הסלב המעודפים עליכם

YaEl 15

New member
יש לי חברות טובות

שרואות סמולוויל, והן אומרות שהוא קורע את החולצות שלו כל הזמן
חח.. זה נכון? מה זה רדיפת הרייטינג הזו ? ><

always be me mc

New member
חח האמת יש משהו בדבריהן../images/Emo6.gif

אבל מי מתלונן?
חוץ מזה שלפחות בפרק אחד הוא לא היה זה שקרע את החולצה שלו אלא אלו היו קריסטין, אריקה ואליסון שעשו את זה
(או שזו הייתה קריסטין?
תמיד מורידה לו את החולצה זאתי... אני חושדת בכוונות שלה
) ויעלוש תאמיני לי שכיום כולם בטלוויזיה רודפי רייטינג

always be me mc

New member
../images/Emo47.gif ואחרונה לבינתיים: מאריה קארי../images/Emo79.gif../images/Emo99.gif

אז נכון היום אני פחות מדברת על מאריה כי למען האמת אני פחות מתחברת למה שהיא עושה ביום יום שלה(למה היא רוצה לעשות עוד סרט???
), אבל כשהיא שרה לרוב אני סותמת ורק מקשיבה לקול המלאכי הזה
אין, מאריה היא בעיני בבירור מתנה משמיים, הרבה מהשירים שהיא שרה מצליחים להאיר לי את החיים גם במצבים הכי קשים
ולמרות שמאריה של שנות ה-90 היא לא מאריה של היום(כלומר היא כבר לא תמימה והשירים שלה יותר בוגרים ומלאים בראפרים מה שאני לא מתה על זה), והסיגנון לבוש התחלף, הקול קצת השתנה ובהחלט התדמית והסיגנון המוזיקלי, בכל זאת היא עדיין מצליחה לכבוש אותי עם הקול המרגש שלה
כשהיא שרה בלדות כמו We Belong Togther היא שרה אותו בצורה מרגשת שאין שני לה מבחינתי, בצורה עוצמתית ונוגעת שאין עליה וכאשר היא עולה לבמה כדי לקבל פרס(במיוחד אם זה על מעשה טוב) אז עדיין אני מקבלת צמרמורת(טובה) ופרפרים כל פעם שאני רואה אותה
אז מאריה למרות שיש עכשיו קצת נתק בינינו
אחרי כל מה שעברנו ביחד? אני מאמינה שאני אמשיך לאהוב אותך גם בחמש השנים הבאות
כי דבר אחד לא אוכל להכחיש. המוזיקה שלך נוגעת בי, המילים שלך מדהימות אותי והמעשים שאת עושה(Make a wish המ.. המ.. יעל), אם מישהו אחר יעשה אותם זה לא יגיד לי דבר גם אם הם מעשים טובים אבל אם את עושה אותם אז זה עושה לי את הכל ועושה לי את היום
אז תודה לך מאריה על הרבה דיסקים נפלאים
על הרבה שמחת חיים(שגרמה לי לכתוב כמעט יומן שלם שאני עוד צריכה לסיים
על הרבה מסרים חיוביים(Make It Happen), גם בגליטר אגב
ואני תמיד אבל תמיד במקום כלשהוא בלב אאמין בך ואאמין שתצליחי כנגד כל הסיכויים
יאללה זה זהו ועכשיו אני שמה שתי תמונות והולכת לשמוע מאריה(אם כבר נכנסתי לעניין חח) הנה תמונה של מאריה שרה את השיר שלה שאני הכי מזדהה איתו ושגם מראה מה דעתי עליה(Hero)

always be me mc

New member
אחח הייתי כל כך גאה בה בערב הזה../images/Emo26.gif

אני זוכרת שאפילו טרחתי לראות את הטקס וההופעות גם בערוץ 3 כי התבאסתי שהשידור בסטאר וורלד הסתיים. וכמובן שקטע הוידיאו והדיווחים על ההופעה הזאת מ-E נמצאים על אחת הקלטות שלי עד עצם היום הזה
(ובגלל הערב הזה אני גם לא מתה על קלי קלארקסון. סתם שתדעו) אגב שמתי לב שמתי שלקחתי הפסקה ממאריה גם איפה שהוא בדרך איבדתי קשר עם האל. אני יודעת שזה מוזר אבל אולי יש קשר בין הדברים? אחרי הכל זה לא שהיא לא מכניסה את האל להרבה שירים
אניוואי זהו זה לבינתיים והבמה שלך נטלי

