הודעה חשובה

אזירפאל

New member
TDC לא משעמם. ../images/Emo12.gif

ואם כבר משווים לפואט, ההבדל ביניהם הוא שפואט משתנה לגמרי, אבל באמת לגמרי, זה כאילו היו להם כמה שירים קצרים ולא היה מה לעשות איתם אז דחפו אותם לאחד ארוך. לא אומר שזה רע, אבל ההתפתחות הזו לא בהכרח הגיונית יותר. בקיצור, רוצים שיר ארוך (13 דקות, נראה לי) שבאמת מצדיק את האורך שלו? Deliverance של אופת'.
מה שבטוח, TTBTR לא נמצא תחת הקטגוריה הזו. אגב, בשביל ששיר יהיה ארוך, לא חייבים התפתחות מדהימה מדי, אלא מספיק שיהיה מעניין. תראו לדוגמה את The Promise, שהוא לדעת רבים אחד הטובים, אם לא הטוב ביותר של ווית'ין. אורכו שמונה דקות, ובתכלס לא קורה בו שום דבר יוצא דופן; אין שינוי סולם, סגנון וכדו', אבל מה? הוא עדיין לא משעמם.

אוקי, ובכל זאת, אני לא חושב

שמגיעות ל-TDC ארבע עשרה דקות.. דה פרומיס, באמת אחד הטובים של וויט'ין, מורכב ברובו מקטעים אינסטרומנטלים.. אם תוריד אותם, תקבל שיר של 3 דקות בערך
. חוץ מהפזמונים והבתים הוא לא יותר מדי חוזר על עצמו.. לעומת זאת, TDC, הוא פשוט שיר נמרח!! בכיף אפשר היה לחתוך ממנו את הסיום.. הם לא תורמים לדעתי שום דבר לא לאווירה, לא לשיר עצמו, ובטח לא למצח רוח שלי
וכן.. TTBTR היקר.. אתם נורא קשים איתו לדעתי. הרבה יותר מדי. מה כבר חוזר על עצמו בשיר? יש בו בסה"כ 3 פזמונים (מה שיש כמעט בכל שיר של וויט'ין..), השאר אלה 2 קטעי מעבר שונים (שונים
) וקטע סיום (מדהים). למה זה לא מצדיק את האורך המטורף שלו?
ואתה משווה את דליברנס, שיר כל כך ענק, ל- TDC?
מה מייקל יגיד?

אני אוהבת את שניהם מה רע??

זה לא קשור מה שיותר מלהיב אותך מלהיב אותך ואותי מלהיב אותי שניהם P:

חחחח אין בעיה, ברור שזה עניין של טעם פה..

אני מאוד לא אהבתי את השיר הזה.. אני לא אומר שהאלבום גרוע (למרות שזה בדיוק מה שחשבתי אחרי השמיעה הראשונה), הוא לא. יש בו כמה שירים מצויינים, אבל הוא כולו באותה האווירה, והשירים נורא דומים אחד לשני.. וחבל. חשבתי שזה יהיה אחרת.

*תוספת ששכחתי*

ושיר הנושא, פשוט לא התחבב עלי בכלל.. מצטער
אני מחזיק בדיעה שהוא אחד השירים הפחות טובים של אפיקה.

מה? הגזמת P:

חחחחח סתם סתם סתם כל אחד והטעם שלו P: לדעתי מה שלא היה צריך זה השיר השקט...XS לא אוהבת שקט....

גם הוא לא משהו..

הוא מזכיר לי איזה שיר ששרים אצלנו בטקסי זיכרון
אבל צרך אותו.. האלבום כל כךךךך כבד.. צריך איזה רגיעון.. ובאמת האלבום הזה כבד בטירוף.. הוא כבר יותר נוטה לבלאק מטאל (למען האמת, בהמון קטעים הוא באמת בלאק מטאל..).. הוא לא פחות כבד מהחדש של דימו.. אולי כבד יותר אפילו

לא אמרתי את זה כדבר רע.

ההפך. דימו מצויינים!
והאלבום של אפיקה מאוד מזכיר את הסגנון שלהם. השימוש בתזמורת ובמקהלה די זהה גם. ואני חייב לציין שעם כל שמיעה חוזרת של האלבום אני מחבב אותו יותר
אולי סתם הגזמתי אחרי השמיעה הראשונה והוא פשוט צריך לגדול עלי.. זה אלבום לא קל. בכל מקרה, האכזבה לאט לאט יורדת! (אבל עדיין שיר הנושא הכי חלש!
)

רואה? אתה סתם מדבר שטויות D:

חחחחחחח כן האמת כמה שירים הזכירו לי את דימו P: במיוחד השיר השלישי. שמת לב בשיר הנושא בהתחלה סימון שרה מושלם כל כך??? הטון שלה משתנה וזה מדהיםםםםםםםםם פאק!! והבאס אחרי זה כל כךמגניב ומושלם! אין מצב שאתה לא מסכים איתי עם זה!!!! ובכלל בFOOLS הגראולר של אפטר פוראבר משתתף בשיר...

אזירפאל

New member
דווקא Safeguard To Paradise יפהפה...

מנוחה קצרה לאוזניים. אני נורא אהבתי בכל אופן.

בדיוק..

האלבום כל כך כבד וארוך.. חייבים הפסקה לנשום, כי באמת ממש קשה לשמוע את כולו. ואני שומע גם דברים כבדים באותה מידה וגם יותר, אבל כשהאלבום הוא 75 דקות כאלה, זה קשה.

אזירפאל

New member
עם זה אני מסכים.

אגב, מה דעתך על Chasing The Dragon? כרגע הוא המועדף עלי באלבום. שיר מדהים.

הוא אחד מהשירים שאהבתי יותר,

אבל הוא רחוק מדה אובססיב דיבושן.. זה לא שאני מתעב את האלבום, הוא פשוט מרגיז אותי בקטעים ומשעממם אותי בקטעים אחרים
אבל היו גם לא מעט יציאות טובות.. death of a dream למשל (חוץ מהפתיח שלו שדווקא מרגיז אותי..), beyond belief שיש לו אחלה סולו, menace of vanity (למרות שהוא קצת חוזר על עצמו
), לא חסרים קטעים, אבל בכללי הוא מאכזב.

אחרי כמה שמיעות נוספות של chasing the dragon.

אני הולך להגיד משהו שהולך להעיף אותי בטיל מהפורום >< הוא מזכיר לי את אול איי ניד. כן כן תתנפלו. הוא פשוט דומה לו!

אזירפאל

New member
למה, כי שניהם מתחילים בגיטרה אקוסטית?

ברצינות, מה יכול להיות דומה בשני השירים האלה?

למעלה