העולמות החדשים שלנו בתפוז

Kelevra

New member
מסכים

לדעתי, "איסוף החברים" כפי שנעשה במקומות אחרים הוא אחת הרעות החולות הגדולות שעד עכשיו נמנעו מהן. פעם אנשים כאן אמרו שלום,חבר היה חבר. מהיום חברים זה רק מדד לפופולריות ריקה מתוכן. עוד רגע יתחילו לסווג גולשים לפי פופולריות. מישהו מכיר תחליף ראוי?

Your sweet87

New member
שאלה

איך מורידים את התגובות לשאר הבלוגים ולגולשים שהשאירו תגובות אצלי בבלוג? אני לא רוצה שאיש יידע מה הגבתי חוץ ממני

suki da yo

New member
את יכולה לפנות לפורום משוב בתפוז

יש שם שרשור נחמד ויפה שקשור לנורא ושם מסבירים הכל (חוץ מלמה זה בכלל קיים, ולמה זה לא עובד כמו שצריך, כרגיל)

נשמה, תודה! עכשיו עשיתי זאת !

שעה וחצי לקח לי רק להבין מה הולך שם, אבל זה אולי כי אני בלונדינית... בכל מקרה עשיתי מה שיכולתי , יש עוד כמה שאלות , אבל זה בקטנה. ממש תודה אחי.

suki da yo

New member
ארי מותק,

זה לא ה"לא הודיעו לנו" שאכפת לי (למרות שהיה הרבה יותר הגיוני בעיני לשים את ברירת המחדל על פרטיות ולתת לנו לבחור אם לחשוף פרטים, או להוציא מסר\גורפת לכל הגולשים שידעו שהפרטים שלהם חשופים ככה). מה שמפריע לי, אבל ממש, זה שתפוז עובד על חידושים במקום לטפל בבעיות ובטענות. וכשאני אפסיק להתלונן, זה יהיה כשאני אעזוב, כי משהו טוב כבר לא יקרה פה.

Sefy

New member
ב-ד-י-ו-ק ../images/Emo45.gif

קודם שיתקנו את כל הזוועות שלהם, אחר כך שיעשו דף הכנה של שינויים ו-י-ש-א-ל-ו אם הבלוגרים מעוניינים בהם, כדי לדעת מה כ-ן להפעיל ומה לא! אבל משהו טוב כבר לא יהיה בתפוז, כבר שנתיים שהם לא מתייחסים לבלוגרים, הרי מה איכפת להם! תמיד יבואו אחרים, זה המנטליות בארץ, אין שום שירות. פה זה שיטת תסתום או שתלך. אז שתפוז ילכו קיבינימט.

נשמתי, שלא יהיו לרגע אי הבנות אני חושבת

ב-ד-י-ו-ק כמוך ! אם לא הבהרתי זאת בתגובה, אז שיהיה ברור עכשיו, אני פשוט יודעת שתפוז עובדים בנפרד מאיתנו וזה הכל ונדמה כי אנחנו מבזבזים אנרגיות וכוח ב"לצעוק על השמש, כי חם" (במקום להכנס למקלחת , לצורך הדוגמא...).. אני הייתי בשוק כשהבנתי שכל מה שאני כותבת תחת הניק הזה שלי חשוף לעיני כל. זה ממש ג'ורג' אורוול טאון .... אוטוטו יגלו שאני מדברת עם צרצרים... אבל אם יבוא מישהו וילמד אותי תכלס איפה יש לסמן איקס על מנת שאף אחד לא יידע באיזה שדות זרים אני מתרועעת, אז זה יהיה הרע במיעוטו. וודאי וודאי ושוב פעם וודאי שהם חייבים לטפל קודם כל בבעיות הטכניות שהם מנת חלקנו בחצי שנה האחרונה (אם לא יותר), אני פשוט כאן תשעה חודשים ואני זוכרת שבהתחלה זה לא היה ככה, אז זוהי כוונתי ושוב: ברור שאני חושבת כמוך כפרה יפה ואהובה שלי.

וסליחה נשמה שלא עניתי קודם,ממש כרגע חזרתי

מאישפוז יום מסריח, אבל משום מה זה לא כתוב בעולם שלי, אז אני עכשיו כותבת, שחלילה לא יקרה מצב שכל העולם ואשתו לא ידעו שדקרו אותי 6 פעמים עד שמצאו וריד ושחיטטתי באף 4 פעמים בלי להוציא דבר (ממש מתסכל, כי ממש גירד לי) ועשיתי שלוש פעמים פיפי (החומר החדש ממש תוקף לי את השלפוחית) ודיברתי בפון עם : אלין - חברה שלי מהצבא,, ליובלי , הבן שלה יש יום הולדת אוטוטו, ושרית- חברה שלי מצרפת אמרה לי שבחודש הבא היא באה אלי לשבוע (ישששש- היא תמיד מביאה מלא מתנות...) , ואודי- האחיין שלי שעובד באטלנטה ועכשיו הוא בחופשה במלון מדהים בניו-יורק ו... רגע, מה שכחתי? אה, בעלי מקבל אוטו חדש ביום רביעי, ו.... ברור- איך שכחתי...עדי הבת שלי, קיבלה 98 בבחינה באנגלית והיא רבה עם מיס רוזן המורה, על שתי הנקודות החסרות ו..., כן., נזכרתי .. אכלתי חצי בורקס תפ"א מגעיל ורבע רוגעלך- גם מגעיל, אז דיר באלאק לקנות בקפה נאמן של הדסה עין כרם כי יש חרא מאפים . זהו. עכשיו לא רק את יודעת, גם כולם- כולם....

suki da yo

New member
בואנה ארי

אני רעבה. הייתי מתפשרת עכשיו על איזה בורקס תפוחאדמה מגעיל.

