העולמות החדשים שלנו בתפוז

אבל עוד לא שלחתי!

הנה יש הוכחה שמישהו כן עוקב אחרינו, ושיש רובוט תפוזי את נמצאת אצלי בחברים שלי ממימימימזמן, כדי שאוכל לשלוח לך מסרים בקלות מבלי לחפש אותך אז מה עשה ההוא, נו.. נכנס כנראה אוטומטית ושלח לכם אוטומטית.... או שאתמול בערב שלחתי בקשה? יו, אני כבר לא זוכרת ומבולבלת עכשיו איזה בעסה, גם לקחתי לך את המחמאה (בעצם לא לקחתי אלא היא באה מאוחר) וגם עכשיו אני בדילמה. רציתי להגיד לך תודה ארי שלי, רק עכשיו גיליתי שלפני 30 ומשהו יום העלית רשומה שלי להיט אז תודה!!!!!!!!!

מה, את באה להגיד שלא הצעת לי חברות ??????

תיזהרי לך !!!!! כל כך השווצתי ועכשיו את מביאה לי אותה בהפוכית לפרצופית ? אז תתחנקי לך עכשיו... את חברה שלי בין אם את רוצה ובין אם לאו . זהו לך !!!!

mishmushim

New member
אני חושבת שזו חוצפה!../images/Emo46.gif

לא נחמד לי בכלל לגלות שכל מה שאני עושה בתפוז נחשף לעיני כל. לא נחמד לי לגלות ש"הפשיטו" אותי מבלי לקבל את הסכמתי לכך. זו חוצפה ממדרגה ראשונה. לכל הפחות היתה צריכה להופיע הודעת ענק בעמוד הראשי של תפוז שיש שינוי בעולמות כולל הסבר למשתמש איך לשנות את ההגדרות כדי שיראו רק מה שהוא רוצה שיראו. זה אולי אידיוטי להעלב מגוף מסחרי כמו תפוז אבל בחיי שנעלבתי. אני מרגישה כמו ילדה קטנה שאמא ואבא קובעים בשבילה דברים ומחליטים בשבילה לעשות דברים שהיא לא רוצה. ומה שהכי מצעבן שגם אחרי שנכנסתי להגדרות ושיניתי כדי שיראו רק את העידוכנים שלא אכפת לי שיראו, גם אז זה לא משתנה. שוב - בעיות נוספות. העיקר שיש חידושים. היפ היפ הריי. עוד משהו חדש שמעלה לי את הסעיף. אני תוהה עד מתי תיהיה לי הסבלנות לאכול את כל החרא הזה רק כדי שיהיה לי איפה לכתוב. יש מספיק מקומות נוספים לכתוב בהם.

ר ש פ י ם

New member
תפוז = האח הגדול!

מהיום כל נוד שאני אתקע, הריח יגיע עד להנהלת תפוז כל גרפס שלי ייודע בתפוז וכולם ישתתפו איתי בארוחה. הידד לתפוז הידד

מה שמפריע יותר מכל הוא העובדה הפשוטה שכולנו נרשמנו ל../images/Emo43.gif בידיעה שאנו יודעים מהו האתר והתכנים שלו . אך בחודשים האחרונים חל שינוי מהותי ביותר במהות אתר ../images/Emo43.gif . זה החל עם ה"סנוז" שהם יצרו בתקווה שיהיה המתחרה של פייסבוק .העלו הסנוז ללא כל אינפורמציה מראש לגולשים ורבים מאיתנו לחצו על הלינק של הסנוז בלי להבין מהו .לאחר שהתלוננו על כך ,תפוז הבינו שטעו ולא היו צריכים להעלות הסנוז בלי ליידע אותנו ולהסביר . וכעת הם עשו זאת שוב ,עם החשיפה של הפרטים האישיים שלנו בכרטיס האישי שלנו . בכל הכבוד ,אני בטוחה שמאחרי הקלעים צוות המתכננים עובדים קשה ,אך עדיין למרות רצונם לחדש ולהמציא ולפתח ,הרי לא כולנו צעירים ביולוגית בגיל ולא כולנו מחפשים פיצרים ואפליקציות חדשות כל הזמן .ויש בעיות רבות מאד בחודשים האחרונים בין בבלוגים ,בפורומים ועוד ,למשל כבר לפני חודשים רבים מאד הבטיח נמרוד מנהל הקומונות שיהיה מנוע חיפוש לקומונות ,זו רק דוגמא קטנה .ברור שזה לא תלוי בנמרוד אישית . עם המגמה של תפוז היא להיות המקבילה של פייסבוק ,עליכם ליידע אותנו ואז נחליט האם להמשיך פה באתר . מעבר לכך ישנו המושג "אאוטינג" שיותר מכל תפוז עצמם לא מקפידים .העובדה שהפרטים נחשפו בכרטיס האישי אומרת שהם עברו על קוד מוסר כלפי הגולשים עצמם . היה ראוי להפנים אחת ולתמיד שאמנם העולם שייך לצעירים , אך לעיתים יש לשקול בישיבות הצוות שלכם אנשים מבוגרים ומנוסים וקשובים לאחרים . היה צריך להעלות העיצוב החדש אוטומטית עם חסימת פרטים ,ולהעלות הודעה גורפת שמי שמעוניין בחשיפת הפרטים שלו יוכל לעשות כך וכך . . . ולא לגרום למצב הזה שגרמתם שהוא חמור מאין כמותו באמינות אתר תפוז .

קראתי כמעט את כל התלונות של כולם פה

ואני שואלת............אם כל כך רע לכם למה אתם פה? בדיוק. כל אחד יודע למה הוא פה ותפוזיה מנצלת את זה. לא חבל על האנרגיות שלכם? משו זז פה בכלל? ובתכל'ס, למה הם צריכים לשאול אותנו? הם עושים מה שנראה להם וזכותם. כבר אמרתי את זה עשרות פעמים. מוצא חן, לא מוצא חן - כל אחד יחליט מה הוא עושה. את אף אחד לא מחזיקים פה עם אקדח מוצמד לרקה. תסתכלו על החצי המלא דעתי הבלעדית. אין צורך להתפלמס איתי יומטוף

לא מסכימה איתך

יש פה שני דברים שונים לחלוטין. השינויים שחלו כאן והבעיות שעדיין לא נפתרו הם דבר אחד (ולא תשמעי אותי מתלוננת/כועסת/מאיימת לעזוב) אבל חשיפת פרטים אישיים שמראש הגדרתי שאינני רוצה בחשיפתם כמוה כהפרת סודיות רפואית. זו הפרת אמון הכי בסיסית שיש. איך בדיוק אפשר להסתכל על חצי הכוס המלאה כאן?

אף אחד לא רואה חוץ ממך

תיכנסי למישו אחר ותנסי לראות. לא רואים. רק נדמה לך שאפשר לראות ת'מייל שלך. אי אפשר לראות חוץ מאשר עינייך שלך.

למעלה