הכרויות ושאר ירקות

lgmtk

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

אחי. אגב אמרתי היום כי אני שכחן......................חחחחחחחחחחח...........

קוכולין

New member
שלום לכולם

קוראים לי דני, בן 22, מתרגם מגרמנית ומאנגלית. מאוקטובר אני מתחיל ללמוד בחוג ללימודי מזרח אסיה באוניברסיטת תל-אביב, מה שכולל שש שעות לימוד יפנית בשבוע. החלום שלי זה לתרגם ספרות ושירה יפנית קלאסית בעתיד לעברית, כי היצירות מדהימות (על אף שיכולתי לקרוא עד עכשיו רק בתרגום אנגלי) ויש הרבה מאד דברים שלא תורגמו, כמו אפוס הסמוראים "הייקה מונוגטרי" למשל. בכל מקרה, זה רק חלום רחוק. זה כיף להכיר את כולכם, ולדעת שיש מקום להעזר בו בלימודים של שפה כל כך קשה.

מורן 1986

New member
אני מתחילה

היי קוראים לי מורן ואני חדשה כאן בפורום ....
אז הנה התשובות : 1. שם - מורן
2. גיל - 16.5 נוטה ל-17
3. מיקום בארץ - בת ים
4. למה אני נרשמתי לפורום הזה ???? - כי אני חושבת שיפנית זו שפה מענינית מאוד
ולא רק השפה אלא התרבות כולה
תמיד רציתי ללמוד את השפה הזו אבל לא ידעתי איך
עכשיו אני יכולה להתחיל
למרות שאני לא יודעת כלום ביפנית
אבל נראה לי ש- קאמו זה שיער לא ?? ו- יובי - זה אצבע .. אבל אני לא בטוחה
עכשיו תורכם - קדימה לשרשר

מורן 1986

New member
וואי !! איזה שיתוף פעולה מהיר !../images/Emo9.gif

אנשים ! אתם כל כך חמודים !!

Light woman

New member
תודה... כמה אייקונים... 0.0;

אני חושבת שאני אמצמץ רגע... אה, שכחתי לציין שיש לי פיצולי אישיות שאני מטפחת באהבה רבה, אני מתה על חיות ואנימות למיניהן, ויש לי אוגרים עם סיפור חיים מעניין מאוד (והם לא אצלנו אפילו שנה...) שקוראים להם ניקו ומוקה, בן ובת, יש לי דג כיפה אדומה שקוראים לו כיפל'ה (מקורי לא?P:) ויש לי כלבה שקוראים לה דון אבל אני אוהבת לקרוא לה דונצ'ה סאן^^ היא בת ארבע והיא אצלנו חודשיים כמעט... תחביבי הם להצחיק אנשים, כי נולדתי להצחיק אנשים, ואני אוהבת אנשים צוחקים ומצחיקולים, שמצחיקים לפעמים אותי בין השאר, ואני לא צוחקת כי צחוק זה לא דבר לצחוק ממנו (וכן, אני אוהבת לשגע אנשים עם משחקי מילים מגניבים... פטריוט עם מטריות אוכל אטריות עם פטריות! הא הא! ^^)

מורן 1986

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פטריוט עם מטריות .... חחח קרעת אותי

או קי תשובות

משה אבוחציה 14.4 קרית גת מאז שקראתי את השוגון אני מיתעניין מאוד בתרבות היפנית והחלתטי לילמוד

מורן 1986

New member
גם נינט טייב היא מקריית גת, לא ??

איך שמחתי כשהיא זכתה אתמול
מההתלחה ידעתי שהיא תזכה

lgmtk

New member
שלווווווום מורן!!!!!! שמתי לב שאת

קצת מטורפת, אבל חפיף-ככה כולם......הנה עוד כמה מילים: neko-חתול. ai-אהבה. bishounen-בנים/בן אני לא זוכר. בסדרות אנימה זה מתייחס לבן שיש לו יופי נשי. לא הומו! konnichiha-שלום. arigato-תודה.

יש לך קצת טעויות

בן/בנים זה shounen בן יפה בסגנון נשי (לא בהכרח הומו) זה bishounen ואני חושב שזה לא רק באנימות שלום זה konnichiwa kawa-נהר usagi-ארנבת gomenasai-סליחה (התנצלות) suimasen-סלח לי (פנייה, יענו: "סלח לי, איפה השירותים כאן?") ame-גשם yuki-שלג

lgmtk

New member
אוקייייייייי אז ご女な&#123

אבל נאמר לי שזה konnichiha ולא עם wa בסוף- こおんいちは לא こんいちわ.

Hikaru

New member
שעושים

Romaji, בד"כ הופכים את הha של הTopic Marker (ha) ל"wa", כי ככה מבטאים את זה, וזה יותר קל. אז בכתב לועזי, Konnichi wa. בהיראגאנה\קאנג'י, Konnichi ha.

מורן 1986

New member
היי ליאורו'ש ! מה המצב אח שלי ?

קודם כל תודה על המילים
זה ממש יפה מצדך
קבל פרח
אבל.............. אני
מטורפת
מה פתאום
אם כבר אחת בעלת שריטה עמוקה במוח ... פסיכופתית... אבל מטורפת
חחחח קטן עליי ...

למעלה