הודעה חשובה

שמעתי את האלבום החדש ברגע שהוא דלף..

והתגובה הראשונה שלי הייתה שהם הוכיחו כמה שנייטוויש טובים >< אבל אולי יקח לי זמן להתרגל. יש כמה שירים אחלה, אבל חשבתי שזה יהיה האלבום שיגרום לי לחבב אותם יותר (אני לא הכי משוגע עליהם.. בכל
), אבך לא עבד
האלבום אכזב אותי ><

חח מצטער אבל לא מצאתי שום

דבר מדהים באלבום החדש.. בסדר, הוא הרבה יותר כבד, אבל הוא שיעמם אותי בטירוף >< CTO עדיין האלבום הכי טוב שלהם לדעתי.. ואני יודע שאני במיעוט בקטע הזה
אבל מה שכן, את הקול של סימון היה לי מאוד קשה לסבול ובאלבום הזה היא נשמעת הרבה יותר טוב(!)

PPPPPPPPPP:::::

דה פאנטום אוגני בשבילי הוא הכי הכי כיאלו מושלם...אבל החדש גם לא רחוק ממנו לדעתי... הקול של סימון ממש יחודי ואף פעם לא עיצבן אותי משום מה...XS

*אחרי מספר שמיעות נוספות..*

רק התחזקה הטענה שלי שהאלבום משעמם רצח
הוא כל כך ארוך, אבל לא קורה בו כלום!!! השירים נשמעים אותו דבר.. שלא נדבר על זה שהמלודיות ממש לא לטעמי >< וגם רגש.. זה משהו שאפיקה תמיד שוכחים ממנו.. (אולי חוץ משירים בודדים.. וגם הם-רובם מקונסיין). אין בעיה, התופים באלבום מדהימים, אבל מה עם השאר? ועוד משהו, שיר הנושא, the divine conspiracy.. זה השיר, הכי, משעמם, שאפיקה,יצרו, או, ששמעתי, בכללי.. 14 דקות שנמרחות ונמרחות ונמרחות בלי להגיע לשום מקום!! אין שום התפתחות *בכלל*! (למרות שאפשר להגיד את זה על רוב השירים באלבום
) וגם בלי קשר לאורך שלו, הוא פשוט שיר גרוע
מה שכן,the obsessive devotion שיר מעולה
נאור מאוכזב!

אזירפאל

New member
../images/Emo31.gif

אני מסכים שהאלבום החדש לא מעניין לפעמים, אבל להגיד שאפיקה לא משלבים רגש? באלבומים הראשונים, כל היופי היה האיזון המושלם בין המטאל, הרגש והתזמורת. TDC לא משעמם, דווקא באמצע יש קטע מדהים של נבל יחד עם כינורות, הקטע האהוב עלי בשיר למען האמת... מזכיר לי את באך, וזה לא הולך ברגל.

זאת דעתי,

אני לא מוצא הרבה רגש בשירים שלהם.. וכמו שאמרתי- אפשר למצוא אותו, לפעמים בכמויות גדולות, בשירים מסויימים
, אני בכל אופן, רואה את זה כמשהו שחסר באפיקה. אולי הבעיה אצלי
בכללי, האלבום לא טוב לדעתי. ואותי TDC לא רק ששיעמם, אני הרגשתי צורך עז לחנוק מישהו כששמעתי אותו.. עד הדקה השמינית לא קורה פשוט כלום!!!! אני לא מבין איך זה שכולם התלוננו ש- TTBTR לא מתפתח לשום כיוון, כשב-7 דקות קורים בו יותר דברים מב-14 הדקות של הקונספירציה האלוהית
ובכלל, זאת הייתה הדרך הכי גרועה לסיים את האלבום הזה.. sancta terra הוא שיר חמוד מאוד ומלהיב, ופתאום אחריו בא שיר שפשוט מרגיש כמו עצם בגרון והורס את כל הכיף שעוד יכולתי להרגיש משאר האלבום!! הם היו צריכים להתחיל עם השיר הזה, ולסיים על אינדיגו שלדעתי, היה הרצועה הכי טובה באלבום
(
)

ATWA

New member
איך אפשר:|

רק עכשיו שמתי לב שחסר לי השיר השני ממש אהבתי את FOOLS OF DAMNATION לכל להקה שאני אוהבת יש כמה שירים שאני שונאת {ראה ערך: אייס קווין
}... אף פעם לא הצלחתי לשנוא שיר של אפיקה. גם אחרי 3 אלבומים. אני כ"כ אוהבת את כל השירים! כל שיר ושיר! אבל הכי הכי אהבתי מהאלבום הראשון את SENSORIUM, בשני את BLANK INFINITY אבל באלבום הזה אין שיר שאני ממש שמעתי אותו ואמרתי "ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוו" [סליחה אם הגזמתיXD רק ככה יכולתי לתאר את ההתלהבות בקצרה] כמו באלבומים הקודמים. יכול להיות שזה בגלל ששמעתי אותו רק פעם אחת.

תראי,

אף פעם לא הייתי חובב גדול של מה שאפיקה עושים.. אבל השירים שלהם די גדלו עלי ואת חלקם אהבתי מאוד מאוד מאוד מאוד (ויותר מזה
). האלבום האחרון הוא פשוט אכזבה מבחינתי. השירים כל כך ארוכים ואין לזה הצדקה מבחינתי. זה נראה כאילו הם רק ניסו להתלהב מזה שיש להם אלבום נורא כבד ולא ממסוחר וארוך וכו' וכו'.. אבל השירים חוזרים על עצמם.. ובמיוחד שיר הנושא! הנה, the poet and the pendulum באותו אורך בדיוק, אבל הוא משתנה כל דקה! כל חלק בשיר שונה לגמרי מהאחרים, וזה גם מה שהופך אותו לכל כך מדהים, ובטח מעניין.. הוא רחוק מלהרגיש כמו 14 דקות. לעומת זאת, TDC נמשך עד כדי כך שזה מרגיש כמו לשמוע את כל האלבום מחדש. בסדר. יש קטע נחמד באמצע. זה לא מפצה על כל שאר השיר! ובטח לא על כל שאר האלבום.. וגם מצטער, זאת פשוט דרך גרועה לסיים אלבום.. CTO נגמר גם בשיר הנושא, אבל ההבדל בין שני השירים, זה ש- CTO מעולה!! הוא מלהיב, מלודי ואגרסיבי במידה, ונגמר בצורה שמשאירה רצון לעוד.. כשסיימתי לשמוע את CTO אמרתי וואי מגניב.. אני רוצה לשמוע שוב את השיר. לקראת הסוף של TDC התפללתי שזה יגמר כבר יותר מהר. ד"א, אני היחידי שהשיר הזה ממש מזכיר לו את Hunab ku?

ATWA

New member
אני לא מבינה..

למה ישר להשוות לנייטוויש? נייטוויש זה נייטוויש, אפיקה זה אפיקה. זה שהשיר לא משתנה כל דקה לא אומר שהוא פחות טוב.

חחחח אני לא השוויתי ../images/Emo6.gif

שתיהן להקות שונות לגמרי. רק רציתי להראות איך שיר של 14 דקות יכול להיות מצד אחד מלהיב ומדהים, ומצד שני, משעמם עד מוות

למעלה