הדברים הכי הכי

Sinner Girl

New member
../images/Emo98.gif

מאכל:סנדביץ' עם גבינה צהובה
פרי:
ירק:
משקה(גם אלכוהול אפשר):מיץ! גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס):
רק שליש
מכונית:אוטובוס
אפנוע(אופנוע שטח\כבישי וגם קטנועים):אוטובוס
מקום בילוי:האוטובוס של קופמן\קהלני
.וסילבר וכאלו
שיר:All She Wants To Do Is Dance וSolo להקה:
זמר\ת:שאקירה,קלי,בריט,ג'יילו
אלבום:

SweetOrSexy

New member
עונה ../images/Emo140.gif

מאכל:
שניצל
פרי: אמ..תפוח
יאאאמייי
ירק: רק אם זה בא בייחד [מעורבב] הכוונה לסלט. משקה(גם אלכוהול אפשר): קולה, אבל רק RC. גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס): חשמלית. מכונית: מאזדה 6..יאאא
..
אפנוע(אופנוע שטח\כבישי וגם קטנועים): קטנוע יותר שאאוווה. מקום בילוי: אמ..מסיבות, גינה, פארק..וכו'. שיר: Salvame להקה: RBD זמר\ת: A.L & K.C אלבום: BreakAway

oceanic815

New member
אני :]

מאכל: פיצה פרי: שזיף ירק: עגבנייה משקה(גם אלכוהול אפשר): קולה גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס): לא יודעת לנגן אבל אוהבת בעיקר קלאסית וחשמלית.. מכונית: לא מבינה במכוניות.. אפנוע(אופנוע שטח\כבישי וגם קטנועים): לא מבינה באופנועים.. מקום בילוי: קניון,ים.. שיר: יש כל כך הרבה... להקה: כל מיני אבל נגיד גרין דיי.. זמר\ת: כרגע בעיקר קלי :] אלבום: breakaway שחקנית: אליסה מילאנו,הולי מרי קומבס, אוונג'לין לילי ועוד הרבה.. סרט: יש כל כך הרבה סרטים >< אבל סרט שראיתי לא מזמן (פעם שנייה..) ואהבתי מאוד a walk to remember סרט מדהים
סדרה:
מכושפות ואבודים
ספר: אין אחד מועדף..

patito ƒeo

New member
בלהלבלהבלה ../images/Emo107.gif

מאכל: המבורגר
וסלטים פרי: מנגו ירק: עגבניית שרי
משקה(גם אלכוהול אפשר): דיאט קולה גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס): חשמלית מכונית: לא בשבילי אפנוע(אופנוע שטח\כבישי וגם קטנועים): כנ"ל מקום בילוי: קרית אליעזר!
שיר: כרגע? My Chemical Romance - It's not a fashion statement, It's a fucking deathwish להקה: My Chemical Romance, Tool זמר\ת: קלייייייייי
. <ומירי מסיקה> אלבום: Kelly Clarkson - Breakaway

Just kobi

New member
שלי

תכתבו ת'דברים שהם הכי הכי: מאכל: ספגטי עם שמנת שולט!!! פרי: שזיף ירק: לא אוהב ירקות אבל שיהיה מלפפון משקה(גם אלכוהול אפשר): קולההה גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס): לא מבין בגיטרותא בל שיהיה באס חחח מכונית: יגואר!!!! אני רוצה יגואר!!!! אפנוע(אופנוע שטח\כבישי וגם קטנועים): אממ לא ידוע לא אוהב אופנועים... מקום בילוי: כל ראשון לציון האיזוטר של נאפיס (ראשון גבול חולון) שיר: because of you להקה: אוונסנס זמר\ת: קלי ובריטני (אהבתיא ותה מאוד עד לא מזמן) ונינט כמובן!!! אלבום: britney spears- britney

Deanb

New member
../images/Emo41.gif אני

מאכל: פיצה פרי: מישמיש ירק: מלפפון משקה(גם אלכוהול אפשר): ספרייט גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס): אוהב הכי קלאסית אבל אני לא מנגן מכונית: לויודע אפנוע(אופנוע שטח\כבישי וגם קטנועים): לויודע מקום בילוי: כל מיני... שיר: Thank You For The Music להקה: הפרוייקט של עידן רייכל חחח זמר\ת: קלי ושירי שולטות אלבום: ברייקאווי, ממעמקים, שירי מימון מקום שאני אוהב: החדר שלי אוהב הכי בעולם: את המשפחה שלי

purple rain2

New member
כנראה שממש משעמם לי ../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

מאכל:
סופגניות
וכל דבר משוקלד
פרי:
לא מתה על פירות אבל... ענבים? ירק:
כנ"ל, אבל מלפפון משקה(גם אלכוהול אפשר):
דיאט קולה
גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס):
הכל מכונית: