העולמות החדשים שלנו בתפוז

suki da yo

New member
ועוד אכזבה, למרות שלא הפתעה

כהרגלם בקודש, תפוז העדיפו להוסיף טון וחצי אפליקציות חדשות ולא לטפל במה שלא עובד, או במה שמבריח גולשים (למשל עמוד הבלוגיה הנוכחי). לא, אני לא מקבלת את הטיעון "המתכנתים עובדים גם על תיקונים וגם על חידושים", וגם לא את "תפוז לא יכול לקפוא על שמריו". תפוז חייב, מוכרח ומחוייב להפסיק לפרסם אפליקציות חדשות לפני שהוא יכול להציג את מה שיש ברמה טכנית סבירה, ולקבל אישור על שביעות רצון מגולשים. ובלי קשר, אם הייתי רוצה פייסבוק, הייתי גולשת בפייסבוק. תפוז הופך את עצמו מאתר תוכן לרשת חברתית (נטולת תוכן). לא יכולה להגיד שחשבתי שיהיה אחרת, אבל אני לא יודעת כמה עוד מסמרים אחרונים בארון הזה יכנסו. למי שלא ראה- תציצו בעמוד הפרטים שלכם.

siv30

New member
העמוד האישי נחמד אבל

למה לא להעביר את כל מה שכבר קבעתי בעמוד הישן ולתת לי לעבוד שעה? וגם, מרתיח אותי שכל פעם שאני נכנסת אני צריכה להפוך את עצמי לאוף ליין. אני מרגישה כמו גנבת בלילה. אני לא מעוניינת שהאפליקציה הזו תהיה און ליין בכלל!! וברירת המחדל שלא פוגעת בזכות לפרטיות שלי היא אוף ליין אלא מה, ברוב חפזונם תפוז שכחו את זה. טוב אולי משהו יעבוד כאן כמו שצריך פעם. או שלא.

Sefy

New member
קודם הרסו את הבלוגים

אחרי זה הרסו את הפורומים עכשיו עמוד הפרטים וכמובן גם את דף המסרים הקלאסי, השפוי, הנורמאלי, הקליל, החליפו ב"עולמות" דבילי, כבד, איטי ומסורבל עוד סיבה לנטוש את תפוז לחלוטין, יש עוד סיבות להשאר?! רק גועל נפש נהיה פה

רק כעת ראיתי הכרטיס האישי שלי . באיזו זכות הם חושפים את המייל שלי ? עליהם לבקש רשותי קודם לכן .נכון שנרשמתי במייל זה בתפוז בתחילת הדרך .אך זה אמור להיות רק בהנהלת תפוז . מי ביקש אותכם לחשוף לנו הכל ? וגם איני מעוניינת שכל מקום שאני כותבת מעודכן בכרטיס האישי שלי .בדיוק מהסיבה שלא נרשמתי לסנוז ולפייסבוק ועוד . לא כל אפליקציה ופיצר סוחפים את כולנו . מסכימה שחלה התדרדרות מוחלטת פה בתפוז .ללא כל התחשבות בגולשים .

ny22

New member
מנהל
קודם כל - תודה!

בזכותך ראיתי את זה עכשיו ואני שמח שגיליתי את זה עכשיו ולא בשלב יותר מאוחר. (כי בברירת מחדל רואים את כל מה שעשיתי בתפוז). אז בהתחלה מאוד כעסתי על השינוי כי הרגשתי שניתן בעזרת הרשת החברתית החדשה לחדור לי לפרטיות בקלות. אני יותר אהבתי את העולמות הקודמים מאשר את הדבר הזה, אבל אני מאמין שעם עוד כמה שינויים יכול להיות שזה דווקא יהיה ממש נחמד. (וחבל השם לא השאירו את האופציה להשאיר את העולם כמו מקודם...)

ny22

New member
מנהל
אני מבין שאני לא היחיד פה...

שהיה בהלם מכל זה (לטוב ולרע) וגם מלגלות את זה שניתן לראות את כל הפעולות האחרונות שלו ב-
....

אם היה לי שקל בכל פעם

שמישהו אמר משהו רע על התוספות שהפכו את תפוז מהאתר הכי שווה בישראל לאתר הכי WANNA BE הייתי כבר יכולה להציל את העולם מהמיתון הכלכלי שהוא נכנס אליו..

עזבו אותי עכשיו מ"שאלו או לא שאלו"....

