הכרויות ושאר ירקות

lgmtk

New member
אריגאטו לך על הפרח.....וגם הבנתי

שאת קצת שרוטה. לא נורא-כולנו

Light woman

New member
אני^^

1. שם- ענבר 2. גיל- 11 פלוס, בנובמבר תיהיה לי בת מצווה 3. מיקום בארץ- מי אמר שאני בארץ? אני בכלל גרה במאדים. אבל לפעמים אני מבקרת במרכז חולון^^ ולמה אני נרשמתי לפורום הזה? טוב אם כל כך חשוב לכם לדעת, יש כמה סיבות: א. תמיד רציתי ללמוד, אבל לא ידעתי איפה... ב. יפנית שפה מגניבה^^ מסובכת, אבל מגניבה! ג. אם אני אהיה אשת עסקים היפנים יותר יהנו אם אני אדבר איתם יפנית ולא אנגלית, והם לא יוכלו לרחל עליי מאחורי הגב, וגם האנגלית שלי גרועה... אני שונאת את השפה הזאת! >< ד. כי אני אוהבת המון אנימות ואני אשמח לראות אותן בשפת המקור, ולא להתעצבן אם אין כתוביות... ה. כי יש לי המון שירים שהייתי רוצה לדעת מה המשמעות שלהם... ככה יותר כייף לשיר אותם^^ ו. יש לי המון ציורים עם דברים שכתובים עליהם והייתי רוצה לדעת מה זה? ז. מנגות בדרך כלל כתובות ביפנית וקשה לקרוא אותן... P: ונראה לי שזהו בערך... אה וכמובן לא נשכח שכדי לקרצץ לכם על הראש^^

Light woman

New member
15.11.1991, שנת הכבשה^^

מההה^^ דרך אגב, אני גם מאוד אוהבת את האגדה על הדיוות, ואני נורא אוהב להתעסק עם גלגל המזלות... עם נולדת ב1986 כמו שנראה לי שנולדת, את טיגריס^^ אני אוהבת טיגריסים, אגב, אני חושבת שהייתי אחד בגלגול הקודם למרות שאני לא מאמינה בגלגול נשמות, אבל לא נורא^^ דרך אגב, מן הסתם, גם השנה היא שנת הכבשה, 12 שנים אחרי הגלגל חוזר על עצמו...
כמו המחנכת לשעבר שלי^^

מורן 1986

New member
וואלה ??? אני טיגריס ???

איזה צירוף מקרים !! החיה האהובה עליי היא נמר שחור ... שניהם ממשפחת החתולים לא ?? ואפילו לא ידעתי שנולדתי בשנת הטיגריס !! יו !! זה ממש מגניב !!! דרך אגב התאריך המלא שלי הוא - 3.11.86

Light woman

New member
P: הגד לי את השנה ואגיד לך מי אתה..

**בעע שתקי כבר טיה אני רוצה לשמוע את פגסוס! תעופי לי מהשיר! היא כזאת מעצבנת! ><**

star_female

New member
את זה לא ידעתי...

מתי בפברואר? בראשון? אם כן אז אני עדיין שור ^^

Hikaru

New member
חיית הChinese Zodiac שלי

החייה שלי היא במקרה החייה האהובה עליי! ואז מה אם היא לא קיימת במציאות! =( החייה שאני מדבר עליה היא דרקון, כמובן. Ryuu!

ב ס ל י

New member
היי גם לי יש בת מצווה בנובמבר

שנה הבאה, אבל אני רוצה השנה בגלל שאז אני יעשה כמו כל הכיתה שלי. (לא רוצה לבד....) 30 בנובמבר, ביאוס!!!

neko

New member
זכית ביומולדת איכותי כמו שלי

ב30.11, אז מה את מתלוננת? (אמא'לה, כשאת נולדת אני הייתי בכיתה ז'
)

star_female

New member
בקשר לסעיף ז... ../images/Emo3.gif

מנגות לא בד"כ כתובות ביפנית (הרבה יותר קל להשיג מנגות מתורגמות, אלא אם כן את ביפן...) אבל דוג'ינשים כן. x_x ולהם אין אף תרגום רשמי.

neko

New member
למה לא..

1. רן 2. 23 3. רמת השרון (רמצ'רון בצפונית מדוברת) 4. אמנויות לחימה + מנגאנימה + כי הקמתי אותו

Light woman

New member
23? אז נולדת ב1980? חח... משעשע

לפי גלגל המזלות הסיני אתה קוף^^ אל תעלב P:

מורן 1986

New member
חחחחחחח אני מתחילה לאהוב את הגלגל

הזה ..... הוא יכול להצחיק לפעמים ...... חחחחחחחחחחח איזה עוד חיות יש ???? אולי דג ? חתול ?
(זה הטיגריס לא ?)
תמנון ?
כלב?
פרה ? (כבש אני יודעת שיש - וזו את .... חחח בלי להעליב...)
שבלול ?
חבל שאין שנת הפיצה כי זה איקון יפה ואני אוהבת אותו ... אז אני אשים אותו בכל מקרה :
גם המבורגר טעים -
מישהו רוצה ביס ?

למעלה