הכרויות ושאר ירקות

היי Ppl! אני יותם , חדש פה

התחלתי ללמוד מהאינטרנט.. אני יודע קצת דקדוק, וקצת משפטים שימושיים ועכשיו התחלתי גם ללמוד לכתוב ואני יוןדע 10 אותיות (וואו -_-) בכל אופן היי^_^;

Light woman

New member
אני אומרת שלום שוב... P:

כי לפני שעה כתבתי משהו וזה כבר ירד למטה.. אז לא נראה לי שמישהו הספיק להכיר אותי, ולא תיפטרו ממני בכזו קלות^^ אז שוב- אני ענבר, אני בת 12 בערך, אני מאוד אוהבת בעלי חיים ואנימות למיניהן, וכבר בערך שנתיים וחצי אני מעוניינת ללמוד יפנית אבל אין לי מושג מאיפה... אז מישהו יודע איפה? P: אני נורא אשמח משתי סיבות: א. אני רוצה ללמוד יפנית כי זו שפה מגניבה... ב. יש לי המון שירים ביפנית (של יוגי הו דיג'ימון ופוקימון...) ואין לי מושג מה הם אומרים ואני אהיה הרבה יותר מאושרת אם אני אדע את המשמעות שלהם... ג. יהיה ממש כייף לראות פרקי אנימה ביפנית במקום להוריד כאלה באנגלית או עם כתוביות... יהיה לי הרבה יותר קל... P: שיהיה לכולם יומטוב^^ **שומעת לי שוב את שירי יוגי**

מיצי007

New member
שלום לכולם

אני את האהבה שלי לשפה היפנית רכשתי מצפייה בשחקן האהוב עליי מדבר יפנית-אדוארד נורטון(שאגב גם לו יש פורום בתפוז-759) ואני מקווה ללמוד ולדעת ככה עוד שפה בסופו של דבר.

that 90s show

New member
שלום../images/Emo70.gif

אני חדש פה אז רציתי לשאול שאלה ולהגיד משהו קטן. השאלה: איך כותבים ביפנית במחשב
המשהו הקטן: אין לי שמץ של מושג ביפנית אבל אימא שלי טסה כל שנה פעמיים-שלוש לשם... מישהו יוכל ללמד אותי?

מכיוון שלא הצלחתי להקפיץ, ואחרי

שתיי דקות ההודעה כבר עברה דף אז היי אני חדש פה קוראים לי יותם, וממחר אני בן 14 :)) התחלתי ללמוד יפנית מהאינטרנט.. אני יודע קצת דקדוק, וקצת משפטים שימושיים ועכשיו התחלתי גם ללמוד לכתוב ואני יודע 10 אותיות (וואו -_-) בכל אופן היי^_^;

מורן 1986

New member
שירשור היכרות של כולם (כנסו)

טוב, מכיוון שכולם כאן חדשים (גם אני) חשבתי שבמקום שכל אחד יפתח הודעה חדשה ויכתוב שהוא חדש, עדיף לעשות שירשור אחד שבו כל מי שרשום יכתוב שהוא חדש וכל זה .... וכדי להוסיף קצת להודעות תענו על השאלות הבאות (גם מי שכבר כתב שהוא חדש בהודעה נפרדת מוזמן להיות שותף בשרשור זה ) : 1. שם 2. גיל 3. מיקום בארץ 4. למה אני נרשמתי לפורום הזה ???? יאללה להתחיל !!!

Tonjin

New member
and just because

i am a little drunk and a little bored.... here is a Japanese test for you all, what is the following attachment says????​

אוקיי.. נשתף פעולה

1. שם :יותם 2. גיל: ממחר בן 14 3. מיקום בארץ: כפר מע"ש (חור ליד פ"ת 4. למה אני נרשמתי לפורום הזה ???? : כדי לשפר את היפנית שלי כמובן

Light woman

New member
גם אני תכננתי להגיד אבל רציתי רק

מחר P: טוב אז נבצע את התכנון.... מחר... אבל בכל זאת קבל |מתנה|

מורן 1986

New member
נכון ../images/Emo8.gif אבל אני הכי חמודה ../images/Emo99.gif

ומגניבה
וקולית
ומהממת
חחחח סתם ....
הגזמתי נכון ???