הסלב המעודפים עליכם

YaEl 15

New member
יש לה כמה שירים ממש מדבקים...

שנכנסים לך לראש, ומסרבים לצאת..

always be me mc

New member
כמו Breakaway?../images/Emo8.gif

האמת, עד כמה שזה ישמע מוזר(כי לא חושבת שעלה על דעתכם שזה מה שחשבתי), דווקא חשבתי לי ככה לפנק אותי באיזה אלבום של קלי קלארקסון כי כן יש לה שירים טובים(וכמו שאמרה יעל) גם מדבקים.. רק מעניין למה לא עשיתי את זה
זה בדיוק כמו הפעמים האלה שאני אומרת כן אני אקנה תאלבום של כריסטינה או של וויטני אבל זה אף פעם לא קורה
אם צריך לתת סיבה פסיכולוגית גם מגוחכת משהו-> אני חושבת שאני מפחדת לשמוע משהו שהוא לא מאריה. אני חשה את עצמי בוגדת ככה
במיוחד אם זו כריסטינה(שידוע שהן לא מתות אחת על השניה), אבל הגיע הזמן להתגבר על זה כי באמת יש כמה דיסקים וסינגלים שהייתי מתה לקנות
ובאותה הזדמנות עלי לציין שלמרות הירידות פה ושם על קלי אני מודה שהיא שרה פצצה כן אני מודה(גם אמרתי את זה פעם אז אין טעם להכחיש חח), יש לה שירים יפים ואם היא מרגשת אנשים אחרים אז סבבי אבל השיר היחיד שלה שמרגש אותי הוא Before Your Love
(דאמ זה השיר שבו השתמשתי לסירטון הראשון שלי על סמולוויל אז זה אומר משהו
) אז זהו, רק כדי שעוד מעריצי קלי לא יעלבו משהו ממשהו שלא בהכרח התכוונתי אליו.

אני אתחיל בהולי

ראיתי שכבר כתבו את קריסטין ובגלל שכל מילה נוספת מיותרת הולי היא פשוט נשמה חמודה מהרגע הראשון במכושפות ממש נקשרתי אליה ממש רציתי לברר פרטים היאר משחקת מצוין נראית מעולה והעבודה שהיא מנהלת קרירה ומשפחה מקסימה ממש נעמה ללבי
אני מקווה שגם אליסה תלך בדרך הזאת הולי היא פשוט אחת השחקניות המכושרות ביותר ואחת הנשים שאני בהחלט מעריצה הרבה
תמונה ראשונה של הולי עם המשפחה-כי זה חשוב

עוד אחת-של האחת והיחידה המושלמת הולי

זה רק בגלל שצריך לבחור 2 וזה קשה מאוד
ויש עוד המון-נכון שהיא מהממת

julie90

New member
מייקל רוזנבאום../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

קודם כל, איך אפשר שלא לאהוב אותו?
אני אוהבת אותו מפני שהוא שחקן ממש מעולה ואהבתי את המשחק שלו בהרבה מקומות בהם שיחק! וחוצמזה הוא כ"כ חתיך שהייתי עושה לו ילד Any day
תראו בעצמכם

always be me mc

New member
הוא שחקן מעולה כל כך../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo47.gif

וראית יוליה? אני לא מכחישה כל דבר

always be me mc

New member
חח יש מצב שהתבלבלתי האמת

והאמת שעכשיו כשאני נזכרת בפעמים הראשונות שראיתי סמולוויל אמרתי לעצמי "היי הוא דווקא לקס נאה" אח"כ זה השתנה. אם את שואלת אותי זה יותר בגלל הדמות ופחות השחקן אז כן אחרי שאני נזכרת בזה עלי להודות שחשבתי שהוא נראה טוב, לא יודעת לגבי השיער(עדיין קצת מוזר לי), אבל בלעדיו הוא בכל זאת נראה טוב. מה שכן הוא לא מהמם מבחינתי אבל יוליה אם הוא עושה לך את זה(אני מקווה שרק מבחינת מראה ומשחק ולא.. את יודעת
), אז אשרייך

julie90

New member
חחחחחחחחח

הוא עושה לי את זה בהרבה בחינות
תודה רבה, גל

לדעתי זה משתנה בגלל הדמות שאותה הוא מגלם

אם הוא היה קלארק וקלארק היה רשע הייתי מאוהבת בלקס-מייקל

always be me mc

New member
שלי את לא מבינה חח

לא דיברנו על משיכה לדמות שהרי אם השחקן מגלם דמות טובה רוב הסיכויים הם שתזדהי איתו(עד התאהבות), יותר משחקן שמשחק דמות רעה ואין פה שאלה בכלל. רק אמרתי שבגלל שמייקל משחק את הדמות הרעה הרבה זמן אז אפשר בהחלט להתבלבל ולחשוב שהוא מכוער כשלמעשה הוא לא מכוער, הוא נראה דיי טוב(חיצונית), וכשאת אומרת מכוער את באמת מתכוונת אל אופי הדמות שהוא מגלם ולא על השחקן עצמו הבנת? יוליה יש מצב את מסבירה לה אם היא לא הבינה?

למעלה