מלאני סי

בתמונה ששמתי זה כדי להגיד שאני אהבתי אותה בתור ספורטי וחשבתי ועדיין חושבת שהיה לה את הקול הכי יפה בלהקה למעשה מלאני הכי מצליחה מכולן הוציאה 4 אלבומים+ dvd ותמיד אהבתי אותה מכל הבנות בלהקה טוב שהיא המשיכה בקריירה שלה וגם אחרי שבע שנים של הפירוק היא נשארה הכי יפה ועם הקול הכי יפה

כריסטינה אגילרה

אני חושבת שמלבד היופי המדהים שלה לפי דעתי היא הזמרת עם הקול הכי יפה בעולם היא מגיעה לטונים שלא נראה לי שזמרות אחרות מגיעות תמיד אני נהנת מההופעות שלה יש לה מוזיקה טובה וחיחי היא בהריון עכשיו בטח הילד או הילדה יצאו יפים כמוה

אליסה מילאנו

אליסה היא פשוט האדם בין הכי יפים בעולם חבל שהיא די נמוכה כי אני בטוחה אם היא הייתה גבוהה בטוח היא הייתה יכולה להיות דוגמנית << זה מבחינת יופי אליסה יש לה לב פשוט ענק ואוהב ראיתם כמה היא אכפתית במסעות שלה בשם יוניצף אני חושבת שלא לכל סלב או אדם פשוט היה אכפת מאחרים ועוד אחרים שנמצאים בקושי ועוני לראות תמונות או וידאו של המסעות שלה זה פשוט גורם להעריץ אותה יותר << זה טוב הלב שלה אליסה שחקנית אחת הטובות בעולם אומנם לא זוכרת תמשחק שלה במי הבוס אבל בטח שזוכרת במכושפות אהבתי כל פרק ופרק במכושפות היא כ"כ הייתה מצחיקה במשך העונות אני פשוט שמחתי לראות אותה על המסך מקווה שנראה אותה שוב אליסה מתגעגת אלייךך << אליסה השחקנית זהווו

הולי מרי קומבס

הולי היא אחת השחקניות הכי טובות בעולם פשוט כיף לראות אותה על המסך הכרתי אותה דרך מכושפות ואין מתי שצריך דרמה וואו איזה משחק היא נותנת אהבתי ממש תמשחק שלה ב4.03 באמת היה נראה כיאלו היא סובלת והבעות פנים שלה נהדרות האמת שגם ראיתי אותה משחקת בשתי סרטים אחד הדייט של ג'יין שגם שם בתפקיד עצמו היא הייתה בהריון ובסרט השני לא זוכרת איך קוראים לו היא עשתה תקעקוע הראשון שלה על יד אז זהו הולי פשוט שחקנית שכיף לצפות בה

always be me mc

New member
באמת להולי יש חיוך מדהים../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

ושמרתי את התמונה היפה הזאת
תודה נטלי

קריסטין קראוק

היא אחת המפורסמות שכל תמונה ותמונה חמודה לאללה יש לה כאלה פנים חמודות וחיוך שממיס האמת שאני לא רואה ממש סמווליל כדי להגיד לכם על המשחק שלה זאת אומרת שאני רואה פה ושם תעונה ה6 של סמווליל אבל אני בטוחה שגל (טינק) אמרה במקומי והתמונה שאני שמה היא הכי אהובה עלי

always be me mc

New member
כל כך ממיס עד שאני לא יודעת מה איתך נטלי

אבל נראה לי שהוא המיס לי את השכל
אני באמת לא מסוגלת לחשוב על שום דבר אחר

spelling

New member
../images/Emo75.gifקלי קלארקסון!

יש לה קול ענקקקקקקקקקקקקקק היא הזמרת היחידה שאני באמת אוהב כל שיר שלה! הקול לה חזק והיא מלא נוכחות והיא ידועת להופיע! ולמרות שהיא הבריזה לי אני אוהב אותה מאוד! ואני אהיה מאושר אם תהיה לה תמונה עם אליסה מאיזה ארוע חחחח ביעניי היא מאוד יפה גם שהיא משמינה ומרזה כל שבוע... סה"כ אחת הזמרות הטובות ותודה סיימון שהעברת אותה..תודה תודה תודההההההההההההה

spelling

New member
../images/Emo75.gifקלי קלארקסון!

חיחיחי אני פשוט אוהב אותהההההההה

למעלה