אני כבר מזמן אחרי זה... ת'כלס : האם ניתן לשנות את העובדה שכל תגובה ו"פעילות" שלי תהיה חשופה לעיני כל ? ואם אני לא רוצה שיראו שאני חובבת סאדו מאזו (אז זהו, שלא, אבל נגיד ש...) ? אני רוצה לדעת האם אני יכולה לשנות (וכמובן גם איך עושים זאת, אם זה אפשרי) את ברירת המחדל הזאת. מישהו יודע ? ותפסיקו כבר עם ה"לא אמרו לי" , כי ימשיכו לא להגיד לכם (תקלטו כבר !) . זה לא "אגד" או "דן" פה, של"חברים" יש זכות הבעת דעה. בשביל זה יש "הנהלה" ובעלי מניות שיעשו את העבודה ואין זה כלל משנה מה אנחנו חושבים על עבודתם. ככה זה. החברה היא חברה עסקית כלכלית לכל דבר, אף אחד לא "מחזיק" אותנו פה, כי אנחנו מה זה מוכשרים ויפים ונחמדים ו"מאמים לאומיים" ואי אפשר בלעדינו , תפסיקו עם השטויות האלו. יאללה להתפכח כבר ! זאת הסיבה שקורעים לנו את העיניים והאוזניים עם הפרסומות הדביליות האלו שפעם זאת היתה שורונת קטנה וזניחה בצד והיום זה וואחאד מסך שמכסה את כל הכתוב ועד שאתה לא לוחץ על ה-X אין מצב שתיפטר מהמטרד, אבל ככה זה. אם קלטו שם למעלה שפייסבוק או כל רשת חברתית אחרת היא דה ניים אוף דה גיים, אז זה מה שיהיה פה ודי. אז מה אתם מתחרפנים כאילו שאתם לא יודעים שזה זה זה.... אז נכון שהפורום הזה נועד לכל מיני דברים למעט המלצות, אבל די, זה כבר מעייף לי את השחלות לקרוא שוב ושוב את אותן טרוניות ולרגע שלא תחשבו שאני לא בדעה אחת אתכם. אבל די... אז נכון שאני לא אומרת "לא לצעוק" ומי שמכיר אותי יודע שאני עושה זאת יופי, אבל הודעות בסגנון של :"שיוווו.... לא ידענו" ול"א הודיעו לנו לנו " זה בגדר פאסה קומפוסה. תתכוננו שזאת תהיה מנת חלקנו ודי. ולא, אני לא מאלו שמורידים ראש ומקבלים הכל (ממש לא), אבל זה לא מוביל אותנו לשום מקום. קיצור: איך אפשר לשנות, מישהו יודע ????? וחוץ מזה: בוקר טוב

אילה56

New member
אווייש זה נראה כמו "הלשנה".

מה אילה56 עשתה לאחרונה אתמול: אילה56 כתבה תגובה לרשומה "מי התקבל למועדון הספרות" בבלוג "בלוג הבית" 10:18 היי נועה. כמה הארות בנוגע לבלוגים ולפורום גם.<br><br>מאחר ואני חדשה כאן והצטרפתי לאחרונה, לא כל כך מעורה בכל הנושא הזה של ... שלשום: אילה56 כתבה תגובה לרשומה "עירקים אוהבים אורז אז בבקשה מתכון לאורז עם דלעת" בבלוג "מתנה" 20:40 איזה יופי שטיילתי עכשיו בבלוגיה <br>מאמצת אתנ המתכון להאורז והדלעת.<br><br> אילה56 פירסמה רשומה חדשה בבלוג שיתוף מהמטבח הפרטי ובכלל... 14:34 הכנת גלידה ביתית השבוע אהרוני ונירה רוסו חברו יחד למאמר משותף במדור המתכונים, בעיתון ידיעות אחרונות.... אילה56 כתבה תגובה לרשומה "פוטטוס צ`יפס" בבלוג "בישול בקצב הסלסה " 14:16 כשלרגע חשבתי שהסיפורים נגמרים... <br><br>התבדיתי.<br><br>כמה צחקתי. דילגתי על המתכון ובאתי לכתוב תגובה אילה56 כתבה תגובה לרשומה "אל תפתרו להם בעיות" בבלוג "לילך רוכל - מהריון להורות באור ובריאות" 13:34 שלום רב לילך <br>קראתי ומודה על הרשומה.<br><br>מאד חשוב הנושא שהדגשת, לא לפתור בעיות. ולי באופן... 19-09-2008 אילה56 כתבה תגובה לרשומה "אמא" בבלוג "המילים של עינת" 18:33 וואו עינת <br><br>קראתי כשהרשומה התפרסמה. הגעתי רק עד לחצי.<br>היה לי קשה ועזבתי.<br>ע... אילה56 כתבה הודעה בפורום הבלוגיה 14:55 מאפינס עם פרג ותפוזים אילה56 פירסמה רשומה חדשה בבלוג שיתוף מהמטבח הפרטי ובכלל... 14:52 מאפינס עם פרג ומיץ תפוזים מאפינס מאפינס עם פרג ומיץ תפוזיםזרעוני הפרג מעניקים למאפינס טעם מיוחד ומרקם פריך וע... אילה56 כתבה תגובה לרשומה "כדורי אורז ממולאים ומטוגנים" בבלוג "המטבח של אלינוער" 10:56 לרגע רציתי לוותר על קריאה <br>כי חשבתי שמסובך מדי להכין, אבל ממש לא.<br><br>אני מתכוונת להכין בהקדם.<br&g... אילה56 פירסמה רשומה חדשה בבלוג שיתוף מהמטבח הפרטי ובכלל... 07:43 אורז עם הכל כל שבוע מחדש אני שואלת, נו מה כבר אביא? מדובר על פינת בישול שאליה אני צריכה להביא מתכון חדש לסופשבוע...

