הדברים הכי הכי

Blue Aura

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo134.gif../images/Emo105.gif../images/Emo115.gif

מאכל:רביולי
פרי:בננה,שזיף. ירק:מלפפון
משקה(גם אלכוהול אפשר):קולה*מכור* גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס):אהמ,אין לי גיטרה
מכונית:לא מבינה במכוניות
אפנוע(אופנוע שטח\כבישי וגם קטנועים):אותו דבר
מקום בילוי:בקיבוץ איפשהו,קולנוע,מסעדה... שיר:Relient K-Pressing On שליטה,וכל השירים של קלו'ש
להקה:Relient K,גרין דיי,הובסטנק,דה קילרס,SP... זמר/ת:קלי כמובן
אלבום:Breakaway כמובן
הכי סידרה קומית:חברים הכי סידרה:מכושפות שליטה
הכי שחקנית:אלייזה דושקו והולי מרי קומבס ואוונג'לין לילי

a charmed girl

New member
כותבת את הדברים שהכי...../images/Emo6.gif

מאכל: תפוח אדמה חחח פרי: אממ...תפוז ירק: לא אוהבת ירקות אבל נגיד שעגבנייה... משקה(גם אלכוהול אפשר): ספרייט גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס): הכי אוהבת את הצליל של הקלאסית/אקוסטית למרות שיש שירים שאני מעדיפה בהם את החשמלית... מכונית: מכונית ספורט אדומה עם גג נפתח לא מכירה חברות... אפנוע(אופנוע שטח\כבישי וגם קטנועים): לא מכירה אופנועים... מקום בילוי: תלוי עם מי הולכים... שיר: BTHE and BOY להקה: GreenDay and BEP זמר\ת: Kelly Clarkson rules!!! אלבום: Breakaway שחקן: ג'נסן אקלס הכוסון שחקנית: ג'סיקה אלבה, אליסה מילאנו, הולי מרי קומבס סידרה: מכושפותתתתת רולזזזזז

timtamtum1

New member
אני גם אענה../images/Emo13.gif

מאכל: סלט רוקפור עם חלומי
פרי: ענבים ירק: מלפפון
משקה(גם אלכוהול אפשר): נסטי אפרסק
גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס): אה?
מכונית: מה עכשיו? אפנוע(אופנוע שטח\כבישי וגם קטנועים):
מקום בילוי: אין מקום קבוע, אבל אני הכי נהנה בבית של חברים.. במיוחד שמכינים לי
חם.. יאממי
שיר: הייד אנד סיק- אימוגן דיפ.. חח אין לי כוח לרשום באנגלית.. להקה: באפ זמר\ת: קלי
, מאריה
, שירי מימון
אלבום: ברייקאווי

D4Ever

New member
עונה

תכתבו ת'דברים שהם הכי הכי: מאכל:פסגטי פרי:מנגו,אבטיח ירק:יש לי קטע לעגבניות שרי חח
משקה(גם אלכוהול אפשר):קולה,סמירנוף אייס גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס):אין אבל רוצה חשמלית של פנדר מכונית:וויפר,מיני קופר,Z4 אפנוע(אופנוע שטח\כבישי וגם קטנועים):לא בקטע של אופנועים מקום בילוי:קולנוע,מסעדה,בית..משהו רגוע שעדין אפשר לעשות בו באלגנים
שיר:יש המוןןןן כרגע Green Day-Maria להקה:גרין דיי,בלינק,מקפליי,באסטד,סאן אוף דורק,מיי כימיקל רומנס זמר\ת:קלי ואבריל אלבום:יש הרבה אז אני ארשום כמה Kelly Clarkson-Breakaaway,Green Day Dookie,McFLY-Wonderland זה TOP 3 אצלי.. אם בא לכם להוסיף משהוא אז .... תוסיפו !: כן יש..כמה מילים חח חזרתי היום לפנות בוקר מפולין, הייתי עם המשלחת של הבצפר ל8 ימים, הייתה חוויה אדירה אז למי שיש את האופציה לנסוע אל תפספסו!! זהו יום טוב.

timtamtum1

New member
יאא../images/Emo24.gif

ברוכה השבה
שמח שנהנת, גמני רוצה לטוס לשם
למרות שאני מפחד- יש לאחותי חברה שהיא עד היום בטיפולים פסיכולוגיים והיא כבר סיימה צבא, עברו 3 שנים בערך. כן, בהחלט מפחיד. ד"א, אני בחרתי לפני שבועיים בתמונה שלך בתמונת השבוע- אבל לא היית פה אז מישהי אחרת פתחה את השרשור

D4Ever

New member
אהה

כדאי לך לנסוע, באמת שווה כל רגע..יש מקומות שהיה מאוד קשה בהם אבל היה לי את החברים שלי אז היה יותר קל לעבור את זה, ובלילות עם כל החבר'ה היה מאגניב..זאת באמת חוויה שכדאי לעבור אז כדאי לך לנסוע..

D4Ever

New member
אם אתה נתקל בבעיות בזמן שאתה חושב..

אתה מוזמן לפנות אלי,אולי אני אוכל אעזור לך להחליט

D4Ever

New member
ולגבי תמונת השבוע..

בקטנה..יהיו עוד הזדמנויות
אבל נחמד לשבוע שזכיתי
ושאהבת את התמונה ששמתי..:)

עדידי15

New member
אני:../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

תכתבו ת'דברים שהם הכי הכי: מאכל:וואי יש הרבה
פרי:אננס,ענבים,תות,תפוח(נו,סורי
)
ירק:עגבניה משקה(גם אלכוהול אפשר): ספרייט גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס):ממ לא יודעת מכונית:למבורגיני דיבלו
חח
אפנוע(אופנוע שטח\כבישי וגם קטנועים):למי אכפת מזה?
מקום בילוי:ים שיר: וואו יש הרבה להקה:בקסטריט בויז
זמר\ת:קלי
אלבום:נו,יש הרבה

../images/Emo27.gifאני../images/Emo9.gif

תכתבו ת'דברים שהם הכי הכי: מאכל:סלט פרי: כל פרי שעדין לא בשל
ירק: חסה משקה(גם אלכוהול אפשר): דיאט קולה ותפוזים.|: גיטרה(קלאסית\אקוסטית\חשמלית וגם באס): בכללי-כ"כ חשמלית
אבל אני יודעת לנגן על קלאסית/אקוסטית
מכונית: לא מבינה בזה. לא מתיימרת להבין...|: אפנוע(אופנוע שטח\כבישי וגם קטנועים): כנ"ל מקום בילוי: בארבי
שיר: וואי....אמממ,קשה קשה. להקה: ווידין טמפטיישן/גרין דיי וכ'... זמר\ת: קלי,כ"כ קלי. אלבום: נגיד שהמכשפות-עד העונג הבא....כי אמא קנתה לי
ואני שומעת בדיוק

למעלה