פשוט

../images/Emo3.gif

תכתבו ת'דברים שהם הכי הכי: מאכל: פיצה\שווארמה פרי: מנגו <--- חולה על זה ירק: לא יודע (אוכל הכל חוצמי ברוקלי ואם פטריה נחמשבת אז גם פטירה שונא
) משקה(גם אלכוהול אפשר):שוקו יוטבתה <--- חולה על זה חוצמי משוקו- מיץ לימון ען נענע(הזה שך פריגת) ורדבול כמובן גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס):חשמלית דפנטלי - כמו שבחתימה שלי מכונית:איך אפשר בלי - לא יודע למה אני אבל חולה על טויוטה סליקה (כנירא זה תקופה) אבל בעיקרון חיפושית רולזזזז חחחחחח (אני רציני) אמממ ב.מ.וו M3 אפנוע(אופנוע שטח\כבישי וגם קטנועים): טוסטוס ואופנוע שטח ! מקום בילוי: מלאה ! שיר: יש יותר מידי ! להקה:איירון מיידן רולזזזז זמר\ת: נחשו ...... נכון צדקתם קלי ! אלבום:האלבום השחור של מטאליקה השפיעה על חיי לטוב - בגלל אני מנגן על גיטרה סרט:מהיר ועצבני 1,2 (2 הכי יפה) סדרה:מגרש ביתי דומנית : בר ראפלי

adida12

New member
שלי... ../images/Emo113.gif

מאכל: פסטה פרי: אמ.. פטלל ירק: עגבניה.. אבל גם זה לא כ"כ משקה(גם אלכוהול אפשר):מיץ פטל גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס): לא ניגנתי על אף אחת מהם...ככה שאין לי העדפה מכונית: עם גג נפתח חח אפנוע(אופנוע שטח\כבישי וגם קטנועים): שטח מקום בילוי: כל מקום בערך עם חברות.. שיר: BTHE - קלי להקה: גרין דיי זמר\ת: קלי אלבום:

למעלה