איילונת- עכשיו גיליתי שנמחקתי מהעדכונים אצלך.

מזל שיש פורום בלוגיה כדי ל"מצוא" ממי נמחקים. כפרה על תפוז שנתנו לנו את הפורום הזה....

אילה56

New member
חחח - פורום הבלוגיה מתחיל למלא את ייעודו

איזה כייף שאת חוזרת, התגעגעתי אלייך. לגבי כל העדכונים שמגיעים במייל - זה קצת מפוצץ את התיבה אבל אין שום סיכוי שאני מפספסת את מי שאני מנויה אליו, כי במקביל שמרתי לי במועדפים, ואני פשוט עושה ביקור יומי בכייף.

אילה56

New member
אפשר לשנות... אני מקווה

תגובה שנכתבה בבלוג של עינת: "נכנסתי ל"עולם" שלי וחשכו עיניי. מי חשב על הזוועה הזו? לקח לי שעה לגלות איך מוחקים את כל הפרטים. טיפ קטן למי שעדיין לא מצא: את העדכונים על מעשים אחרונים בתפוז אפשר למחוק ע"י כניסה ל"שליחת עדכונים" וסימון "שלח ל-אף אחד" ליד כל אחד מהסעיפים" להמשך קריאה מה עוד עושים...... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1333834

אני לא מאמינה

בקרתי אתמול בבלוג של עינת ולא קלטתי על מה היא מדברת רק הבוקר גיליתי את הזוועה אנחנו משפחה אומנת חסויה!!! איך מישהו מעיז לשים את הפרטים שלי לעיני כל בלי לקבל ממני רשות?! אני בהלם ומזועזעת!

בהמשך לכך הוספתי

ברשומה על הפורמט החדש: "אם חל שינוי בממשק הפעלה של תפוז, על תפוז ליידע את הגולשים. כפי שתפוז שלח מסר לכל אחד מהגולשים כאשר נועה החלה בתפקידה החדש כמנהלת הבלוגיה, כפי שתפוז שולח בראש השנה ברכת שנה טובה, כך היה עליו ליידע את הגולשים בנוגע לשינוי הממשק ועליו לעשות זאת בכל שינוי משמעותי שחל, על מנת למנוע נזקים בלתי הפיכים לגולשים (כתבתי זאת גם בהצעות לשיפור הבלוגיה)"

wranger

New member
לעדכון הפרטים בעולם שלכם -

(כלומר, לעריכת העדכונים שאתם רוצים או לא רוצים שיופיעו) - היכנסו לעולם שלכם, בחרו בלשונית "ניהול" (פחות או יותר במרכז המסך, מתחת לסוף המילה "עולמות" בכותרת), ושחקו קצת עם ה"הגדרות", בעיקר עם "שליחת עדכונים". שם תוכלו לבחור האם להציג את החברים שלכם (אגב, לי אין חברים. כאילו, בכלל. אפס עגול. לא מפריע לי כל כך), תחומי עניין, קישורים, הודעות מהפורומים, סנוז, בלוגים וכו'.

אילה56

New member
באמת מזל שמישהו שאל, ועכשיו אנו יודעים...

וזה בדיוק התפקיד של הפורום: ליידע מראש על שינויים, וגם לתת את הכלים איך להשתמש נכון, אם בכלל בשינויים האלו. ולא רק בנושא השינויים מדובר, אלא בראש ובראשונה אלא לכבד את זכות הבחירה של הכותבים. תודה

suki da yo

New member
לכולם יש 0 חברים, ועכשיו מתחילים לאסוף

זה כל הרע מכל אתרי העולם שתפוז אוספים פה. איפה הבלוגיה הנהדרת?

למעלה