../images/Emo47.gif ואחרונה לבינתיים: מאריה קארי../images/Emo79.gif../images/Emo99.gif
אז נכון היום אני פחות מדברת על מאריה כי למען האמת אני פחות מתחברת למה שהיא עושה ביום יום שלה(למה היא רוצה לעשות עוד סרט???
), אבל כשהיא שרה לרוב אני סותמת ורק מקשיבה לקול המלאכי הזה
אין, מאריה היא בעיני בבירור מתנה משמיים, הרבה מהשירים שהיא שרה מצליחים להאיר לי את החיים גם במצבים הכי קשים
ולמרות שמאריה של שנות ה-90 היא לא מאריה של היום(כלומר היא כבר לא תמימה והשירים שלה יותר בוגרים ומלאים בראפרים מה שאני לא מתה על זה), והסיגנון לבוש התחלף, הקול קצת השתנה ובהחלט התדמית והסיגנון המוזיקלי, בכל זאת היא עדיין מצליחה לכבוש אותי עם הקול המרגש שלה
כשהיא שרה בלדות כמו We Belong Togther היא שרה אותו בצורה מרגשת שאין שני לה מבחינתי, בצורה עוצמתית ונוגעת שאין עליה וכאשר היא עולה לבמה כדי לקבל פרס(במיוחד אם זה על מעשה טוב) אז עדיין אני מקבלת צמרמורת(טובה) ופרפרים כל פעם שאני רואה אותה
אז מאריה למרות שיש עכשיו קצת נתק בינינו
אחרי כל מה שעברנו ביחד? אני מאמינה שאני אמשיך לאהוב אותך גם בחמש השנים הבאות
כי דבר אחד לא אוכל להכחיש. המוזיקה שלך נוגעת בי, המילים שלך מדהימות אותי והמעשים שאת עושה(Make a wish המ.. המ.. יעל), אם מישהו אחר יעשה אותם זה לא יגיד לי דבר גם אם הם מעשים טובים אבל אם את עושה אותם אז זה עושה לי את הכל ועושה לי את היום
אז תודה לך מאריה על הרבה דיסקים נפלאים
על הרבה שמחת חיים(שגרמה לי לכתוב כמעט יומן שלם שאני עוד צריכה לסיים
על הרבה מסרים חיוביים(Make It Happen), גם בגליטר אגב
ואני תמיד אבל תמיד במקום כלשהוא בלב אאמין בך ואאמין שתצליחי כנגד כל הסיכויים
יאללה זה זהו ועכשיו אני שמה שתי תמונות והולכת לשמוע מאריה(אם כבר נכנסתי לעניין חח) הנה תמונה של מאריה שרה את השיר שלה שאני הכי מזדהה איתו ושגם מראה מה דעתי עליה(Hero)