הסלב המעודפים עליכם

../images/Emo32.gif הסלב המעודפים עליכם

בפינה זאת תוכלו להשים 2 תמונות של הסלב המעודף שלכם במקרה של אליסה 3 פרוטקציה שגל סידרה במיוחד עבורכם. ולתת הסבר קצת למה אתם אוהבים אותו בהצלחה

always be me mc

New member
../images/Emo47.gifהולי מארי קומבס

דבר ראשון עלי להגיד שמפאת קוצר הזמן אני אתחיל היום ואסיים מחר אז סלחו לי שזה יהיה קצת קטוע
וכעת משסיימתי זאת אני אסביר את הבחירה שלי. למה הולי אתם שואלים?? שחקנית מעולה, אהבתי אותה במכושפות, אהבתי אותה בכל סרט שראיתי(והקלטתי גם) וכמובן שאני גם אוהבת אותה בתור בן אדם. היא נראית מאוד חמה ואוהבת
וללא ספק הייתי מתה לפגוש אותה כי היא פשוט קרן אור חיובי בעולם הזה
ואפשר לומר שדיי הערצתי אותה מהיום הראשון שראיתי את מכושפות.. אין היא פשוט מעולה
וזו אחת התמונות הכי אהובות עלי שלה
(אגב שלי אם תהית איזו תמונה שלה ניסיתי לצייר אז זו הייתה זו וחבל רק שאני לא מוצאת את התמונה)

always be me mc

New member
תמונה שניה../images/Emo26.gif

למרות ההתלבטויות בסוף החלטתי ללכת על החיוך של הולי שאהבתי מהרגע הראשון שראיתי אותו
זה גם היה האווטאר שלי בפורום הראשון שאי פעם השתתפתי בו אז ללא ספק יש לזה משמעות מיוחדת בשבילי

יא הולי חיים שלי../images/Emo70.gif

איזה בובה
איזה נשמה של אישה אין עליךךךךךךךךך בעולם-יפה שלי
איזה בובה
אפשר לעשות על קריסטין או שאת תעשי-כי עשית על הולי אז חשבתי לעשות על קריסטין המלכה

always be me mc

New member
שלי כפרה../images/Emo8.gif

כל אחד שם את מי שהוא אוהב. את יכולה לשים קריסטין וגם אני יכולה. זהו

always be me mc

New member
../images/Emo47.gifאליסה מילאנו ה../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

גם לאליסה לא היה לי קשה להתחבר. היא הייתה מתוקה על המסך ומתוקה מחוצה לו ואותה חמימות והאכפתיות שהיא כל הזמן שידרה היא זו שגרמה לי בעיקר לאהוב אותה. אז נכון היא שחקנית לא רעה בכלל אבל היא בן אדם גדול מהחיים(שלמדתי עם הזמן להכיר) וזו הסיבה שכיום אני לא רק אוהבת אותה אלא גם מעריצה אותה.. היא לוקחת את הכוח שלה בתור סלב ומשפיעה על אנשים וזה באמת דבר גדול וחשוב
ועלי לציין שגם החיוך שלה, הצחוק שלה והחוש הומור גם הם כמובן מקסימים אותי
והם חלק בלתי נפרד מהאישיות המלבבת שלה
באשר לתמונה אז כיוון שאני הולכת לעבוד בשירות לאומי עם ילדים אז אני ממש מזדהה ואוהבת את התמונה החמודה הזו