כפרה על העיניים שלך...אם עכשיו היית בארץ

עם החומר החדש שדפקו לי בוורידים הייתי "מיכנסת" במטבח ומרביצה לך יופי של בורקסים בשלל מליות. לך מגיע עד כל המלכות וחצי ! ! ! ! אז מישהו כבר יודע איך כוסומו מבטלים את כל החשיפה הזאת ????? ואל תגידו לי לא לקלל, כי אחרי החומר הזה אני לא בקונטרול..... (טוב, גם כשאני בלי החומר אני לא ממש בקונטרול, אבל לא חשוב...)

siv30

New member
את יודעת מה הבעיה?

שזה ממש חאפרי להעלות ככה את העולמות החדשים ופשוט לחשוף את כולנו בלי שנרצה. שוב פעם לא עושים מבדקים של המערכת לפני שהיא עולה? לא רגישים לצרכים של הגולשים? ולמה לעזאזל למה אני צריכה להיות כמו גנבת בלילה וכל פעם שאני מתחברת לעשות את עצמי אוף ליין ? מי ביקש שבכלל יעקבו אחרי? ואת יודעת מה, היה אפשר לבצע תיקון גורף שיהפוך את כל המידע שלנו לחסוי ולאמר לנו שעכשיו נתחיל לחשוף מה שאנחנו רוצים, אבל תפוז פשוט לא רצו להוריד את המערכת ובמקום זה שלחו את כולנו להסתיר מה שממילא ביקשנו להסתיר. אותי זה מרגיז ברמות קשות.

צודקת באבוהה !

אצלי זה קטע... המחשב מחובר און ליין 24 שעות ביממה וזה יוצר מצב שלכאורה כל היום אני זמינה לשיחה , מה שממש לא נכון. וחוץ מזה נכנסתי עכשיו ושמתי איקס על כמעט הכל, אבל עדיין יש דברים שאני לא ממש מבינה.... קיצור ...המרחק בין הרצוי (שלנו) למצוי (שלהם) רק מתעצם.... חבל.

ny22

New member
מנהל
סיו, את צודקת!! ../images/Emo26.gif

פעם בשביל להיות בלש היה צריך ללמוד הרבה ולעבוד קשה! היום אתה רק צריך לשכנע את מי שברצונך לעקוב אחריו לפתוח שם משתמש בתפוז - והופ, יש לך בדיוק את כל מה שאתה צריך....

wranger

New member
../images/Emo32.gifהעולמות החדשים שלנו בתפוז

תפוז שינו את העולמות שלנו (ה"כרטיס האישי", זה שמציג את הפרטים שלנו? עכשיו הוא מפורט הרבה יותר). הדיון אמנם לא קשור ישירות לבלוגיה, אלא לתפוז בכלל, ולכן מקומו המדויק הוא בפורום אחר (למשל, פורום משוב), אבל בגלל שאנחנו כבלוגרים כבר סוחבים איתנו הרבה טרוניות בבטן בגלל כל מיני פיצ'רים כאלה ואחרים שהוסיפו לבלוגיה מבלי לשאול אותנו, אולי בכל זאת כדאי לדבר על זה קצת. הדיון לבדו לא ישנה את העולמות בחזרה למה שהיה קודם, אבל לפחות נשחרר קצת קיטור. אז יאללה, שמתי כותרת אוף-טופיק, ונמשיך.

גייסון33

New member
אולי זה שינוי לטובה

הגיע הזמן שיהיה פה שינוי ,אבל היה רצוי שיתחילו בדף של הבלוגיה. ובהחלט הגיע הזמן לסדר את הבעיה עם העדכונים שלא מגיעים וגם ההיט לא עובד פה.

רק עכשיו אני רואה שפתחתם פה דיון ואני כתבתי

על זה הבוקר, רשומה עם הצד ההומוריסטי שבעניין בהתחלה התעצבנתי, כי הם חשפו דברים שאני לא מתכוונת להראות לכל העולם, אחר כך ראיתי את ההומור שבעניין ויש אפשרויות שם לפרטיות, העלמתי כמה דברים וניצחתי את הטכנולוגיה, לא מבינה בדף החדש כלום אבל כייף ללמוד חוץ מזה מעניין אותי מי עוד קיבל "הצעת חברות" אטרקטיבית במיוחד, מחתיכים וכדומה זה רק יאמת לי את החשד שזה רובוט תפוזי.. תודה לכל מי שיענה לי

למעלה