always be me mc

New member
תמונה של אליסה מסט התמונות של עונה 5../images/Emo27.gif

יש לציין שזה סט שאני תמיד אוהב

always be me mc

New member
תמונה של הזוג האהוב עלי../images/Emo8.gif

אליסה והולי! אה ! ראית איך סידרתי להולי עוד הופעה? חיחי כפרה עליהן

always be me mc

New member
../images/Emo47.gifקריסטין קראוק../images/Emo9.gif

כן כן אני יודעת שהיא לא רואה את עצמה ממש בתור סלב(וזה גם אחת הסיבות שבגללן אני מעריצה אותה כי היא תמיד עם הרגליים על הקרקע), אבל מה שבטוח זה שאני תמיד רואה כוכבים כאשר אני רואה אותה
היא כזו יפה, יש לה יופי נדיר
ויש לה יופי כזה גם מבחוץ וגם מבפנים
היא גם אחלה שחקנית! אין, אחרי הולי היא זו שגורמת לי להזיל הכי הרבה דמעות
בקיצור קריסטין מושלמת מכף רגל ועד ראש
לא משנה מאיזה צד תראו אותה
לא משנה איזה צבע תראו אותה לובשת היא גורמת לכולם להראות מדהים
היא גורמת לסמולוויל להיראות מדהים
לקלאנה להיראות מדהים
בקיצור היא מדהימה בכל דרך שאפשר וזה לא רק שהיא מדהימה פעם אחת. היא תמיד מדהימה! וזה.. זה אומר עליה משהו מבחינת אישיות, מבחינת מראה, מבחינת היותה בן אדם
איי לוב יו קריסטין סו מאץ'!!!
פשוט לאכול אותה בגלל החיוך המתוק שלה
והנה תמונה מקטע שלה שאני ממש אוהבת

always be me mc

New member
אגב עלי לומר

שלמרות שאני שונאת ירוק אבל ממש בכל זאת אליסה, הולי וקריסטין הן הבחורות היחידות שגורמות לי לאהוב אותו
ועלי לציין למרות שתהרגו אותי שלמרות שאליסה יפה אבל באופן שנתפס על הדעת(איכשהוא חח), קריסטין ממש ממש לא, היא כזו מיוחדת, חצי סינית, חצי הולנדית שהיופי שלה, הייחוד הזה בלתי נתפס

spelling

New member
סליחה אבל מה יפה בה?

יש פי אלף יותר יפות ממנה.... חוץ מאליסה...אנג'לינה יותר יפה ממנה...בר רפאלי אפילו יותר יפה ממנה... לא שיש לי משהו נגדה אני אפילו לא יודע איפה היא משחקת..סמלוויל? אבל לדעתי באופן אישי היא לא הכי יפה..

סמולוויל אדם,ולא יש בה משהו מיוחד

אני לא בטוחה שבתור שחקנית קומית היא מעולה אבל היא מיוחדת במינה אולי בגלל שילובים שונים,אולי בגלל השיכנועים של גל אבל קריסטין היא באמת משהו מיוחד
והיא משחקת נפלא
ויש לה שיער מדהים
והיא ואליסה מדהימות באותה צורה-ואפילו קריסטין מידי פעם יותר

YaEl 15

New member
היא ממש יפה ומיוחדת לדעתי.

מעניין איך היא הייתה נראית עם חלוק לבן..
בעע.. סתם. בכל אופן, למרות שאני לא רואה סמולוויל, אני חושבת שהיא יפה וחמודה

always be me mc

New member
../images/Emo47.gifטום וולינג

אז נכון בהתחלה של סמולוויל הוא לא היה שחקן משהו ונכון בקטעים מסויימים פשוט לא הולך לו אבל כשהולך לו אז הולך לו פצצה
(הוא גם נראה פצצה אבל זה עניין קצת שונה
) וניקח את עונה 6 בתור דוגמא אשר שם, לדעתי הוא שיחק ממש ממש טוב(במיוחד בפרק 6X16
) אומנם זה היה לפעמים קצת מוגזם אבל לרוב הוא סיפק את הסחורה וכך גם בהסתכלות כללית על כל הסדרה. כי כשהוא היה צריך לשחק רע בהחלט קניתי את זה, כשהוא משחק אותה דביל קניתי, מאוהב קניתי(לכן לפעמים היה חשק לצעוק עליו מה לכל הרוחות אתה עושה?!? חח) מה שאני אומרת זה שקריסטין היא לא הסיבה היחידה שבגללה סמולוויל כל כך מוצלחת(שלא נדבר על קלאנה ומייקל רוזנבאום שמוסיף רבות), אלא גם טום, ההתפתחות שלו בתור בן אדם ושחקן תרמו רבות לסדרה
וטום אם אתה קורא את זה(ואתה בטוח לא
) אני מצטערת שלפעמים חטפתי עליך קריזה כי אתה שחקן מאוד טוב
יש לך עתיד(בטוח יותר מהדביל שמשחק ב"סופרמן חוזר") הנה תמונה יפה שלו עם צבעי סופרמן(שלצערנו הוא מופיע איתם יותר מדי חח)

למעלה